Podcast 5: Controle over je leven

Voor Positiviteit Podcast Edwin Selij

Luister naar de aflevering op Youtube

Edwin Selij, bestseller-auteur en eigenaar van het grootste hypnose-instituut van Europa praat op een prachtige wijze over die ene zin waarmee je jezelf verlost van angst, depressie, ziekte en problemen.   

Hoe ik over deze aflevering denk...

De podcast over super krachtige technieken die iedereen kan toepassen. Je hebt geen ziekte, je doet je ziekte. Je hebt geen angst, je doet je angst. Je hebt geen problemen, je doet je problemen. Je kunt er niets aan doen dat het je is overkomen, maar je kunt er nu wel iets aan doen om er vanaf te komen. 

Een inspirerende, enthousiasmerende aflevering over die ene zin die al duizenden mensen heeft geholpen. 

Edwin en ik spreken ook uitgebreid over afgesproken realiteit en vervormde realiteit, perceptie, feiten en problemen, het Bader-Meinhoff fenomeen en frequentie-illusie, de werking van het brein, keuzes, je eigen fijne wereldmodel, M-POINT, opties, neurale paden en wat goed voor jezelf werkt.

Ik heb zelf in ieder geval van het gesprek genoten en dat is wel te horen.

Het filmpje over zelfhypnose.

En? Wat vind jij? Laat het hieronder weten. Voel je vrij om te reageren. 

De podcast waar je energie van krijgt. Mark Verhees, oprichter van Voor Positiviteit, gaat in gesprek met gave inspirerende mensen en deelt eigen positieve verhalen en inzichten vanuit de positieve psychologie. Authentiek, echt en uit het leven gegrepen. Veel luisterplezier!

 

Klik hier voor het overzicht van alle podcasts.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00