Mijn ontslag

Ik dien bij deze mijn ontslag in als volwassene. Ik heb besloten de verantwoordelijkheid te nemen van een kind van 8 jaar oud.

Ik wil weer denken dat M&M’s beter zijn dan geld, omdat je het kunt eten. En dat McDonald’s een vier sterren restaurant is. Ik wil terug naar een tijd waarin het leven eenvoudig was. Een leven vol kleuren, kinderliedjes, springen in de plassen en baggeren door de modder. Een wereld waarin je gelukkig bent omdat je onwetend bent van alle zorgwekkende dingen.

Ik wil denken dat de wereld eerlijk is. Dat iedereen eerlijk is en goed. Ik wil geloven dat alles mogelijk is. Ik wil simpel leven. Ik wil weer geloven in de kracht van de glimlach, knuffels, een vriendelijk woord, waarheid, rechtvaardigheid, vrede, dromen, verbeelding.

Dus bij deze dien ik mijn ontslag als volwassene in. En als je het hier niet mee eens bent, dan ren maar achter me aan, want… tikkie, jij bent um!

Bron: onbekend

Meer korte, inspirerende verhalen

 

2 gedachten over “Mijn ontslag”

  1. Hahaha, dat is precies wat ik een paar jaar geleden deed toen ik hier naar toe verhuisde…

    Ik denk dat de wereld eerlijk is. Dat iedereen eerlijk is en goed. Ik geloof dat alles mogelijk is. Ik leef simpel. Ik geloof in de lach van de glimlach, knuffels, een vriendelijk woord,…

    Niet, omdat ik naïef ben of achterlijk. Gewoon, omdat dit het is wat me gelukkig maakt; mij en daarmee de mensen om me heen…

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00