Podcast 2: Jezelf ontdekken en gepassioneerd groeien

Podcast Giel Beelen

Luister naar de aflevering op Youtube

Giel Beelen, een reiziger op ontdekkingstocht. Een prachtig openhartig gesprek met een onzekere BN’er, die diepzinnige ontdekkingen doet in zijn leven en daar heel open over praat. Over persoonlijke groei, innerlijke wijsheid en zijn prachtige platform Kukuru. En over de keuze tussen radio of met volle energie gaan voor nieuwe dromen.

Hoe ik over deze podcast denk...

Wauw, het is zo mooi om Giel Beelen echt te leren kennen. Puur, oprecht en openhartig. Een pionier, een ontdekker. Laat je vandaag lekker verrassen door een openhartige levensontdekker.

Een prachtig gesprek over passie, Kukuru, onzekerheid, scherpe randjes, waardering, groei en de wijsheid die gewoon in ieder van ons zit.

En? Wat vind jij? Laat het hieronder weten. Voel je vrij om te reageren. 

De podcast waar je energie van krijgt. Mark Verhees, oprichter van Voor Positiviteit, gaat in gesprek met gave inspirerende mensen en deelt eigen positieve verhalen en inzichten vanuit de positieve psychologie. Authentiek, echt en uit het leven gegrepen. Veel luisterplezier!

 

Klik hier voor het overzicht van alle podcasts.

2 gedachten over “Podcast 2: Jezelf ontdekken en gepassioneerd groeien”

  1. Zojuist zitten luisteren en ik hoor zoveel fijne opmerkingen. Ik heb helaas mijn moeder (in mijn puberteit) verloren (ik ben nu 45) en ik herken heel erg wat jullie daarover zeggen. Tuurlijk, ze is er niet meer en daar ben ik dan verdrietig om. En dat is prima. Daardoor kan ik met zo’n groot verlies beter omgaan, merk ik. Ik vind het niet fijn als mensen daarover zeggen dat het zielig is, dat klinkt zo negatief. Het is verdrietig.

    Dit is maar 1 stukje van deze podcast, maar ik wilde dit graag met je delen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00