Tekst afscheid collega

Als je even verlegen zit om de juiste woorden, de juiste tekst bij het afscheid van een collega, laat je dan inspireren door deze zinnen en uitspraken.

Tekst afscheid collega

Voorbeeld zinnen en teksten afscheid collega:

-> Beste collega, je gaat ons verlaten en dat is ongelofelijk jammer. Dank je wel voor de mooie tijd die we samen hebben gehad. Ik heb onze samenwerking als bijzonder prettig ervaren. We hebben …. mooie dingen samen meegemaakt en fraaie resultaten geboekt. Jouw…. tomeloze inzet, begrip, wijsheid, humor… daar heb ik van genoten. Dank je wel. Ik ga je missen en wens je veel succes bij je volgende stap.

-> Vandaag is je laatste dag hier. We hebben een mooie tijd gehad samen. Ik weet nog wel toen je…. hier voor het eerst binnen kwam lopen / bijzondere herinnering…. Je liet meteen zien wie je bent en waar je voor staat. En dat siert je. Ik heb je ervaren als een fijne, betrouwbare, etc… collega en heb veel van je geleerd. Dank je wel en veel succes verder.

-> Voordat je weggaat, wil ik je graag nog even in het bijzonder bedanken voor…

-> Mensen zoals jij zijn moeilijk te vinden en het is dan ook niet onlogisch dat je zo’n mooie nieuwe stap in je carriere kunt en gaat maken. Ik weet zeker dat je het kunt en hoop je in de toekomst nog regelmatig tegen te komen. Veel succes.

-> Dank je wel. Ik heb altijd met veel plezier met je samengewerkt.

-> Bij deze wil ik graag mijn dank uiten voor wat jij allemaal voor ons (bedrijf) hebt gedaan. Echt geweldig. Daar kunnen we nog jarenlang op verder bouwen.

-> Het is moeilijk voor ons om je te zien vertrekken, maar we gunnen het je van harte. Veel succes.

-> Super fijn hoe wij elkaar altijd konden vinden. We waren het niet altijd met elkaar eens, maar vanuit een prachtig wederzijds respect kwamen we er wel altijd samen uit. Je was oprecht een collega waarop ik kon bouwen. Dank je wel.

-> Afscheid nemen is niet altijd fijn. Maar de herinneringen zijn en blijven goed en daar wil ik je graag voor bedanken.

-> Dank je wel voor alle ruimte en kansen die je me geboden hebt. Het was fijn om met je samen te mogen werken.

-> Ik heb het voorrecht gehad om met je te mogen samenwerken. Dank je wel daarvoor.

-> Je bent zo behulpzaam en vriendelijk geweest. Altijd stond je voor me klaar.

-> Ik kon altijd bij jou terecht voor een luisterend oor. Als we samen gingen sparren over oplossingen, kwamen we tot bijzondere mooie en nieuwe ideeen.

-> Wat hebben wij veel mooie dingen samen meegemaakt hier. Bedankt daarvoor. Ik ga je oprecht missen hier.

-> Jij hebt altijd een fantastische bijdrage geleverd aan de werksfeer hier. Dank je wel daarvoor. Jouw humor, energie,… wat zal het saai worden zonder jou.

-> Er komt een prachtige uitdaging voor je aan. Laten we alsjeblieft contact houden.

-> Ik heb ervan genoten om met je samen te werken.

-> Eens in de zoveel tijd krijg je te maken met een echte collega. Eentje waar je op kunt bouwen en waar je mee kunt lezen en schrijven. Jij was zo’n collega voor mij. Dank je wel.

-> Jouw ….-vaardigheid, daar heb ik onwaarschijnlijk veel van geleerd. Ik hoop je in de toekomst nog vaker tegen te komen en dat ik dan nog meer van je kan leren.

-> Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Ik wens je alles succes en geluk in je verdere carriere.

Mooie tekst afscheid collega

Algemene tips uit de positieve psychologie:

-> Persoonlijke verhalen maken jouw bedankt tekst uniek. Ga op zoek naar memorabele momenten, details en ervaringen. ‘Weet je nog toen we….’

-> Benoem wat je in de ander waardeert. Qua deskundigheid en/of persoonlijkheid. ‘Wat jou zo bijzonder maakt, is…’

-> Benoem expliciet wat de ander voor jou betekend heeft. ‘Dank je wel wat je voor me gedaan hebt. Je was voor mij… Ik heb zo veel van je geleerd…’

Tekst afscheid collega

Cadeau afscheid collega

Het dankjewel-boekje

Spreuken boek bedankt

‘Ik heb het boekje aan een aantal lieve collega’s gegeven om hen te bedanken voor de fijne manier waarop we samenwerken. Ze vonden het allemaal geweldig om te krijgen en ik heb er zelf ook één gehouden!! Geweldig!!’ (Henny)

Ook verkrijgbaar bij Bol.com.

Mocht je aanvullingen hebben op de tekst voor het afscheid van een collega, de zinnen en teksten om iemand te bedanken, laat dan hieronder je reactie achter. Alvast bedankt voor de inspiratie!

Elke dag positieve energie met de prachtige scheurkalender 2023

Scheurkalender 2023

Al jarenlang een populair product: de scheurkalender met elke dag een geweldige spreuk!

Dank je wel – wenskaarten

wenskaarten

’36 prachtige kaarten om iemand te bedanken of te verrassen.’

Eenvoudiger leven

Het best gelezen boek van Mark Verhees. De opvolger van ‘De Vibe‘, zijn eerdere best-seller. Eenvoudiger leven is een optimistisch verhaal over de uitdagingen in het leven waar we allemaal mee te maken krijgen. Juist nu bijzonder prettig om te lezen.

Levenslust voorkant

Het nieuwe boek van Mark Verhees! Waar wil je mee verbonden zijn? Na het overlijden van zijn ouders doorloopt hij het proces van rouwverwerking en komt daarbij tot verrassende inzichten over de werking van ons brein. Inzichten over hoe ons brein met herinneringen omgaat en hoe je dit in de rouwverwerking kunt inzetten.

Voor Positiviteit

Op de sociale media plaatsen we iedere dag nieuwe spreuken, quotes, gezegdes. Originele, bijzondere positieve spreuken. Laat je verrassen…

Voor Positiviteit op Facebook

Twitter

Instagram

Linkedin

 

Tips, verhalen en gedichten
Ook delen wij graag tips vanuit de positieve psychologie, korte verhalen en positieve gedichten.

2 gedachten over “Tekst afscheid collega”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00