Spreuken over kwetsbaarheid

‘Als je me echt zou kennen, zou je weten dat…’ Een prachtige openingszin van Challenge Day. Als je me echt zou kennen, zou je weten dat ik steeds beter mezelf kan laten zien. Ook mijn angsten, onzekerheden en mijn verdriet, bijvoorbeeld om onze kinderloosheid. Het voelt voor mij goed om mezelf te zijn en mezelf te laten zien. Puur zoals ik ben. Ik houd ook van mijn eigen kwetsbaarheid. Vandaag enkele mooie spreuken over kwetsbaarheid.

~ Als je kwetsbaar bent, zien mensen ook je kracht. Als je louter kracht uitstraalt, bouw je een muur om je heen…

~ Wat je kwetsbaar maakt, maakt je mooi. (Brené Brown)

~ Er schuilt een verhaal in ieder persoon. Er is een reden waarom iemand is zoals die is. Denk hieraan voordat je oordeelt.

~ Het is beter om te vertrouwen en soms teleurgesteld worden dan te wantrouwen en je de hele tijd ongelukkig voelen. (Abraham Lincoln)

~ De grootste uitdaging is om jezelf te zijn in een wereld waarin iedereen probeert je iemand anders te laten zijn.

Elke dag positieve energie

Leestip7 tips voor meer zelfvertrouwen (meest populaire blog)

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00