Daar sta ik dan

daar-sta-ik-dan

(onderin de pagina kun je doorklikken naar de volgende pagina)

 

Je kunt dit pdf-bestand ook gratis downloaden.

 

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Volg het voorbeeld van inmiddels velen en laat je inspireren door ‘De Vibe’, mijn nieuwste boek. Ik zal je een paar reacties van mensen geven die het boek gelezen hebben:

– Je blijft maar lezen en lezen. Je gaat heel erg over jezelf nadenken, waardoor je er ook naar gaat handelen. In positieve zin!

– Voor mij was het lezen van dit boek een heerlijk geslaagde manier om daadwerkelijk toe te komen aan mezelf. Hoewel het boek een laatste bladzijde kent, gaat het verhaal in mij verder. Dit is voor mij een unieke ervaring!

– Manisch geweldig. Zo inspirerend geschreven. Ik smul er van.

– Je komt echt in een VIBE. Iedereen die ik ken en het boek gelezen heeft, is er door geraakt. Het is niet 1 van die vele boeken die er al waren maar een echt pareltje.

– Wat een waanzinnig goed boek! Ik ben in de geluksmodus van ‘De Vibe’ gestapt en heb het boek met veel plezier en een big smile gelezen. Fantastisch hoe we onze hersenen kunnen trainen zich positief te ontwikkelen. Een boek geschreven recht uit het hart. Je voelt de liefde, energie, passie en enthousiasme. Het geeft je inzichten en leert je hoe je negativiteit kunt ombuigen naar positiviteit. Sta open voor dit boek, laat de positieve vonk je hart raken, het zal vanzelf overspringen op een ander!

Inmiddels staan er op diverse boekensites al ruim 100 recensies, waarvan het merendeel met het maximaal aantal van 5 sterren beloond. Best wel iets om waanzinnig trots op te zijn. 🙂 De Vibe heeft begin 2017 geruime tijd op plek 1 gestaan van best verkochte boek bij Bruna. En tijdens bijvoorbeeld de boekenweek stond dit boek op plek 2 bij Bol.com.
‘Het boek is zeker een aanrader als je geïnspireerd wilt worden om vandaag nog de stap te zetten naar een positiever, gelukkiger leven. En je zult lezen dat de wereld om je heen daar ook beter van wordt…’

Klik hier om te bestellen of om nog meer recensies te lezen… 🙂

Veel leesplezier!

 

5 gedachten over “Daar sta ik dan”

 1. Bedankt voor alle mooie reacties. Heel fijn om te lezen.

  Mocht je vragen hebben over hoe het met me gaat 😉 , dan kan dat natuurlijk altijd. Het verhaal is het begin van een prachtige reis. Een reis die begon met het opzeggen van mijn vaste baan, het volgen van mijn hart en het ontdekken van hoe mijn pad verder gaat. Mijn passie voor positiviteit groeit iedere dag verder. Inmiddels bereiken we meer dan 600.000 mensen per dag, geef ik heel gave trainingen en lezingen. Ik heb een routekaart gemaakt die ieder persoon een gelukkiger en succesvoller leven kan bezorgen. Een routekaart waarbij het gaat om de reis en niet zozeer over het resultaat. Dat is De Vibe.

 2. Wat een mooi verhaal Mark!
  En natuurlijk ben ik benieuwd hoe het je vergaan is nadat je door de anderen werd opgevangen nadat je je vleugels spreidde en sprong…
  Wat ik niet zo leuk vind is dat ik dat blijkbaar pas te weten kom als ik jou boek koop…ik snap dat jij ook geld nodig hebt om te leven maar …dit voelt voor mij wel erg commercieel..je stopt op de clifhanger….tja….ik ben vrij om te kiezen maar …..

 3. 1 woord: “wauw!

  Oké…meer woorden dan. Ik vind het dapper en stoer dat je dit gedaan hebt. Ook een super mooi verhaal. Voor jezelf durven kiezen is moeilijk maar het beste wat je kunt doen.

  Groetjes Angelique

 4. Mooi om te lezen.
  Een tip: bij de vervolg pagina’s kan ik de onderste regel niet lezen. Deze valt voor driekwart weg.

  Van mijn jongste dochter kreeg ik als verrassing voor pakjesavond de scheurkalender 2017 van postiviteit, echt lief. Ik had een ander kado opgeschreven. Ik ben er erg blij mee!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00