Spreuken over Leren

De meeste mensen hebben de behoefte om te groeien, om zichzelf te ontwikkelen. Dagelijks komen er vele lessen voorbij. Lessen om van te leren. Veel succes… ūüôā Geniet van de spreuken over leren.

~ Elke les, waar je van leert, maakt het pad vrij voor nog waardevollere lessen. Elke les, die je negeert, komt steeds weer terug.

~ Je verandert door twee redenen: Ofwel doordat je genoeg leert zodat je wil, ofwel doordat je zo veel pijn ervaart dat je wel moet.

~ Je kunt de golven niet tegenhouden. Maar je kunt wel leren surfen. (Khaled Hosseini)

~ Verwarring is een signaal dat je op het punt staat iets nieuws te leren… (Ann√© Linden)

~ We lopen allemaal wel eens in het donker. In het leven moeten we leren om zelf het licht aan te kunnen doen. (E. Nightingale)

~ Leer van de fouten van anderen. Je hebt niet genoeg tijd om ze allemaal zelf te maken. (Dalai Lama)


Totaal-overzicht spreuken
* Succes spreuken (overzicht)
* Spreuken over leiderschap
* Optimisme
* Spreuken over dromen
* Spreuken over initiatief nemen
* Een grote verandering
* De W van willen
* Van binnenuit
* Doorzettingsvermogen

5 gedachten over “Spreuken over Leren”

  1. Ik wil een heks worden maar een lieve heks maar men ouders niet kunen toveren kan ik dan nog wel een lieve heks worden

  2. Ik wil best wel leren toveren maar ik ben bang dat er iets fout gaat kunt u me heel goed laten leren toveren en dat ik geen fout kan maken

  3. Voor mij is leren van het leven … achteraf gezien …….meer waard dan wat ik ooit uit theorie boeken hebt geleerd. Het leven is vallen en op staan. Je wond likken en weer verder gaan. Jaaaaa ik heb genoten van mijn werk voordat ik met pensioen ging. Trots op mijn functies!!. Maar nu geniet eigenlijk veel meer van het levens leer. En zal ook dit doorgeven aan mijn kleinkind hoe belangrijk het eigenlijk is.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00