Spreuk van de dag

Voor Positiviteit bereikt iedere dag onwaarschijnlijk veel mensen. Geweldig! Er is veel behoefte aan. En het mooiste is… we kunnen hier allemaal zelf voor kiezen. Een positieve spreuk aan het begin van je dag daar heb je de hele dag plezier van. Daarom bieden wij de spreuk van de dag ook per email aan. Gratis. Het zijn de allerbeste positieve spreuken.

Hieronder vind je enkele originele spreuken uit onze uitgebreide database. Kies er jouw eigen spreuk van de dag uit. Trek een kaart. Door op 1 van onderstaande 12 kaarten te klikken, krijg je de spreuk die bij jou hoort vandaag.

Meld je daarna aan voor de gratis spreuk van de dag per email. Omdat het kan. Het aanmeldformulier hiervoor vind je onder de kaarten! Het is gratis.

Spreuk van de dag kaart groen

Spreuk van de dag kaart zeeblauw

Spreuk van de dag kaart roze

Spreuk van de dag kaart paars

Spreuk van de dag kaart geel

Spreuk van de dag kaart rood

Spreuk van de dag kaart lichtblauw

Spreuk van de dag kaart zachtrood

Spreuk van de dag kaart wit

Spreuk van de dag kaart oranje

Spreuk van de dag kaart witblauw

Spreuk van de dag kaart lichtgroen

Elke dag positieve energie

Pluk de dag

~ De mooiste dingen in het leven zijn geen dingen. Het zijn mensen, plaatsen, ervaringen. Het zijn gevoelens van liefde, vreugde, verbinding, begrip en plezier.

~ Als je gelukkig wil zijn, is het wel zo verstandig om zelf richting te bepalen. Als je ’s ochtends wakker wordt, kun je afwachten wat voor dag het wordt of je kunt besluiten wat jij er van gaat maken.

~ Begin je dag lekker met dankbaarheid. Wees dankbaar voor het weer, de frisse lucht, de vogels, de natuur, de bomen en zelfs de regen.

~ Aan het einde van de dag voordat je je ogen sluit, wees tevreden met wat je gedaan hebt en trots op wie je bent.

Scheurkalender 2023

De prachtige scheurkalender 2023

Onze trots. De scheurkalender met de mooiste, nieuwe, originele spreuken. Voor elke dag positieve energie.

Eenvoudiger leven

Eindelijk is het nieuwe boek van Mark Verhees uit. De opvolger van ‘De Vibe‘, zijn eerdere best-seller. Eenvoudiger leven is een optimistisch verhaal over de uitdagingen in het leven waar we allemaal mee te maken krijgen. Juist nu bijzonder prettig om te lezen.

 

Spreuk van de dag online

Dagelijkse inspiratie online

Voor Positiviteit biedt prachtige boeken, spreuken en trainingen gebaseerd op de positieve psychologie. Dankbaarheid maakt daar een belangrijk onderdeel van uit.

Voor Positiviteit vind je ook op Twitter, op Facebook, Linkedin en Instagram. Dagelijks bereiken we zo’n 600.000 mensen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00