Blog

7 tips voor meer zelfvertrouwen
Hoe zorg je er voor dat je de juiste dingen tegen jezelf blijft zeggen? Welke gewoontes zorgen voor meer zelfvertrouwen? Mooie vragen met 7 prachtige antwoorden…

Persoonlijke vrijheid
Er liggen prachtige kansen om meer persoonlijke vrijheid te ervaren. Geniet van de heerlijke top 10 om los te laten. Mmm… Waarvan wil jij jezelf bevrijden?

Gaat het lukken?
Laat me je 10 motiverende gedachten geven die jouw slagingskansen enorm doen toenemen. Zodat je tegen jezelf kunt zeggen: ‘Ja, dit gaat mij lukken!’

Mentale kracht

Mentale kracht
10 dingen om te onthouden als je denkt dat je niet goed genoeg bent of als het gewoon even tegenzit. Je mentale kracht.

Positieve houding
5 dingen om los te laten en om op een positieve manier verder te gaan. Jouw positieve beslissingen die zorgen voor een positieve houding.

10 levenslessen die kinderen ons leren
We kunnen zo veel her-ont-dekken. Tijd voor wat heerlijke positieve energie met de 10 levenslessen die we van kinderen leren. Geniet ervan.

Volg je droom

Volg je droom
Er zijn vele mooie redenen om echt je droom te volgen. 10 redenen die ik zelf ervaar en die ik ook terugzie bij anderen die hun droom volgen.

14 dingen die kenmerkend zijn voor succesvolle mensen
Wat doen succesvolle mensen? Een heel mooi, herkenbaar lijstje van 14 dingen die kenmerkend zijn voor succesvolle mensen. Waar herken jij jezelf in?

Het beste uit jezelf halen
Gelukkig biedt de positieve psychologie vele mogelijkheden om je eigen persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. 10 stappen om het beste uit jezelf te halen.

Eenvoudiger leven

Eindelijk is het nieuwe boek van Mark Verhees uit. De opvolger van ‘De Vibe‘, zijn eerdere best-seller. Eenvoudiger leven is een optimistisch verhaal over de uitdagingen in het leven waar we allemaal mee te maken krijgen. Juist nu bijzonder prettig om te lezen.

Overzicht van de laatste 100 berichten

19 gedachten over “Blog”

 1. Ik heb ‘m ontvangen! Kadootje voor mijn verjaardag. Zo blij mee!
  Wat ik graag had gewild is de Scheurkalender standaard
  €14,95, maar die is uitverkocht 🙁
  Komt het nog binnen? Dan bestel ik het meteen!

 2. Ik heb op 26-8-2020 een scheurkalender besteld nav een reclame die ik zag op facebook.
  Ondertussen is er 15 euro van mijn rekening geschreven maar wacht ik nog steeds vol smart op de scheurkalender.
  Bij wie kan ik terecht?

 3. Hoi Pascal,
  Wat een mooi verhaal. En bijzonder hoe ons kaartje zo bij jou terecht komt. Dank je voor je mooie reactie!

  Hartelijke groet,
  Mark en Marielle Verhees

 4. Tijdens de laatste dag van de Nijmeegse 4-daagse, speelde ik als accordeonist, gezellige liedjes voor de duizenden wandelaars.
  Ik heb nog nooit op één dag zoveel mensen zien glimlachen en duimpjes zien opsteken, bij het horen van mijn muziek. Geweldig om zo eenvoudig, mijn plezier te mogen delen met duizenden anderen!
  Maar het allermooiste overkwam mij al toen ik nog maar nauwelijks een half uur gespeeld had. Eén van de wandelaars liep gericht naar mij toe, en gaf mij een kaartje met de tekst: “Ik ben dankbaar voor de muziek die me door moeilijke tijden heen helpt en die betere tijden nog mooier maakt.”. Het ontroerde me. Vanaf dat moment kon mijn dag niet meer stuk. In de twintig jaren dat ik accordeon speel, is dit wel één van de allermooiste dingen die ik ooit heb gehad.

 5. Mijn spreuk is
  ALS ALLES NIET KOMT, DAN KOMT HET TOCH GOED.
  Betekenis, als alles verkerrd gast en je komt in de goot terecht, dan sta je weer op en komt het toch weer in orde!!!

 6. Beste Mark Heine,

  Bedankt voor je bericht. Uiteraard is er bij ons geen enkele intentie om een link te maken met de verschrikkelijke gebeurtenissen van 16 jaar geleden. Het is absoluut geen bewuste keuze geweest om deze spreuk juist bij die dag te plaatsen. Integendeel: de scheurkalender staat boordevol spreuken met een positieve intentie

  Fijn dat je zo blij bent met de scheurkalender en met plezier op de toilet zit! 🙂

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 7. Hallo Mark,
  Ben blij dat ik je website gevonden heb. Ook haal ik kracht uit de spreuken die je me elke dag stuurt.
  Doet me nadenken hoe ik positiever in het leven kan staan.

 8. Hi Mark,

  Ik ben je boek aan het lezen en het doet me erg goed! Ik heb een nogal nare en lastige tijd gehad waar ik niet uit leek te komen. Met goede hulp en heel hard aan mezelf werken door te lezen, te voelen, mezelf te leren waarderen, te ervaren en te doen ben ik erg aan het veranderen in positieve zin. Jouw boek en je inspirerende positieve uitspraken helpen me daar dagelijks bij. Terwijl ik dit schrijf ben ik aan het huilen van dankbaarheid dat ik jou en allemaal mooie mensen op mijn pad tegenkom. Ik ben nog lang niet klaar maar ben echt op de goede weg. Misschien klinkt het dramatisch maar het is echt zo dat jij en een hele hoop positieve anderen mijn leven hebben gered.

 9. Hoi Mark,

  Ik heb de vibe gelezen, mooi boek. Nu snap ik dat ik mijn doelen in het nu plaats en mezelf daarmee vastzet en ontevreden maak. Mooi inzicht. Houd nu dagelijks positieve dingen bij en verraste mezelf binnen een week al door een spontane positieve gedachte bij een tegenslag. Smaakt naar meer. Heb al zeker 10 mensen verteld over je boek om ook positiviteit te verspreiden.

 10. Helemaal in ‘de vibe’! Boek in één weekend uitgelezen. Heel vlot geschreven, heel inspirerend, Marc Verhees. Wordt er eentje voor op mijn nachtkastje.
  Het boek deed me in de pen kruipen en kreeg een leuk staartje op mijn blog 😉

 11. Ik probeer op alle mogelijke manieren de positiviteits kalender te bestellen, alles goed ingevuld. Maar het wil niet lukken

 12. Hoi Mark en Marielle,

  Ik ben bezig met het lezen van je boek De Vibe. Wat een geweldig boek en wat inspirerend. Als je bewust bezig bent met positief zijn dan merk je dat er zoveel positieviteit terug komt, dat is echt geweldig om te ervaren. Je leven wordt zoveel waardevoller. Dank je voor je geweldige bijdrage aan dit positief avontuur. De wereld wordt er een stuk vriendelijker door. Ik merk ook zeker de kracht van het opschrijven, het is inderdaag een training van je brein waarbij herhalen een belangrijk onderdeel is. Nogmaals hartelijk dank Mark voor de inspiratie.

 13. Beste Hanne,

  Hartelijk dank voor je bericht en je mooie woorden voor mij. Ik zou je oprecht willen adviseren om mijn nieuwe boek te lezen. Het boek ‘De Vibe’ komt op 1 november a.s. uit. Daarin gaat het over drie stappen: Ontwikkel je positieve focus (aandachtspunt voor jou), train je succesgeheugen (o.a. door te benoemen wat je goed doet en waar je dankbaar voor bent) en creëer je geluksstemming (wat je daar concreet voor kunt doen). Het lijkt wel alsof ik het voor jou heb geschreven.

  Warme groet,
  Mark Verhees

 14. Beste Mark,
  Ik las jouw artikel in de Gelderlander van vandaag. Dat kwam op het goede moment voor mij omdat ik regelmatig de positiviteit uit het oog verlies en mezelf in de put praat en hier moeilijk weer uit kom. Ik ben een alleenstaande vrouw van 61, alleenstaand, geen kinderen en ik werk al mijn hele leven in de zorg. Ik heb vaak last van stemmingswisselingen en voel me vaak onzeker over mezelf. Verlies heel vaak de focus en ben vaak heel druk in mijn hoofd met gedachtes van; waar word ik nou echt gelukkig van. Ik wil altijd duizend dingen tegelijk en ik kan niet tot gerichte keuzes komen. Dat geeft me een heel vervelend gevoel en stress. Dit patroon heb ik helaas altijd gehad in mijn leven. Het geeft een wisselend beeld van mezelf en vind mezelf behoorlijk onrustig en wispelturig en ongelukkig dat ik zo ben zoals ik mijzelf beschrijf. Ik vind het heel erg fijn dat ik jou vragen mag stellen. Ik heb gezien dat jij een heel integer persoon bent en daarom vertrouw ik je mijn diepste gevoelens toe. Ik weet nog steeds niet hoe ik eindelijk mijn geluk kan bereiken en ik zou heel graag jouw advies willen. Daar ben ik je bij voorbaat heel dankbaar voor en dank je heel hartelijk. Met veel hartelijke groeten en veel succes toegewenst met jouw prachtige werk.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00