Spreuken over doorzettingsvermogen

Voor als het even wat moeilijker is. Geloof in jezelf en je eigen kracht. Soms hoef je nog maar een kleine stap verder te zetten. Iedereen kent drempels. De kunst is om in beweging te blijven. Kom op! Bij deze wat inspirerende spreuken over doorzettingsvermogen.

Spreuken over doorzettingsvermogen~ Net toen de rups dacht dat zijn leven voorbij was, werd hij een vlinder.

~ Ongeacht hoeveel fouten je maakt of hoe langzaam je progressie boekt, je ligt mijlenver voor op zij die niets doen. (Anthony Robbins)

~ Het is niet wat je overkomt dat je leven vormt, maar hoe je er mee omgaat.

~ Je zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren.

~ Er is geen lift naar succes. Je moet de trap nemen.

~ Laat de teleurstellingen van vandaag geen schaduw werpen over je dromen voor morgen.

Elke dag positieve energie

Leestip: 7 tips voor meer zelfvertrouwen (meest populaire blog)

Korte, inspirerende verhalen

Ruimte : hoe je gemakkelijker prioriteiten kunt stellen
Samen : hoe één kleine verandering het verschil maakt


Voor Positiviteit vind je ook op Twitter en op Facebook

Producten met spreuken

Wauw!

Goed nieuws. De nieuwe scheurkalender is klaar en we zijn er onwaarschijnlijk trots op. Een prachtige kalender met nieuwe, originele positieve spreuken. Wat heerlijk!

9 gedachten over “Spreuken over doorzettingsvermogen”

  1. @Francien Wijbers: Voel precies wat bedoelt, ik zit nu in verwerkingsproces ofwel mijn accu opladen! Het lijkt wel of ze tegenwoordig niet meer echt luisteren.Vandaag een mooie spreuk gehoord:

    Als je vecht kan je verliezen, wie niet vecht heeft al verloren.

  2. Nou ik zit op moment echt op mijn praat stoel. Bedoel hiermee dat ik nu tijd maak om te lezen wat je schrijven. Heerlijk om te lezen en ook hiervan erover te denken.
    Inderdaad, ik ben een vrouw van 63 jaar en ooo wat is het moeilijk om klappen te verwerken. Zeker als het om onterechte klappen zijn. Dit heb ik wel vaker meegemaakt in mijn jonge jaren, maar had altijd wel mijn bekkie bij me hahahahha!!!. En altijd trots dat ik mijn gelijk kan halen!!!. Maar dat heeft veel energie gekost. Maar trotst (raar maar waar).
    Maar nu, ben ik het zat om te vechten voor je eigen rechten en nu vraag ik eindelijk zelf af tjaaaa wat zijn je eigen rechten??. Ik ben gewoon zo teleurgetseld om opmerkingen die niet eerlijk zijn. Maar nu denk ik:” ach…. ik word dit jaar 64 jaar, waarom al die eisen. Ik zie nu ook wel dat mensen erg theoretisch zijn zoals ik toen. Alles moet volgens de boeken, maar werken met je gevoel dat is op moment er niet bij. Ik ben maatschappelijkwerkster in hart en nier. Ik werk wel met mijn gevoel, maar kennelijk is dit niet meer in de mode. Je moet wat harder zijn en daar word je veroordeeld. Tjaaa inderdaad, mijn opleiding is te oud en mijn werkstijl is dus ook ouderwets. Want dat kost immers tijd en geld. Maar ik blijft werken …hi …na mijn pensioen in het welzijn sector. Ik kan hier echt mijn liefde in kwijt.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00