Het begin van verandering

Vandaag een inspirerend kort verhaal…

Toen ik nog jong was, wilde ik de wereld veranderen. Ik vond dit heel moeilijk. En dus probeerde ik mijn land te veranderen. Toen ik er achter kwam dat ik mijn land niet kon veranderen, begon ik me te richten op mijn stad. Ik kon als oude man mijn stad echter niet veranderen. Dus probeerde ik mijn familie te veranderen. Nu, als een oude man, realiseer ik me dat er maar een ding is wat ik echt kan veranderen en dat is mezelf.

Plotseling besef ik me dat als ik lang geleden had geweten dat ik alleen mezelf kon veranderen, dat ik dan een verschil had kunnen maken voor mijn familie. Mijn familie en ik hadden een verschil kunnen maken voor onze stad. En de mensen in onze stad hadden het hele land kunnen bereiken. Door dit te bereiken had de hele wereld er wel eens anders uit kunnen zien…

 

Meer korte, inspirerende verhalen

De wereld veranderen : wat het begin van verandering is
De vlinder : het verhaal over transformatie
Perspectief : hoe je iemands manier van kijken verandert
Opnieuw : wat zou jij doen als je…

2 gedachten over “Het begin van verandering”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00