Over mij

Bedankt voor je bezoek aan deze site!

Met deze site wil ik positiviteit de wereld in sturen. Positieve spreuken, gedichten, verhalen, ervaringen, etc. Ik wil positiviteit toevoegen aan iedere dag.

Profielfoto-Mark-VerheesIk kies er voor om alles vrij te delen. Iedereen kan informatie van deze site zonder toestemming gebruiken. Ik juich dit zelfs toe. Publiceer het. Schrijf er over. Zing het. Dans erop. Het gaat om de boodschap…

Het geluk van mensen ontwikkelen… dat is wat ik wil. Laten zien en voelen hoe mensen positiever kunnen leven. Het beste uit zichzelf kunnen halen en daardoor gelukkiger worden. Gelukkig zijn, dat is wat we allemaal willen. Voor onszelf en ook voor anderen. Wat gelukkig maakt, kan verschillen. Hoe je gelukkiger kunt leven, daar zijn vele manieren voor. De wetenschap van de positieve psychologie biedt vele mogelijkheden.

Mijn unieke kracht is dat ik heel goed bij mijn eigen gevoel kom. Ik ervaar veel positieve emoties en weet ze ook steeds beter te vinden. Mijn kennis over positieve psychologie en het op een persoonlijke wijze kunnen delen maakt mij uniek. Ik ben expert in positiever denken, leven, werken. Via Twitter, Facebook, mijn website en emails bereik ik dagelijks ruim 600.000 mensen.

Alles wat je aandacht geeft, groeit.

Laat gerust iets van je horen. Stel je vragen. Deel je suggesties. Voor positiviteit!

Carpe diem!

Vrolijke groet,

Mark Verhees
Positiviteits-expert
inspiratie@voorpositiviteit.nl

Oh ja, uiteraard kun je me ook vinden op Twitter:

Wikipedia, Mark Verhees

Op TV en Radio

102 gedachten over “Over mij”

 1. Wat mooi, lief en leuk
  Elke dag weer een mooie spreuk.
  Iedere keer eentje die me raakt
  Een spreuk die je positief maakt.

  groetjes Melanie
  (zelf geschreven gedicht)

 2. Beste Mark,
  Vorig jaar kocht ik de spreukenagenda voor 2019.
  Het is een prachtige agenda maar minder geschikt om als kantooragenda te gebruiken, omdat het (mij) niet lukt om het opengevouwen op tafel te leggen, wat ik voor een kantooragenda toch wel heel handig c.q. een voorwaarde vindt.
  Wil je eens overwegen om de agenda te voorzien van een spiraal waardoor deze wel open op tafel blijft liggen.
  Met belangstelling wacht ik je reactie af.

  Met vriendelijke groet,
  Ferdinand Meijerink

 3. Weet je. Ik doe mijn best om positief te blijven. Als ik de blijheid van mijn jeugd moet afspiegelen aan de blijheid van mijn moeder dan wacht ik op een opgeheven tramhalte. Positiviteit kreeg ik dus niet met de paplepel mee.
  Al jaren ben ik chronisch ziek. De uitjes die ik deed waren meestal voor gezondheidsredenen en mijn man bracht mij er heen. Maar, sinds enkele maanden is hij ernstig ziek en sinds hij is thuisgebracht met een ambulance en een blaascatheter ligt hij meestal slapend op bed.
  Barre tijden! Lastig hoor, positief blijven. Als alles gied gaat zie ik mensen daar al mee stoeien. Maar in deze tijd is het helemaal een opgave.
  Kan elk advies gebruiken.

 4. kunt u meer vertellen op uw website zetten over uw privé leven want ik moet op school een gedicht voordragen en ik doe er een van u en ik moet ook wat over de schrijver vertellen maar ik kan geen informatie over u vinden

 5. Dit jaar heb ik voor de zesde keer meegedaan met de vierdaagse,
  En op woensdag,dag 2 dus zie ik bij jullie stand de spreuk,
  kijk niet te veel achterom.De tweede dag van Wijchen heb ik altijd n shirtje aan,
  met de tekst Don'”t look back.Iemand van jullie heeft toen n foto gemaakt.
  Ik zou het heel leuk vinden,om die te kunnen zien.
  Met vriendelijke groet.Joke Laurenssen.

  Veel succes met jullie spreuken
  Ik zal niet meer voorbij komen,daar dit mijn laatste keer was.

 6. Ik heb je boek afgelopen woensdag voor mijn verjaardag gekregen en ben er vol enthousiasme aan begonnen.
  Luid en duidelijk komt de boodschap over.
  Dank je Mark.
  Ga vooral door met het verkondigen. Dit is wat de wereld nu nodig heeft!
  Top.

 7. Hoi Mark,
  Ik wil je even laten weten dat ik als vrijwilliger de afgelopen maanden De Vibe heb ‘ingelezen’ in de studio van de CBB, de Blindenbibliotheek in Ermelo. Het boek is nu ook beschikbaar als gesproken uitgave voor mensen met een leesbeperking. Het wordt uitgeleend door Bibliotheekservice Passend Lezen of de lokale bibliotheek.
  Ik heb genoten van het boek en veel plezier beleefd aan het inlezen er van. Ik heb bewondering voor je initiatief en voor de positieve manier waarop je in het leven staat. Heel inspirerend. Ik hoop dat het boek veel mensen zal bereiken.
  Hartelijke groet,
  Adri Benschop

 8. Hoi Mark

  Ik ben nu op pagina 109 beland in jou boek de Vibe. Enerzijds geeft het een positief gevoel anderzijds heb ik nog mijn bedenkingen. Misschien moet ik eerst nog verder lezen maar ik zoek naar oplossingen om mijn dromen waar te maken. Ik zou er heel gelukkig van worden om naar mijn droomeiland te verhuizen nee niet st Maarten maar dichter bij huis n.l.Terschelling. En daar ligt ook meteen het grote struikelblok je kunt er niet zomaar gaan wonen. 61 jaar ben ik en afgekeurd dus economische binding ga ik daar nooit meer opbouwen. Een vakantie huisje kopen is financieel onmogelijk. Het enige wat ik doen kan is af en toe op vakantie gaan daar, waar ik dan wel weer heel gelukkig van wordt.
  Dus beste Mark ik lees nog een poosje verder in je boek en hoop daar de oplossing voor mijn geluk in te vinden.
  PS ik zie iedere dag met een positieve gedachte en glimlach tegemoet.
  Hartelijke groet van een gelukzoekster

 9. Hoi Jannie, de scheurkalender van 2017 is al een tijdje uitverkocht. Volgend jaar komt er weer een nieuwe, deze zal rond augustus/september te verkrijgen zijn.

 10. hallo
  ik heb het boek,positieve spreuken
  met ingang van wanneer kan ik de scheurkalender bestellen?
  vriendelijke gr. Jannie de jong

 11. Dag Mark, ik heb het verhaaltje van de giraffe gebruikt voor een schoolboekje in de brousse van Congo en er tekeningen bij gemaakt. Leuk..
  Ik zoek verhaaltjes of zou je voor me op een leuke manier een verhaaltje kunnen schrijven om aan te tonen dat jongens en meisjes gelijk zijn. Of dat mannen vrouwen niet mogen slaan… Op het platteland doen de vrouwen al het werk: landbouw, eten maken, hout gaan halen, kinderen wassen…. Ik heb ooit daar een antropologe ontmoet die 2 reeksen dia’s had gemaakt: één reeks waar de man meehielp en één reeks waarbij de man niets deed.
  Op een dia avond vroeg ze dan aan de vrouwen met welke man ze wilden samen leven. .zo stonden de vrouwen sterk en kwam discussie op gang.

 12. Beste Mark,

  Ik heb dinsdagavond echt genoten van je boekpresentatie. Dank je wel hiervoor.
  Ook heb ik al iemand echt blij mogen maken met je boek De VIBE.

  Ontzettend mooi wat je doet.

  Warme groet, Marion Swinkels

 13. Mark, iemand wees op je web-site; word ik weer blij van. Een wijs man in mijn leven zei ooit eens: ‘Just be kind to each other’. Als we dat nu allemaal eens echt doen, hoe mooi zou het dan zijn? Ik geloof daarin en werk er ook hard aan, privé en zakelijk! Misschien komen we elkaar wel eens tegen. Heel veel succes!

 14. Beste Mark.
  Ik wil graag het nieuwe boek Vibe bestellen maar het lukt mij niet.
  Ais ik alle gegevens heb ingevuld en ik naar betalen ga schiet het beeld weer naar boven en
  doet het niets. Verschillende keren geprobeerd.
  Ik heb echt alles ingevuld.
  Kun je mij verder helpen?

  Groetjes van Irene Rodenburg.

 15. Geachte Marc,
  Wij, mijn 4 kompanen en ik, zijn sinds een jaar bezig aan het oprichten van een Belgische Klub voor positiviteit. PKC , positieve kracht club.
  Graag had ik jou en partners willen uitnodigen voor ons volgende vergadering die plaats grijpt op 29 september in Willebroek (tussen Antwerpen en Brussel) teneinde een synergie te vinden onder ons.
  Mag ik op jullie rekenen ? Het zou voor ons een hele eer zijn.

  Met vriendelijke groeten

  Johan Agneessens

 16. Beste Veerle,

  Bedankt voor je bericht. We zullen je een email sturen en het zo spoedig mogelijk voor je regelen.

  Fijne dag!

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 17. Hallo Mark,
  Ik ben Veerle uit België. Ik had heel graag het boek en de scheurkalender 2016 willen bestellen maar eenmaal ik aan de betaling kom, lukt het niet meer daar er geen andere mogelijkheid is van betaling. Kan u mij helpen?
  Hopend op u antwoord,
  Vriendelijke groeten
  Vanderstappen Veerle

 18. Hallo Mark
  Wat bijzonder wat jij doet… geweldig!! Herken mezelf enorm in jou!
  Ik coach ook kinderen en mensen met kwetsbaarheden. Positiviteit en het zien van kwaliteiten en dit in beeld brengen mbv foto en video is wat ik doe. En geniet elke dag dat ik dit mag / kan doen! Heel afwisselend en inspirerend! Mijn website http://www.mfcz.nl
  Groet Marcel

 19. Dag Mark,

  Bij toeval kwam ik op deze site terecht. Het doet me erg goed om hier te zijn. Ik ben altijd een positief mens geweest, maar nu is mijn gevoel voor alles een beetje weg. Enkele maanden geleden overleed mijn bejaarde moeder na een kort ziekbed in een hospice. Het was een hele zware periode van werken, veel heen en weer rijden. Met liefde heb ik het gedaan. Ze overleed in het bijzijn van mijn zus en mij. Nog niet eerder had ik aan iemand zijn sterfbed gezeten. Mijn zus en ik vonden het wel een heel mooi einde zo. Ze gleed weg als een leeglopend ballonnetje. Wat rest zijn mooie herinneringen en haar eeuwige liefde voor ons en voor haar kleinkinderen. Ik zou willen dat ik hetzelfde kon zeggen. Eeuwige liefde voor je kinderen. Met mijn zoon is sinds maanden geen contact meer, dus ook niet met de 3 kleinkinderen. Het jongste kindje is 2 maanden en die heb ik nog niet gezien. Zijn vrouw stookt en liegt en heeft alles wat er was om zeep geholpen. Zoonlief hobbelt er vrolijk achteraan en doet zonder moeite mee met haar kwaadsprekerij. Eigenlijk dacht ik dat ik het allemaal had gehad. Na een huwelijk van 29 jaar en 8 jaar geestelijke terreur, ben ik gescheiden en heb ik weer zelf een leven opgebouwd. Ik verdiep me in het Boeddhisme, ik schilder mandala’s en andere kunstwerken met mooie kleuren en dat geeft mij wel een goed gevoel. De haat die ik bij mijn zoon heb ervaren, dat voelt niet goed. Zo was hij nooit en dat is wel erg jammer, maar ik kan er verder niets mee. Hij is een volwassen man van 34 jaar, heeft zijn gezin en heeft ook het recht om zijn keuzes te maken. Ik heb geprobeerd in contact te blijven, maar hij is of agressief of hij reageert niet. Ik heb dan ook laten weten geen contact meer te zoeken, maar dat hij altijd welkom is hier. De kleinkinderen blijf ik wel kaarten sturen. Het is maar een periode dat ik me zo vlak voel, het komt zeker wel weer goed, maar zo heb ik me nooit eerder gevoeld. Ik doe heel erg mijn best om een houvast te vinden. Ik blijf zeker hier komen. Want, nogmaals het doet me goed. Bedankt voor al je positieve berichten.

  Groeten Jacky

 20. Ik lees dit blog heel graag en ook de tweets op jullie twitter account. Door de media worden we al zo vaak overspoeld met negatieve berichten. Positieve berichten zijn ook meer dan welkom en doen je heel erg goed.

 21. Ik heb je leren kennen bij de prachtige en inspirerende training “Be The Change” en vind deze website helemaal bij jou passen. Wat een stralende persoonlijkheid, open, warm en super-positief. En wat is Nederland toe aan positieve berichten! Aan jou dus.
  Ik zou die lach van jou zeker meer publiceren want het is de perfecte combi met wat jij doet en wie jij bent.

  Warme groet en hug,
  Yvonne

 22. Hallo Mark, bewondering voor het vinden en plaatsen van telkens weer een positief bericht. Het zit al bij mijn ochtendritueel en ik retweet je regelmatig. Knap dat je je site zo persoonlijk hebt gemaakt, ik vind het ook leuk te zien wie hier achter zit. Dank voor je inspirerende site en tweets, succes!

 23. Hoi Mark,

  Via facebook hier gekomen. Ik vind het een mooie tegenhanger voor het minder vrolijke nieuws wat dagelijks over ons heen komt.
  Wat een goed initiatief van je.

  hartelijke groet
  Ron

 24. hoi hoi ..

  wat een zaligheid..al die positieve verhalen ..spreuken en gedichten ….ik geniet er 100% van ..xxx

 25. Dank je, Marjan, voor deze hele fijne, positieve reactie. Oefening baart zeker kunst. Dat is ook het mooie van iedere dag een positief bericht.

  Gaaf om van je te horen / lezen.

  Vrolijke groet,

  Mark Verhees

 26. Hoi mark,
  Elke dag lees ik je mails. Ben van nature niet zo positief wat resulteert in neerslachtige en angstige ge oelens. Ik heb enorm veel baat bij je mails, kan per direct relativeren en eigenlijk ook sneller omschaklelen naar het positieve. Het lijkt dan zo gemakkelijk, oefening baart kunst dat is zeker. Ik gebruik e.e.a. Dan ook dagelijks.

  Hartelijk dank voor je ondersteuning en ook alle mensen die weer op jou reageren!!

 27. Zeer goed idee zeg!
  In Twente hebben ze ook mooie spreuken; zoals
  “Plezeer te hemn an kleane dinge
  is ’n middel um gelukkig te wean!”

  Goedgoan!
  Martin

 28. Hoi Mark,

  Wat kan de wereld toch mooi zijn als we er allemaal een steentje aan bijdragen! Afgelopen vrijdag was een voorrecht en een openbaring, ik ben er nu -2 dagen later- nog de hele tijd mee bezig! Jij en Coen zijn enorme motivators en oprecht geinteresseerd in anderen. Het berichtje van Marja hierboven laat al zien wat jullie mogelijk maken, geweldig! Ik wens jullie en in dit geval nogmaals Marja alle goeds toe!

  Groet Marco

 29. Wauw Marja,
  Wat gaaf om te lezen dat je nu al stappen hebt gezet om t te gaan doen! Helemaal super en natuurlijk gaat t helemaal slagen! Dankjewel voor de mooie dag van gisteren!
  Veel liefs
  Kim Veldpaus

 30. Beste Mark,
  Je instelling is me uit het hart gegrepen! Bij de vraag van Radio 2 om je wens in te sturen voor het nieuwe koningspaar kon ik maar aan één ding denken: laten iedereen eens tevreden zijn met wat hij/zij heeft. Om vervolgens energie te steken om zijn eigen dromen waar te maken. De mensen zijn vaak zo enorm negatief dat je er somber van zou worden. Ik wens iedereen een goede dag toe en een positieve levensinstelling. Wat een energie kun je daar van krijgen!
  Ga vooral door met wat je doet. Dit is jouw manier om de wereld een stukje beter te maken. Dat veel mensen je voorbeeld mogen volgen!
  Na de seminar van gisteren heb ik de eerste mails verstuurd en extra opslag geregeld voor het hout dat ik ga inzamelen. Mijn hoop en wens is dat niemand in de toekomst zijn opleiding hoeft af te breken wegens gebrek aan finaciën om hout voor zijn/haar werkstuk te kopen. Het wordt een succes. Ik weet het gewoon!
  Dank voor de inspiratie!!
  Lieve groet
  Marja Hasert

 31. Via twitter op jou site beland. Wat een mooi en goed initiatief. Na ruim 3 jaar flink ziek geweest te zijn nu weer op de weg naar herstel. Wat me op de been hield was positief denken. Ik ben er van overtuigd dat dat mij geholpen heeft. Jammer dat ik je site niet eerder ontdekt heb, maar ik hou je zeker in de gaten. Ga zo door!!!!!
  met warme groet,
  José

 32. Hoi,
  Prettig te lezen uitspraken, verhaaltjes en gedichten….positieve bijdrage aan mijn functioneren privé, en in een dagelijks druk bedrijf waar onze “clientèle” het liefst de dienst zou uitmaken…..aan de andere kant moeten wij financieel wel van ze leven, hypotheek betalen, etc…toch haal ik elke keer weer voldoening uit de job mede door deze site.
  Dank je.

 33. Hallo mark. Ik ben van nature geen positief mens en in deze roerige tijden vol negativiteit, kan ik wel een positieve injectie gebruiken. Het gaat om de bril die je opzet en hoe je naar dingen kijkt maar als het glas water steeds troebeler wordt, heb je meer middelen nodig om het weer helder te zien. Ik gebruik jouw site dus graag als dagelijkse opkikker. Thnx! Mike

 34. Hoi Mark,

  Wat een prachtige site, vol positieve energie. Als geen ander weet ik wat de kracht van positief denken teweeg kan brengen. Even kort door de bocht; Na een niet altijd even eenvoudige jeugd, trouwde ik met mijn geweldige man. Samen hebben we 3 fantastische kinderen, die inmiddels zelf jong volwassen zijn. Zelf werkte ik voordat we kinderen kregen in de verpleging. Helaas ben ik 18 jaar geleden aan de andere kant van de lijn terecht gekomen. Ik kwam in een ligrolstoel terecht. Natuurlijk stond onze wereld volledig op zijn kop. Wij als piepjong gezin en ik als moeder niet eens meer kunnen zitten. Na de eerste klap, begon ik me te realiseren dat ik een keuze had; 1) Ik kon blijven hangen in boosheid en verdriet over alles wat ik nu niet meer kon en had. 2) Ik zou het beste uit het leven kunnen halen en kijken naar de dingen die ik wel had en kon. Gesteund door mijn fantastische gezin koos ik voor het 2e. En zo ontdekte ik dat een gelukkig leven niet afhangt van een gezond lichaam. Samen met mijn man, onze kinderen en 2 super lieve hulphonden (waarvan 1 van zijn pensioen geniet bij ons thuis), kan ik zeggen dat ik een gelukkig mens ben.

  Het zijn niet de omstandigheden die bepalen of je al dan niet gelukkig bent, maar de manier waarop je zelf met die omstandigheden omgaat. Mijn lijfspreuk is; “Geluk zit in kleine dingen. Wie het kleine niet ziet, zal het grote geluk nooit vinden”. Verder hebben we onze kinderen groot gebracht met de boodschap dat geluk een keuze is en dat je iedere dag opnieuw kan besluiten gelukkig te zijn, door de manier waarop je om gaat met de dingen die op je pad komen.

  Voordat ik afhankelijk werd van mijn rolstoel, was ik altijd druk bezig; rennen, vliegen, dit moest nog en dat moest nog… Mijn lichaam dwingt me mijn activiteiten wat meer te plannen. Het haasten heb ik wel afgeleerd. En weet je…, daardoor heb ik de tijd om te zien hoe prachtig de bomen verkleuren in de herfst, hoe mooi een vogel kan zingen, hoe kleine kinderen nog open en onbevangen zijn. Dingen die ik natuurlijk eerder wel wist, maar niet echt zag! Dus, hoe gek het ook klinkt, maar mijn handicap heeft mij ook heel veel goeds gebracht.

  Doordat ik niet meer aan het hollen en vliegen ben, viel het mij op hoe mensen elkaar op straat passeren, zonder elkaar ook echt te zien. Bij ons in de buurt woont een autistische man, die regelmatig bespot en uitgelachen werd door buurtbewoners. Hij zei nooit wat, strak naar de grond kijkend. Op een dag besloot ik hem telkens te gaan groeten als ik hem tegen kwam. In eerste instantie gebeurde er niets, maar na een aantal weken keek hij mij vluchtig aan na mijn groet. Er verscheen een grote glimlach om de mans gezicht en hij stak zelfs zijn hand naar mij op. Zijn ogen straalden. Prachtig om te zien! Niet alleen hem, maar ook mijzelf gaf het een enorme positieve boost.

  Vanaf dat moment besloot ik iedere voorbijganger met een oprechte glimlach en een “Goededag” te begroeten. In het begin keken mensen nogal eens verstoord om; “Huh…, ken ik haar…?” Maar inmiddels zijn er steeds meer mensen die mij nu uit zichzelf groeten als ze me tegen komen. Ik hoop dat er nog eens een dag komt, dat mensen elkaar weer met oprechte interesse groeten. Net als de zon mensen vrolijker stemt, kan een vriendelijke groet hetzelfde teweeg brengen. En omdat we heel de dag door mensen tegen komen, zou dit positieve gevoel dan ook steeds weer opnieuw gevoed worden.

  Tot slot; Ik heb in een aantal gezelschappen mijn verhaal verteld. Niet een treurig verhaal, maar een verhaal van geluk en positieviteit. En natuurlijk heb ik wel eens ‘mijn dag niet’, maar geloof me, dat is menselijk en had ik voor mijn handicap ook. En vaker dan nu het geval is. Ik heb geleerd het geluk in kleine dingen te zien en wat levert dat een groot geluksgevoel op!

  Met positieve groeten,
  Corina.

 35. Ha Mark,

  Mijn uitgever stuurde me jouw site door. Super!!!! Zooooooo herkenbaar. Ik kreeg in 2007 een enorme burn out en ging door een hel maar ben er zeer goed uitgekomen. Ik besloot daarna om me actief in te zetten voor de positieve wereld waar ik zelf zo naar verlang. Het resulteerde o.a in mijn boek ‘Soepel Taxushout’, dat inmiddels overal ligt en het opzetten van de ‘Chain of support’. Mijn leven is weer vrolijk, blij en gelukkig, dat deel ik graag met anderen. Ik zou zeggen, ga zo door maatje! Yvon

 36. Dag Mark,
  afgelopen zondag heb ik jouw inspirerende lezing in Meteren bijgewoond. Je hebt me er weer aan herinnerd dat ‘mezelf zijn’ al waardevol genoeg is en dat een positieve wereld haalbaar is als we er maar aandacht aan schenken. Dank daarvoor!
  Groetjes, Petra

 37. Goed te lezen dat je zoveel volgers hebt inmiddels. Jouw site staat ook bovenaan genoemd als je positiviteit intoetst in google! Ga zo door!!

  Groetjes Femke

 38. Dag Mark,
  Wat een inspirerende site ! En wat mooi dat je iedere dag een positieve prikkel de wereld instuurt. Ik heb je site pas gisteren ontdekt, maar je hebt er een volger bij !

 39. Ik heb een zeer zware en ingrijpende tijd gehad en nog steeds. Maar ik merk dat ik door teksten en gedichten over positiviteit, kracht, doorzetten, hoop, vertrouwen, bewondering en verwondering echt gesterkt wordt en dat dat mij steeds weer die ene stap voorwaarts laat zetten. In het begrijpen, aangaan, accepteren, veranderen, doorzetten enz. Dat alles maakt dat ik sterker en krachtiger uit deze “periode ben gekomen dan dat ik ooit was. En zelfs dankbaarheid ervoor heb gekregen in bepaald opzicht! Daarom zoek ik ook heel vaak positieve spreuken, quotes, gedichten of verhalen…. Zo bijzonder en mooi en heerlijk! Positiviteit is echt een keuze; dat merk ik elke dag nog en ik ben blij en trots dat ik vrijwel elke dag wel de keuze van positiviteit in mijn leven kan maken, zelfs als de dag of momenten daarin negatief zijn!
  Mijn moot is dan ook echt; “Wat je niet kapot krijgt, maakt je alleen maar sterker!”…..

  Daarom ben ik ook blij dat ik bij deze site FB-pagina uitgekomen ben! Heel fijn….! 🙂

 40. Heel toevallig ben ik op deze site gekomen.
  En ik kreeg een warm hart bij het lezen van zoveel mooie woorden en daden…

  Het stimuleert mij om hier verder iets mee te doen, en een beetje van deze positiviteit ook verder te publiceren.

  Hartelijk dank Mark voor dit mooi initiatief!

 41. Hoi! Heb net ‘even’ (45 minuten minstens!) gelezen op de site. Word er helemaal blij van en verwonderd. Alle spreuken gelezen en er een paar genoteerd. Ook de datum 12.12.12 12:12 bekeken en genoteerd. Ben van plan het te doen. Weet dat het zó leuk is om te geven! Vaak weten de mensen niet wat ze moeten zeggen. Grappig, niemand is zoiets gewend. Hopelijk nog lang genieten van deze site. Succes.

 42. Jeetje.. Volgens mij kun je zo een sekte beginnen met al je volgers..LOL
  Het grappige is dat jouw berichten meestal kloppen met mijn gedachten op dat moment.. Daardoor heel passend!
  Groet, Diana

 43. Hoi,

  Kwam zo ineens op deze site!
  Geweldig zoveel positieve mensen!

  Positiviteit is tenslotte de sleutel tot het geluk in je leven!

  Waarom probeert de maatschappij dan alles om te zetten naar negativiteit.
  Als je de media volgt, word je vanzelf depressief.
  Op deze manier komen we de crisis nooit meer teboven!
  Schouders eronder en positief blijven!

 44. Hoi Cindy,

  Bedankt voor je heerlijke bericht. Dat doet me goed. Geweldig dat je de positiviteit deelt.

  En wat betreft je laatste opmerking… vandaag is het bericht #365 terwijl ik aan het aftellen ben. Dan weet je hoe lang ik in ieder geval nog door wil blijven gaan. 🙂

  Fijne dag.

  Vrolijke groet,
  Mark

 45. Hoi Mark,
  Geweldig om je site te lezen. Het geeft me inspiratie en de kracht om door te gaan.
  Super! Ik deel je positiviteit op twitter, facebook en whatsapp naar mijn vrienden. In de hoop dat iedereen net zo positief word als ik! Dat maakt de wereld een stuk vriendelijker en vrolijker!!!
  Ik hoop dat je er lang mee doorgaat.

  Veel liefs,
  Cindy

 46. Bij toeval ben ik op uw website terecht gekomen.
  Het inspireerde me,en ik zou er graag mee aan de slag willen.
  Mijn vraag is dan ook mag ik de spreuken die er op staan gebruiken .
  Ik wil deze naar mensen sturen om een hart onder de riem te geven

 47. Hoi Astrid,
  Bedankt voor je mooie woorden. Je maakt me nieuwsgierig naar je ervaringen. Ik hoop eigenlijk dat je me hier nog meer over wilt vertellen. (inspiratie@voorpositiviteit.nl)
  Fijne dag.
  Vrolijke groet,
  Mark

 48. Hoi Mark,
  Super site..en heel bijzonder in deze tijd dat alles gedeeld mag worden,
  Dat je het juist stimuleerd, delen geeft vermenigvuldiging….
  Dus de positiviteit gaat uitbreiden, geniaal!
  Het heeft zijn eerste stap binnen ons ziekenhuis gezet,dat valt niet mee ergens waar wetenschappelijk gewerkt wordt om daar ervaring en gevoel binnen te krijgen.
  Maar het is gelukt dankzij jou, Sjappoo
  Mijn dank is groot, alleen had ik het niet klaar gekregen 😉
  Gr. Astrid

 49. Hoi Mark,
  Erg leuk om het gezicht en verhaal achter de twitteraar te zien! Super mooie gedachtegoed! Blijf twitteren, dan blijf ik ze retweeten!
  Groetjes Naima

 50. ik heb zopas je website ontdekt ! gewoon schitterend !

  Bedankt om je positiviteit en je enthousiasme te delen met ons !

 51. Super!
  Het is net alsof je naast Jezus wandelt. Een levende relatie met Hem brengt ook alleen maar positiviteit! “De Vruchten van de geest” worden ze ook wel genoemd…

  In Galaten 5:22 (bijbel) staat dat de vrucht van de Geest is liefde, blijdschap, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid en zelfbeheersing. Jezus is vol van deze eigenschappen.

  Geweldig initiatief..

 52. Ik zie iedere dag uit naar een nieuwe bijdrage van je. Het lijkt zo simpel, wat je doet, maar toch komen maar weinig mensen op het idee om dagelijks bij de positieve dingen in het leven stil te staan. Complimenten voor dit initiatief.

 53. Goedemorgen!

  Ook ik ben via twitter in aanraking gekomen met Mark en dus met deze site. Ik word er helemaal blij van, ben n beetje somber de laatste tijd en dat is helemaal niet wat of wie ik ben. Als ik je tweets lees mark, of ik bezoek je site komt er geheid een glimlach op mn gezicht en heel veel “oh ja” en “ja natuurlijk” momenten. Tnx!!

 54. Beste Jan,

  Bedankt voor je openhartige reactie. Doe vooral wat goed voelt voor jezelf. Over het algemeen is het heerlijk om positiviteit te delen.

  Fijne dag.

  Vrolijke groet,
  Mark

 55. Beste Mark,
  Sinds een paar maanden terug deze fantastische site van je ontdekt en bijna iedere dag ga ik er even naar toe. Tevens zal ik regelmatig een bijdrage leveren door te reageren op iets dat me aanspreekt.
  Soms merk ik bij mezelf dat ik nog wat geremd ben in de (positieve ) reactie naar anderentoe. Er komen op die momenten gedachten bij me op van “ben ik misschien te potitief in mijn reactie; wordt dit wellicht als overdreven ervaren.” Dus daar moet nog flink gewerkt worden.

 56. Hoi Mark,

  Leuke site! Ik ken je verder niet (jij volgt me op Twitter?), maar van al die positiviteit fleurt mijn dag weer op!

  groet,
  Eva

 57. Hoi Mark,
  Al lange tijd volg ik jouw positiviteit op twitter en retweet ze ook.
  Wat geweldig dat er steeds meer mensen zijn die zien dat dit zo belangrijk is.
  Zomaar een glimlach of een complimentje, het kost niets maar is zo kostbaar en nodig.
  Mijn lijfspreuk is Carpe Diem, en dat is ook wat ik probeer na te leven elke dag opnieuw.
  Goed weekend, Helène

 58. Hoi Charlotte,

  Ik ben een levensgenieter die heel graag een positieve bijdrage wil leveren aan anderen. Ik lees veel en ontmoet veel hele mooie mensen die mij inspireren. En daar schrijf ik dan persoonlijke berichten over. Eigen ervaringen dus. Doe gerust mee! Positiviteit mag gedeeld worden.

  Vrolijke groet,
  Mark

 59. Hallo Mark,

  Waar wordt jij door geinspireerd en wat is je achtergrond?
  Ben benieuwd naar de persoon achter deze positiviteit.

  Je tweets worden erg gewaardeerd!

  Charlotte

 60. Hoi Chris,

  Bedankt voor je reactie. Fijn.
  Ik sta altijd open voor positieve inbreng! Mail me gerust.

  Vrolijke groet,
  Mark

 61. Hi Mark,

  Ik vind het briljant dat je op deze wijze (twitter) mensen vrolijk maakt en tekens tot nadenken zet. Hoe verzin jij ze!..

  Ga zo door en als je hulp wenst sluit ik me graag bij je aan!

  Mijn favoriet “winnaars hebben een plan, verliezers een excuus”

  Keep up the good work, Chris

 62. Nog gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van deze site.
  En nog vele jaren! (dat zal wel lukken.)

  Groet,

  Cornelie

 63. Beste mark

  Deze site vond ik toen ik op zoek was naar wat licht en vrolijkheid,
  dank je voor al de prachtige verhalen en positiviteit.
  En bemerk al een tijd dat je met helpen zoveel terugkrijgt daar word ik blij van er te kunnen zijn voor de ander dat voelt geweldig.
  Lees elke dag de mooie spreuken .
  hartelijke zonnige groeten van Ingrid

 64. Volg met veel plezier je kleine berichtjes op Twitter. Ben blij dat we elkaar zo “gevonden” hebben.
  Hartelijke groet,
  Els
  (lieswar.com)

 65. Hoi Merel,

  Leuke uitdaging…

  Over mildheid:
  Alles lukt hen die mild en vrolijk zijn… (Voltaire)
  Een mild man is een familielid van iedereen. (Nizami)
  Wie veel van het leven afweet, is een milde rechter. (Margolis)

  Over wijsheid:
  Wijsheid= een beetje minder treuren om het verleden, een beetje minder hopen op de toekomst, een beetje meer houden van het heden.
  Verwondering is het begin van alle wijsheid. (Aristoteles)

  Ik hoop dat je er iets aan hebt…

  Vrolijke groet,
  Mark

 66. Val zomaar in deze site…

  Ben voor mijn kerstkaarten (die ik altijd zelf maak) op zoek naar een mooi motto om mee te geven aan mijn vrienden en familie.
  Ik heb een mooie foto gemaakt van twee houten uiltjes..een zwarte en een gekleurde.
  Nu zoek ik daar dus een mooie spreuk bij.
  Iets over wijsheid, mildheid die komt met de jaren..
  En zeker met een positieve ondertoon…
  Kan Mark of iemand van jullie mij hiermee helpen?
  Groet,
  Merel

 67. Whowwww wat een super site zeg. Ik zag je op twitter en zo kom ik nu op je site. Ik heb hem meteen door gestuurd naar mijn vriendin. Ga zo door. Groetjes christa

 68. Hoi Mark,

  Dat positieve bericht die je de wereld in wilt sturen, raakt mij af en toe via twitter. Leuke berichtjes twitter je

  Groetjes Sabine

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00