Over mij 106


Bedankt voor je bezoek aan deze site!

Met deze site wil ik positiviteit de wereld in sturen. Positieve spreuken, gedichten, verhalen, ervaringen, etc. Ik wil positiviteit toevoegen aan iedere dag.

Profielfoto-Mark-VerheesIk kies er voor om alles vrij te delen. Iedereen kan informatie van deze site zonder toestemming gebruiken. Ik juich dit zelfs toe. Publiceer het. Schrijf er over. Zing het. Dans erop. Het gaat om de boodschap…

Het geluk van mensen ontwikkelen… dat is wat ik wil. Laten zien en voelen hoe mensen positiever kunnen leven. Het beste uit zichzelf kunnen halen en daardoor gelukkiger worden. Gelukkig zijn, dat is wat we allemaal willen. Voor onszelf en ook voor anderen. Wat gelukkig maakt, kan verschillen. Hoe je gelukkiger kunt leven, daar zijn vele manieren voor. De wetenschap van de positieve psychologie biedt vele mogelijkheden.

Mijn unieke kracht is dat ik heel goed bij mijn eigen gevoel kom. Ik ervaar veel positieve emoties en weet ze ook steeds beter te vinden. Mijn kennis over positieve psychologie en het op een persoonlijke wijze kunnen delen maakt mij uniek. Ik ben expert in positiever denken, leven, werken. Via Twitter, Facebook, mijn website en emails bereik ik dagelijks ruim 600.000 mensen.

Alles wat je aandacht geeft, groeit.

Laat gerust iets van je horen. Stel je vragen. Deel je suggesties. Voor positiviteit!

Carpe diem!

Vrolijke groet,

Mark Verhees
Positiviteits-expert
inspiratie@voorpositiviteit.nl

Oh ja, uiteraard kun je me ook vinden op Twitter:

 

Over Mark Verhees:
Mark is manisch positief. Meer dan 600.000 mensen volgen zijn ‘Voor Positiviteit’. Zijn quote, scheurkalenders, boeken, trainingen en online programma’s hebben honderdduizenden mensen blijvend positief veranderd.

Mark Verhees is auteur van de bestseller ‘De Vibe’. Hij schrijft o.a. maandelijks columns voor lees.bol.com.

de-vibe-stap-in-je-geluksmodusEerder schreef Mark ook: ‘Voor positiviteit!’.


Voor Positiviteit
Groenestraat 127a
6531 HD Nijmegen
KvK: 64532917
BTW-nr: NL855707227B01
NL53 RABO 0112106463

de-gelderlander-15-10-2016

Op TV en Radio


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

106 gedachten over “Over mij

 • Mark Bericht auteur

  Hoi Jannie, de scheurkalender van 2017 is al een tijdje uitverkocht. Volgend jaar komt er weer een nieuwe, deze zal rond augustus/september te verkrijgen zijn.

 • jannie de jong

  hallo
  ik heb het boek,positieve spreuken
  met ingang van wanneer kan ik de scheurkalender bestellen?
  vriendelijke gr. Jannie de jong

 • Marijke Van Speybroeck

  Dag Mark, ik heb het verhaaltje van de giraffe gebruikt voor een schoolboekje in de brousse van Congo en er tekeningen bij gemaakt. Leuk..
  Ik zoek verhaaltjes of zou je voor me op een leuke manier een verhaaltje kunnen schrijven om aan te tonen dat jongens en meisjes gelijk zijn. Of dat mannen vrouwen niet mogen slaan… Op het platteland doen de vrouwen al het werk: landbouw, eten maken, hout gaan halen, kinderen wassen…. Ik heb ooit daar een antropologe ontmoet die 2 reeksen dia’s had gemaakt: één reeks waar de man meehielp en één reeks waarbij de man niets deed.
  Op een dia avond vroeg ze dan aan de vrouwen met welke man ze wilden samen leven. .zo stonden de vrouwen sterk en kwam discussie op gang.

 • Marion Swinkels

  Beste Mark,

  Ik heb dinsdagavond echt genoten van je boekpresentatie. Dank je wel hiervoor.
  Ook heb ik al iemand echt blij mogen maken met je boek De VIBE.

  Ontzettend mooi wat je doet.

  Warme groet, Marion Swinkels