Boek ‘Voor positiviteit’

Voor positiviteit!

14,95

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Het boek ‘Voor positiviteit! Op zoek naar de kracht van positieve psychologie’, geschreven door Mark Verhees

Het boek ‘Voor positiviteit’ heb ik geschreven vanuit mijn fascinatie voor positieve psychologie. De wetenschap die zich bezig houdt met het beter maken van de levens van mensen. Ik heb de kennis toegepast en er zo veel van geleerd, dat ik behoefte kreeg om het op te schrijven. Het boek leest heel gemakkelijk en geeft je veel positieve energie. Het gaat niet zozeer over de wetenschap. Het gaat over het leven.

De wetenschap van de positieve psychologie houdt zich bezig met het beter maken van levens van mensen. De relatief nieuwe wetenschap levert fascinerende resultaten op. De toepassing van de kennis in de praktijk maakt het nog veel mooier.

‘Voor positiviteit’ is een boek over vrijheid, vertrouwen en loslaten. Een boek over verlangen, keuzes maken en voldoening.

Mooie reacties:

~ Ik zit je boek te lezen en wordt er niet alleen blij en enthousiast van maar het raakt me diep in mijn ziel en besef hoe eenvoudig het eigenlijk is en wat ik zelf kan beinvloeden.

~ Ik heb de laatste maanden heel wat boekjes gelezen ivm krachtig jezelf zijn, geef flow aan je leven, positieve psychologie… maar het boekje waarin ik momenteel aan het lezen ben raakt m’n gevoeligste snaren… ‘Op zoek naar de kracht van positieve psychologie’ ontroert mij enorm en geeft mij vaak de krop in de keel en de tranen in m’n ogen van ontroering….. Dit boekje ga’k nog aan vele mensen aanraden en aanbieden! Bedankt voor al die schoonheid en wijsheid!!! Hier kan je niet ‘nee’ tegen zeggen.

~ Dit boek met een mooie mix van wijsheden, spreuken en persoonlijke verhalen pakt je op, neemt je mee en zet je vol energie weer terug op de grond. Je hebt mijn verwachtingen overtroffen!

~ Ik heb je boek hoofdstuk voor hoofdstuk gelezen op momenten dat ik er met mijn aandacht volledig bij was. Heb net de laatste pagina gelezen. Ik vind het een FANTASTISCH boek. Wat heb je dit mooi, treffend, puur en kwetsbaar opgeschreven. Ik ben er op een mooie manier door geëmotioneerd.

~ Ik heb ervan genoten! Dank je wel. Tijdens de vakantie is je boek meerdere malen ter sprake gekomen, doordat ik het las, maar ook door de leuke anekdotes die in je boek staan. Bijvoorbeeld over de doorzetter achter KFC en Steven Spielberg. Ik vertelde dit de jongens en dit gaf meteen aanleiding tot een gesprek. Wat wil je zelf bereiken? Wat wil je nog doen? Wat zou je willen kunnen? Bijzonder leuke gesprekken… en dat allemaal door jouw boek!!

~ Chapeau voor je levensechte boek. Wat mij het meeste raakte is dat jij op jouw leeftijd (dertiger vermoed ik) al zo’n inzicht hebt van waar het leven om draait en dat je dat ook als passie ervaart. Dat is geweldig. Ik hoop van harte dat je er veel mensen en zeker jonge mensen mee kunt raken, maar vooral dat je eigen leven zich verder in die stroom voorspoedig zal ontwikkelen. Complimenten voor de moed waarmee je kiest om voor je passie te leven.

~ Je boek in één ruk uitgelezen. Eén grote inspiratiebron. Een geweldig boek, waar je alleen maar gelukkiger van kan worden. Ik ga dit zeker gebruiken in mijn toekomstige communicatiewerkzaamheden en het heeft mij overtuigd, dat ik echt voor mijzelf moet beginnen… Dank voor deze wijze les..!! “Ik ben, omdat wij zijn….”

~ Prachtig om te mogen lezen over jouw proces, wat bij mij zoveel herkenning en emoties oproept. En geweldig hoe jij je open stelt, aanvankelijk alleen door middel van je blogs en nu ook met je boek. Ook ik had muren om me heen gebouwd en heb mogen ontdekken hoeveel het me oplevert als ik me open stel en dat ik terug krijg wat ik geef… Twee jaar geleden ben ik bewust aan mezelf gaan werken en ook ik heb de keuze gemaakt om mezelf persoonlijk te blijven ontwikkelen en te gaan voor de dingen die ik wil bereiken. En net als jij ben ik een paar maanden geleden minder gaan werken om me te richten op datgene wat ik werkelijk wil: anderen helpen om hun eigen keuzes te mogen maken en te gaan voor wat zij willen. Ik ben mijn eigen coachingspraktijk gestart en ook ik had en heb af en toe twijfels over het zelfstandig ondernemerschap… Maar dat is wel wat ik wil en ik ga er voor! Mark, dankjewel dat je mij (en vele anderen) een kijkje geeft in jouw proces. Ik heb een heerlijk warm gevoel aan jouw boek over gehouden en ik zal er nog vaak naar terug grijpen!

10 beoordelingen voor Voor positiviteit!

 1. 5 van 5

  Trudie

  Het boek is geschreven vanuit het hart. Je proeft de bezieling. Ik heb het boek meerdere keren gelezen. Tijdens de trainingen Ontwikkel je Geluk bijvoorbeeld ook nog een keer. Veel van wat in het boek staat, komt terug in de trainingen. Recent heb ik het boek nog een keer gelezen. En het is dan fijn te constateren dat ik goed bezig ben en het houdt de zaag scherp :-).

 2. Naomie

  Mark, ik heb zojuist je boek uitgelezen. Ik heb je boek echt gevoeld en ervaren. Het voelt als een warm bad. Ook je laatste woorden: ‘Van bezitten naar ervaren. Van vastlopen in zekerheden naar vetrouwen. Van gemaakt volmaakt naar onvolmaakt echt. Van beperking naar vrijheid.’ zijn zo treffend. Ik hoop dat ik deze wijsheid met me mee zal nemen. Dankjewel voor het delen van je verhaal.

 3. Yolanda Bes

  Beste Mark,

  Als positivo al fan van jou, je site en de positiviteit spreuken. De spreuk doe maar gewoon.. is al zo oud als.. en blijkt wederom de kern maar blijkt ook de moeilijkheid te zijn voor de mensen in deze tijd.

  Als iedereen zou leven als beschreven in jouw boek, jouw woorden, jouw beleving.. Eenvoudig doch krachtig, puur en eerlijk… ik gun het iedereen! Positiviteit, I love it!

  Fijne dag gewenst, Yolanda.

 4. Tim Abbestee

  Hallo Mark,

  Ik wil je bedanken voor dit mooie boek. Het geeft een enorme positieve boost en weer zicht op ‘het leven’.Ik ga met je tips van persoonlijk leiderschap binnenkort aan de slag en hoop binnenkort een seminar mee te maken van persoonlijk leiderschap.

  Met positieve groet !

  Tim Abbestee

 5. Corine

  Zelfs met Nederland-Costa Rica op t.v. kan ik niet stoppen met lezen. Dat zegt genoeg, toch? Ik raad het iedereen aan. Supermooi geschreven. Ik denk dat ik het tijdens mijn vakantie gewoon nog een keer ga lezen.

 6. Hanneke Fleur

  In 3 dagen tijd met een lach en een traan je fantastische boek gelezen. Veel dingen zo herkenbaar en hebben me aan het denken gezet. Ik ben op de goede weg naar positief denken en leven, al blijft het op sommige momenten soms moeilijk. Met jou positieve spreuken en tips ga ik zeker aan de gang. En vooral nog meer proberen om ten alle tijde gewoon puur mezelf te zijn en te doen en de keuzes te maken die ik wil, ongeacht wat anderen daarvan vinden of denken. Ik ben vrij in het maken van mijn eigen keuzes, die keuzes die bij mij passen en die mij echt gelukkig maken en maken wie ik echt ben! Mark bedankt!!!

 7. Sylvia

  Dank voor al je positieve bijdragen voor de mensheid, ik heb genoten van je boek en het, net als vele anderen, met plezier gelezen!

 8. Wondelgijn

  Gaaf! Het is je ook van harte gegund!
  *proost* Op de positieve vibe!! ?

 9. Hans Smulders

  Hey Mark.

  Ik studeer momenteel psychologie aan de OU en ben erg geinteresseerd in de positieve psychologie. Lees ongeveer alles wat er over te vinden is zoals Positieve psychologie in de praktijk, de maakbaarheid van geluk en positiviteit e.d. Dit zijn allemaal boeken geschreven door wetenschappers daar is verder niets mis mee maar de meerwaarde van jou boek is dat het zo populair geschreven is en gemakkelijk te lezen is voor een heel breed publiek. Ik zal het t.z.t. al mijn cliënten aanraden.
  Veel succes met je passie, Hans

 10. Ineke

  Hallo Mark,

  Bedankt voor je energie, die je op de een of andere manier weet over te brengen.
  Je boek nr 130 van de 250 door jou getekend met “veel plezier” , leest fijn , en kun je wegleggen en oppakken wanneer het uitkomt te lezen.

  Het belangrijkste wat je meegeeft met alles, is voor mij, dat je zoveel meer kracht hebt om uit jezelf te halen. En er voor gaat, inplaats van je afhankelijk van andere op te stellen. Door iedere x weer je blog of nieuwsbrief te lezen, word je weer met je beide voetjes op de grond gezet. Wand ik blijf nou eenmaal telkens afdwalen…….

  lieve groetjes , Ineke

Een beoordeling toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00