Podcast 1: Als je me echt zou kennen…

Podcast Voor Positiviteit

Mark Verhees, oprichter van Voor Positiviteit praat openhartig over een jaar van extremen. Over verdriet, onzekerheid en zijn tekortkomingen. En over de omschakeling naar positiviteit, dankbaarheid, passie en trots. Mark is bestsellerauteur met ‘De Vibe‘ en ‘Eenvoudiger leven‘.

Hoe ik over deze podcast denk...

Jeehaa, we zijn los. De Voor Positiviteit Podcast staat online. En ik heb iets gedaan wat mensen in mijn directe omgeving ook echt van me gevraagd hebben.
Β 
Afgelopen jaar is voor mij een bizar jaar geweest. Met het overlijden van mijn ma aan corona en het overlijden van mijn pa aan het einde van het jaar heb ik mijn diepe dalen wel gekend. In tijden van beperkingen en al het ongewenste wat er op mijn pad is gekomen, heb ik ongelofelijk veel geleerd. Echt waardevolle lessen waarbij ik mijn expertise rondom positieve psychologie in mijn eigen leven heb toegepast.
Β 
Dit authentieke, persoonlijke verhaal is mijn eerste podcast geworden! Omdat ik erin geloof dat wij verbinden met verhalen. En door te delen wat je leert, kom je zelf ook weer verder. ❀πŸ’ͺ
Β 
Uiteindelijk is het een heel bijzondere podcast met een krachtige, positieve boodschap geworden. Een andere kijk op het omgaan met uitdagingen!
Β 
Uitdagingen die we allemaal zijn tegengekomen in het afgelopen jaar.
Veel luisterplezier!
Β 
En laat even weten wat je ervan vindt. Ik wil graag met je in liefde en positiviteit verbinden. πŸŽ§πŸ‘ŠπŸ™Œβ€β˜˜πŸ˜
Β 
Oh ja, als je naar Spotify of naar iTunes gaat , abonneer je op het kanaal. Bij Spotify kun je op ‘volgen’ klikken en bij iTunes op ‘abonneren’. Doe dit svp vandaag, dan gaat de podcast veel mensen bereiken.

Positieve, liefdevolle groet, Mark

En? Wat vind jij? Laat het hieronder weten. Voel je vrij om te reageren.Β 

De podcast waar je energie van krijgt. Mark Verhees, oprichter van Voor Positiviteit, gaat in gesprek met gave inspirerende mensen en deelt eigen positieve verhalen en inzichten vanuit de positieve psychologie. Authentiek, echt en uit het leven gegrepen. Veel luisterplezier!

Β 

Klik hier voor het overzicht van alle podcasts.

14 gedachten over “Podcast 1: Als je me echt zou kennen…”

 1. ik ben zo blij, dat ik hier ben terecht gekomen, ik ben deze week begonnen met het lezen van je boek, ondertussen opgezocht naar je site en ben ondertussen ook beginnen te luisteren naar je podcasts, ja de 2 aflevering is ook wel een eye opener.. het is echt wat ik nodig heb en om mezelf te helpen. ik ben zo dankbaar dat ik u ontdekt hebπŸ™ en dit geeft me echt de moed en inspiratie om mijn doel te kunnen bereiken.. ik ga de trainingen ook nog doen, maar dit is echt een verademing. dank je.

 2. Beste Mark,
  Wat een heftig jaar. Dat je er dan zo uitkomt en dit met de wereld deelt , op deze manier is een bijzondere verwerking en een eerbetoon aan je ouders.
  Veel succes met alles , ik volg je met plezier en heb veel aan je inspirerende teksten, boeken en nu de podcasts.
  Groet Corien

 3. Prachtige eerste podcast Mark! Ik heb heel geboeid geluisterd. Ik ben heel blij dat je hiermee doorgaat. Dank je wel. Warme groet, Carine.

 4. Nou Mark wat en bewogen jaar hebben jullie achter de rug.Heb net naar jou podcast geluisterd en had hierbij een beetje het gevoel dat ik bij jullie afscheid aanwezig was,misschien ook wel omdat ik jullie ouders een beetje kende als liefdevolle mensen bij Encounter.ik ben ook de vibe aan het lezen en merk dat ik die positiviteit al toepas in het dagelijks leven.Dankjewel wat je ons allemaal aanbiedt het is aan ons wat we er mee doen!!
  Gr Eric Janssen.

 5. Hoi Mark,
  Wat een mooie en heel persoonlijke podcast. Heel inspirerend! 7 mooie lessen. Herkenbaar ook. Mooi dat je zo’n positieve insteek kiest.
  Ga zo door met je mooie werk!
  Groetjes,
  Geert

 6. Beste Mark, ik houd het kort maar krachtig: geweldig mooi verhaal, bewogen, eerlijk, energiek en liefdevol gebracht.
  Het heeft me sterk geinspireerd en geeft me voeding voor de rest van mijn leven.
  Ik bewonder je om wat je doet, hoe je in het leven staat en ben je oprecht enorm dankbaar dat je dat met zoveel spirit aan de man brengt.
  Liefdevolle groet, Koert

 7. Dankjewel, Claudia, voor je prachtige woorden. Wat heerlijk dat je zo mooi gegroeid bent. Van geleefd worden naar leven… TOP!

 8. Lieve Mark,

  Bedankt voor deze waardevolle podcast. Ik ga je zeker ook via deze weg volgen. Ik wil je bedanken dat je mij heb geleerd hoe belangrijk dankbaarheid en positiviteit is. Ik LEEF echt mijn leven inplaats van dat ik geleefd word. Onder andere jouw boek eenvoudiger leven, je scheurkalender en je dankbaarheid dagboek geven mij elke dag opnieuw positiviteit en heel veel inspiratie πŸ™‚

  Zojuist jouw eerste podcast geluisterd en wat kwam deze bij mij binnen. Ik heb gehuild, gelachen maar vooral zoveel liefde gevoeld. Ik ben zelf verpleegkundige en het inspireert mij enorm om jouw verhaal te luisteren. Wat ongelofelijk leuk trouwens dat jij nu je eigen podcast bent gestart, heel veel succes en inspiratie gewenst!

  Lieve groetjes,

  Claudia Korpershoek

 9. Wat een voorbeeld ben jij waar ieder waar wat van kan leren.
  Super bedankt β™₯️

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00