Podcast 4: De oplossing voor perfectionisme

podcast astrid davidzon

Luister naar de aflevering op Youtube

Astrid Davidzon, bestsellerauteur met haar ‘Prima is perfect”. Een energiek en verrassend gesprek over perfectionisme, faalangst, verbinding, echt luisteren, holding space en dankbaarheid. Veel luisterplezier!

Hoe ik over deze aflevering denk...

Wauw, wat een prachtig gesprek. Al heel snel maakten we een bijzonder contact, een diepere verbinding. Ik heb zo fijn gevoeld wat Astrid wilde zeggen. Het is een gesprek wat je voor je gevoel vaak stil wil zetten, omdat er ook tussen de regels door zo veel diepte aan bod komt. Hoe Astrid vertelt over de onderliggende laag van perfectionisme kan levens veranderen. Echt bizar mooi.

Door een bijzondere verbinding samen kwamen er compleet andere inzichten aan bod dan ik vooraf had kunnen bedenken. Bijzonder leerzaam en inspirerend voor mezelf. O.a. het ‘holding space’ was voor mij een inzicht wat ik sinds ons gesprek omarmd heb. Een cadeau. Het bevrijdt me. Dankjewel lieve Astrid!

Niveau’s van bewustzijn – dr. David Hawkins -> zoek er gerust op in Google.

En? Wat vind jij? Laat het hieronder weten. Voel je vrij om te reageren. 

De podcast waar je energie van krijgt. Mark Verhees, oprichter van Voor Positiviteit, gaat in gesprek met gave inspirerende mensen en deelt eigen positieve verhalen en inzichten vanuit de positieve psychologie. Authentiek, echt en uit het leven gegrepen. Veel luisterplezier!

 

Klik hier voor het overzicht van alle podcasts.

3 gedachten over “Podcast 4: De oplossing voor perfectionisme”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00