De Vibe


De positieve vibe… al meer dan 10.000x

‘Dit boek lijkt wel mijn medicijn. Het inspireert mij heel veel. 2 jaar geleden een burnout gehad en eind vorig jaar leek dit helaas terug te komen. Ik ben toen begonnen met mindfulness en dit boek. Sta zoveel positiever in het leven en bewaak mijn eigen grenzen nu veel beter. Soms als mijn gevoel wat negatiever wordt, pak ik snel het boek er weer bij.
En ik maak ook aantekeningen van de mooie zinnen/spreuken die er in staan. Elke ochtend als ik op sta, lees ik deze als een geschenk aan mezelf voor. Bedankt voor dit mooie cadeau!’

 

‘Het boek heeft mij enorm geholpen om weer positief in het leven te staan, vertrouwen te krijgen in mijn toekomst en het accepteren van nare gebeurtenissen. Dit boek was een life changer voor mij!’

 

‘Tijdens het lezen ervaar je meteen al heel veel verandering in jezelf, in je houding naar anderen toe en voel je het verschil. In de loop van de dagen, weken merk je ook wat een invloed het heeft op je dagelijkse leven en je toekomst! En gek genoeg ook op de mensen om je heen, in positieve zin. Ik kan het wel van de daken schreeuwen: Koop dit boek, lees het, desnoods nog een keer en nog een keer, en je zult het zelf ervaren!!!’ (Milou)

 

Waarom?
We leven in een moeilijke maatschappij. Moeilijk, omdat er veel misgaat en omdat er ook veel aandacht is voor de misstanden, de problemen en de bedreigingen. In Nederland hebben ruim 1 miljoen mensen depressieve klachten. Meer dan 1 op de 17 werkende mensen heeft last van een burnout. We leven in een prestatiemaatschappij waarin veel mensen het vaak ongelofelijk druk hebben.

In deze hectiek plaats ik iedere dag positieve spreuken. Een passie die inmiddels behoorlijk uit de hand is gelopen met een dagelijks bereik van ruim 600.000 mensen. En een passie die ergens vandaan komt…

Op het dieptepunt in mijn eigen leven besloot ik dat het roer om moest. Dat het tijd was om op zoek te gaan naar groei en verbetering. In mezelf. Ik ontdekte de wetenschap van de positieve psychologie. Gefascineerd geraakt door de ontdekkingen van deze wetenschap ging ik de kennis in mijn eigen leven toepassen.

Na eerst zelf een traject van 1.000 dagen te hebben doorlopen, ben ik trainingen gaan geven aan duizenden mensen. Live en online. Mijn nieuwsgierigheid naar geluk en de jarenlang opgebouwde kennis en bijzonder mooie ervaringen hebben geleid tot een belangrijke conclusie:

 

Ieder mens kan gelukkiger worden. Ik, jij, wij allemaal.

 

En waar je ook staat in het leven.. het is gezond om hier bewust mee bezig te zijn..!

 

Hoewel geluk voor ieder van ons iets anders betekent, zijn er in de kern belangrijke gelijkenissen. Dat heeft te maken met hoe ons brein functioneert en wanneer wij zelf op ons best zijn.

‘De Vibe’ gaat over het overwinnen van de belangrijkste tekortkoming van je brein. Het bevat een helder stappenplan voor een gezonde en fijne balans tussen negatieve en positieve emoties. Hoe beter je deze balans voor jezelf maakt, hoe gelukkiger en waardevoller jouw levensreis is.

De Vibe is géén taai, wetenschappelijk boek. Het is een persoonlijk en openhartig verhaal wat lekker leest en waarin je als lezer mee op reis gaat. Een heerlijk prikkelende ontdekkingsreis, een doorontwikkeling naar een gelukkiger leven.

 

~ Hoe verder je komt, hoe mooier het wordt!

 

Dit geldt voor het boek en hopelijk ook voor jouw leven. Het is je van harte gegund!

Dit zeggen BN’ers over ‘De Vibe’

Mark Verhees is een van de mooiste mensen die ik ooit ontmoette. Hij is het levende bewijs van de kracht van positiviteit. Ook als het even niet meezit. Een lekker geschreven, broederlijk en wijs boek dat je jezelf en iedereen om je heen gunt. Vol liefde, hoop en pittige kicks in the butt. Lees de Vibe en ervaar geluk als levenslange beloning.

Christine Pannebakker, schrijver Het Mama masterplan, Vrouwenpower en De week

Leuke, herkenbare inzichten! Veel raakvlakken met de beweging richting (positieve) psychologie die ook ik nu doormaak. Een machtig vakgebied! Ben voorlopig niet uitgeleerd. Ons brein bestaat uit talrijke wegen: de denkwijze die je het meest gebruikt wordt een snelweg. Daarna wordt dat de voorkeursroute als zich iets voordoet. Als je er nu voor zorgt dat dat de positieve snelweg is, zul je als vanzelf vaker optimistischer denken en voelen! En wij mensen zijn sociale dieren: wij kopiëren graag andermans gedrag. Dus optimisme is brandstof voor een positieve vibe!!!

Helga van Leur, televisiepresentatrice van het weer op RTL4

Dit zeggen lezers op Facebook:

Meer recensies en bestelmogelijkheden vind je op bijvoorbeeld:

* Bol.com
* Bruna
* Managementboek.nl
* Libris.nl
* Ako.nl
* Youbedo.com

En uiteraard is ‘De Vibe’ ook in de plaatselijke boekhandel verkrijgbaar!

Top 7 uitspraken over ‘De Vibe’

1. ‘Als een kind in de snoepwinkel die nog iets wilde proeven, las ik bladzijde na bladzijde weg.’

(Dennis, recensie op Bol.com)

 

2. ‘Voor mij was het lezen van dit boek een heerlijk geslaagde manier om daadwerkelijk toe te komen aan mezelf. Hoewel het boek een laatste bladzijde kent, gaat het verhaal in mij verder. Dit is voor mij een unieke ervaring!’

(Evert, recensie op Bol.com)

 

3. ‘Vele avonden voor het slapen gaan, heb ik in dit boek gelezen. Nadat het uit was merkte ik dat ik een soort van ‘verdrietig’ was…. Ik wilde niet dat het boek stopte, ik wilde nog meer! Ik zal het lezen van dit boek dan ook blijven herhalen. Dat wat je ogen lezen, daar gaan je hersenen mee aan de slag!’

(Sabine, recensie op Bol.com)

 

4. ‘Dit is het eerste boek waar ik, in mijn zoektocht naar mijn innerlijke kracht, dolenthousiast over ben!! Ik heb het boek aanbevolen. Het boek komt op het juiste moment op mijn pad. Een maand geleden had ik nog gezegd: “ja jongen, jij hebt makkelijk praten, dat lukt mij nooit…”

(Marianne, reactie op Facebook)

 

5. ‘Hoi, ik heb De Vibe net binnen en ben meteen begonnen. Na enkele pagina’s gelezen te hebben, is de ‘besmetting’ al voelbaar!’

(Reactie op Facebook)

 

6. ‘Mark, ik ben niet zo’n lezer. Dit boek is mijn tweede na Donald Duck die ik gelezen heb…. ik vind hem top…. Bedankt!’

(Jan, reactie op Facebook)

 

7. ‘Manisch geweldig. Dit boek geeft mij zoveel inspiratie om mijn leven compleet anders aan te pakken. Niet gebaseerd op flauwekul maar op wetenschap, positieve psychologie. Zo inspirerend geschreven. Ik smul er van.

(Recensie op Bol.com)