Persoonlijke ontwikkeling

Bij het bericht van gisteren horen vandaag enkele prachtige spreuken over persoonlijke ontwikkeling. Waar ik zelf ook mee bezig wil zijn, het is heerlijk om te groeien. Om ergens in te verbeteren. Om te werken aan mijn eigen ontwikkeling en te merken dat ik resultaat kan behalen. Vanaf het moment dat ik er voor kies…

~ Ouder worden gaat vanzelf. Persoonlijk groeien is een keuze.

~ Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei, of een stap terug naar veiligheid… (Abraham Maslow)

~ Het vraagt moed om te groeien en te worden wie je diep van binnen bent. (E.E. Cummings)

~ Stap zo nu en dan uit je comfort-zone. Alleen dan kun je echt nieuwe dingen ervaren en groeien. (B. Tracy)

~ Je hoeft niet goed te zijn om te beginnen. Je moet wel beginnen om goed te kunnen zijn.

Elke dag positieve energie

Leestip: 7 tips voor meer zelfvertrouwen (meest populaire blog)

7 gedachten over “Persoonlijke ontwikkeling”

  1. Zoveel mooie spreuken maar waar vind ik de juiste. Ik zoek ene om te verwerken in een cadeautje voor een vriend die zijn leven 180 graden gaat draaien: stoppen met zijn verslaving, komende 6 weken niet uitgaan, aan z’n toekomst/zichzelf werken, op zichzelf wonen en als zzp-er werken.
    Maar welke korte krachtige quote past daarbij…. Ik blijf nog wat rondneuzen hier… 🙂

  2. Dit zijn zulke mooie waardevolle spreuken. Sommige zijn zo passend voor dit moment!! Ik ga zelf een persoonlijkheids curus doen………………….
    Deze spreuken kun je zoveel kracht uit putten!!!

  3. Wees nooit bang om iets nieuws te proberen. Vergeet niet, Amateurs hebben de ark gebouwd, professionals de titanic…

  4. Ja, de spreuken zeggen me veel, vooral de spreuk van Abraham Maslow spreekt me aan. Het geeft me altijd energie als ik aansprekende spreuken her en der in het huis opplak. Vooral op plaatsen waar je vaak komt. En zo af en toe komen er weer andere, nieuwe spreuken bij die ik tegenkom op een site of gelezen heb in een boek.

  5. De spreuken vind ik erg pakkend en zetten mij aan het denken nu ik zelf in moeilijke periode zit.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00