Over mij

Bedankt voor je bezoek aan deze site!

Met deze site wil ik positiviteit de wereld in sturen. Positieve spreuken, gedichten, verhalen, ervaringen, etc. Ik wil positiviteit toevoegen aan iedere dag.

Profielfoto-Mark-VerheesIk kies er voor om alles vrij te delen. Iedereen kan informatie van deze site zonder toestemming gebruiken. Ik juich dit zelfs toe. Publiceer het. Schrijf er over. Zing het. Dans erop. Het gaat om de boodschap…

Het geluk van mensen ontwikkelen… dat is wat ik wil. Laten zien en voelen hoe mensen positiever kunnen leven. Het beste uit zichzelf kunnen halen en daardoor gelukkiger worden. Gelukkig zijn, dat is wat we allemaal willen. Voor onszelf en ook voor anderen. Wat gelukkig maakt, kan verschillen. Hoe je gelukkiger kunt leven, daar zijn vele manieren voor. De wetenschap van de positieve psychologie biedt vele mogelijkheden.

Mijn unieke kracht is dat ik heel goed bij mijn eigen gevoel kom. Ik ervaar veel positieve emoties en weet ze ook steeds beter te vinden. Mijn kennis over positieve psychologie en het op een persoonlijke wijze kunnen delen maakt mij uniek. Ik ben expert in positiever denken, leven, werken. Via Twitter, Facebook, mijn website en emails bereik ik dagelijks ruim 600.000 mensen.

Alles wat je aandacht geeft, groeit.

Laat gerust iets van je horen. Stel je vragen. Deel je suggesties. Voor positiviteit!

Carpe diem!

Vrolijke groet,

Mark Verhees
Positiviteits-expert
inspiratie@voorpositiviteit.nl

Oh ja, uiteraard kun je me ook vinden op Twitter:

Wikipedia, Mark Verhees

Op TV en Radio

24 gedachten over “Over mij”

 1. Wat mooi, lief en leuk
  Elke dag weer een mooie spreuk.
  Iedere keer eentje die me raakt
  Een spreuk die je positief maakt.

  groetjes Melanie
  (zelf geschreven gedicht)

 2. Beste Mark,
  Vorig jaar kocht ik de spreukenagenda voor 2019.
  Het is een prachtige agenda maar minder geschikt om als kantooragenda te gebruiken, omdat het (mij) niet lukt om het opengevouwen op tafel te leggen, wat ik voor een kantooragenda toch wel heel handig c.q. een voorwaarde vindt.
  Wil je eens overwegen om de agenda te voorzien van een spiraal waardoor deze wel open op tafel blijft liggen.
  Met belangstelling wacht ik je reactie af.

  Met vriendelijke groet,
  Ferdinand Meijerink

 3. Weet je. Ik doe mijn best om positief te blijven. Als ik de blijheid van mijn jeugd moet afspiegelen aan de blijheid van mijn moeder dan wacht ik op een opgeheven tramhalte. Positiviteit kreeg ik dus niet met de paplepel mee.
  Al jaren ben ik chronisch ziek. De uitjes die ik deed waren meestal voor gezondheidsredenen en mijn man bracht mij er heen. Maar, sinds enkele maanden is hij ernstig ziek en sinds hij is thuisgebracht met een ambulance en een blaascatheter ligt hij meestal slapend op bed.
  Barre tijden! Lastig hoor, positief blijven. Als alles gied gaat zie ik mensen daar al mee stoeien. Maar in deze tijd is het helemaal een opgave.
  Kan elk advies gebruiken.

 4. kunt u meer vertellen op uw website zetten over uw privé leven want ik moet op school een gedicht voordragen en ik doe er een van u en ik moet ook wat over de schrijver vertellen maar ik kan geen informatie over u vinden

 5. Dit jaar heb ik voor de zesde keer meegedaan met de vierdaagse,
  En op woensdag,dag 2 dus zie ik bij jullie stand de spreuk,
  kijk niet te veel achterom.De tweede dag van Wijchen heb ik altijd n shirtje aan,
  met de tekst Don'”t look back.Iemand van jullie heeft toen n foto gemaakt.
  Ik zou het heel leuk vinden,om die te kunnen zien.
  Met vriendelijke groet.Joke Laurenssen.

  Veel succes met jullie spreuken
  Ik zal niet meer voorbij komen,daar dit mijn laatste keer was.

 6. Ik heb je boek afgelopen woensdag voor mijn verjaardag gekregen en ben er vol enthousiasme aan begonnen.
  Luid en duidelijk komt de boodschap over.
  Dank je Mark.
  Ga vooral door met het verkondigen. Dit is wat de wereld nu nodig heeft!
  Top.

 7. Hoi Mark,
  Ik wil je even laten weten dat ik als vrijwilliger de afgelopen maanden De Vibe heb ‘ingelezen’ in de studio van de CBB, de Blindenbibliotheek in Ermelo. Het boek is nu ook beschikbaar als gesproken uitgave voor mensen met een leesbeperking. Het wordt uitgeleend door Bibliotheekservice Passend Lezen of de lokale bibliotheek.
  Ik heb genoten van het boek en veel plezier beleefd aan het inlezen er van. Ik heb bewondering voor je initiatief en voor de positieve manier waarop je in het leven staat. Heel inspirerend. Ik hoop dat het boek veel mensen zal bereiken.
  Hartelijke groet,
  Adri Benschop

 8. Hoi Mark

  Ik ben nu op pagina 109 beland in jou boek de Vibe. Enerzijds geeft het een positief gevoel anderzijds heb ik nog mijn bedenkingen. Misschien moet ik eerst nog verder lezen maar ik zoek naar oplossingen om mijn dromen waar te maken. Ik zou er heel gelukkig van worden om naar mijn droomeiland te verhuizen nee niet st Maarten maar dichter bij huis n.l.Terschelling. En daar ligt ook meteen het grote struikelblok je kunt er niet zomaar gaan wonen. 61 jaar ben ik en afgekeurd dus economische binding ga ik daar nooit meer opbouwen. Een vakantie huisje kopen is financieel onmogelijk. Het enige wat ik doen kan is af en toe op vakantie gaan daar, waar ik dan wel weer heel gelukkig van wordt.
  Dus beste Mark ik lees nog een poosje verder in je boek en hoop daar de oplossing voor mijn geluk in te vinden.
  PS ik zie iedere dag met een positieve gedachte en glimlach tegemoet.
  Hartelijke groet van een gelukzoekster

 9. Hoi Jannie, de scheurkalender van 2017 is al een tijdje uitverkocht. Volgend jaar komt er weer een nieuwe, deze zal rond augustus/september te verkrijgen zijn.

 10. hallo
  ik heb het boek,positieve spreuken
  met ingang van wanneer kan ik de scheurkalender bestellen?
  vriendelijke gr. Jannie de jong

 11. Dag Mark, ik heb het verhaaltje van de giraffe gebruikt voor een schoolboekje in de brousse van Congo en er tekeningen bij gemaakt. Leuk..
  Ik zoek verhaaltjes of zou je voor me op een leuke manier een verhaaltje kunnen schrijven om aan te tonen dat jongens en meisjes gelijk zijn. Of dat mannen vrouwen niet mogen slaan… Op het platteland doen de vrouwen al het werk: landbouw, eten maken, hout gaan halen, kinderen wassen…. Ik heb ooit daar een antropologe ontmoet die 2 reeksen dia’s had gemaakt: één reeks waar de man meehielp en één reeks waarbij de man niets deed.
  Op een dia avond vroeg ze dan aan de vrouwen met welke man ze wilden samen leven. .zo stonden de vrouwen sterk en kwam discussie op gang.

 12. Beste Mark,

  Ik heb dinsdagavond echt genoten van je boekpresentatie. Dank je wel hiervoor.
  Ook heb ik al iemand echt blij mogen maken met je boek De VIBE.

  Ontzettend mooi wat je doet.

  Warme groet, Marion Swinkels

 13. Mark, iemand wees op je web-site; word ik weer blij van. Een wijs man in mijn leven zei ooit eens: ‘Just be kind to each other’. Als we dat nu allemaal eens echt doen, hoe mooi zou het dan zijn? Ik geloof daarin en werk er ook hard aan, privé en zakelijk! Misschien komen we elkaar wel eens tegen. Heel veel succes!

 14. Beste Mark.
  Ik wil graag het nieuwe boek Vibe bestellen maar het lukt mij niet.
  Ais ik alle gegevens heb ingevuld en ik naar betalen ga schiet het beeld weer naar boven en
  doet het niets. Verschillende keren geprobeerd.
  Ik heb echt alles ingevuld.
  Kun je mij verder helpen?

  Groetjes van Irene Rodenburg.

 15. Geachte Marc,
  Wij, mijn 4 kompanen en ik, zijn sinds een jaar bezig aan het oprichten van een Belgische Klub voor positiviteit. PKC , positieve kracht club.
  Graag had ik jou en partners willen uitnodigen voor ons volgende vergadering die plaats grijpt op 29 september in Willebroek (tussen Antwerpen en Brussel) teneinde een synergie te vinden onder ons.
  Mag ik op jullie rekenen ? Het zou voor ons een hele eer zijn.

  Met vriendelijke groeten

  Johan Agneessens

 16. Beste Veerle,

  Bedankt voor je bericht. We zullen je een email sturen en het zo spoedig mogelijk voor je regelen.

  Fijne dag!

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 17. Hallo Mark,
  Ik ben Veerle uit België. Ik had heel graag het boek en de scheurkalender 2016 willen bestellen maar eenmaal ik aan de betaling kom, lukt het niet meer daar er geen andere mogelijkheid is van betaling. Kan u mij helpen?
  Hopend op u antwoord,
  Vriendelijke groeten
  Vanderstappen Veerle

 18. Hallo Mark
  Wat bijzonder wat jij doet… geweldig!! Herken mezelf enorm in jou!
  Ik coach ook kinderen en mensen met kwetsbaarheden. Positiviteit en het zien van kwaliteiten en dit in beeld brengen mbv foto en video is wat ik doe. En geniet elke dag dat ik dit mag / kan doen! Heel afwisselend en inspirerend! Mijn website http://www.mfcz.nl
  Groet Marcel

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00