Podcast 7: De stille en gelukkige plek in jezelf

Podcast met Erik Smithuis

Erik Smithuis, succesvol ondernemer, auteur en veelgevraagd spreker over schoonheid, persoonlijke ontwikkeling, groeien vanuit je intuïtieve systeem, affirmaties, zijn tocht naar Santiago de Compestela en het gesprek met zijn 93-jarige zelf.

Wat ik ervan vond? Erik Smithuis is een bron van inspiratie voor velen. Een bijzonder wijs en warm persoon en het voelt fantastisch om met hem in gesprek te mogen zijn.

Erik praat fascinerend over geven, toegevoegde waarde leveren, een echt goede organisatie inrichten, werkgeluk en betrokkenheid ontwikkelen. Waar de eerste helft van je leven over gaat en waar de tweede helft in verandert… Op het raakvlak van psychologie, filosofie en spiritualiteit.

Veel luisterplezier!

Laat hieronder weten wat jij ervan vond.

De podcast waar je energie van krijgt. Mark Verhees, oprichter van Voor Positiviteit, gaat in gesprek met gave inspirerende mensen en deelt eigen positieve verhalen en inzichten vanuit de positieve psychologie. Authentiek, echt en uit het leven gegrepen. Veel luisterplezier!

 

Klik hier voor het overzicht van alle podcasts.

1 gedachte over “Podcast 7: De stille en gelukkige plek in jezelf”

  1. Beste Mark.
    Hier weer even een berichtje van Anja. Zo langzaamaan luister ik al je podcasts en deze springt er voor me uit. Je hebt het over het thema over de streep. Iets wat ik ook heel inspirerend vind. Daarnaast heb je het over een inspiratiebron. Ik heb de mooie eer mogen hebben een inspiratiebron voor mijn neef Jasco te mogen zijn geweest. Hij is inmiddels overleden aan alvleesklierkanker, maar ik gaf hem inspiratie om te blijven vechten en met mijn positieve kijk naar mij situatie daar haalde hij de moed uit om vol te houden. Zo’n taak is heel waardevol. Ik heb zelfs een boek geschreven over hoe ik zijn ziekte heb ervaren. Dat heeft hij wel geweten, want alle berichten over hoe ik me voelde schreef ik in een blog, waardoor hij alles mee kon lezen. Dat boek is niet te koop. Maar het is wel een hele mooie herinnering aan de tijd dat ik zoveel voor hem kon betekenen.

    Ik schrijf dit naar je omdat ik wil laten weten hoe ongelofelijk waardevol deze taak voor me is geweest. Dat iedereen deze taak weleens mag ervaren, het heeft mijn leven enorm verrijkt.
    Een hele fijne zondag gewenst
    Lieve groet, Anja

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00