Bedankt voor de samenwerking

Het is de gezonde voeding voor een fijne samenwerking. De mooie, lovende, waarderende uitspraken naar elkaar kunnen zo belangrijk zijn. ‘Hé, bedankt voor de samenwerking!’

We vergeten het soms zo snel, terwijl het zo positief doorwerkt.

Bedankt voor de samenwerking

Voorbeeldzinnen en teksten; bedankt voor de samenwerking

-> Dank je wel voor de prettige samenwerking.

-> We willen je graag laten weten hoe blij we met je zijn.

-> Dank je wel dat je de moeite hebt gedaan om me hierbij te helpen / dit voor me op te zoeken.

-> Het is fijn om te weten dat ik bij jou terecht kan. Dankjewel.

-> Dank je wel dat je me scherp houdt.

-> Bedankt voor alles wat je hebt gedaan. (enkele concrete voorbeelden benoemen)

-> Wat fijn dat je me wil helpen. Hartelijk dank daarvoor.

-> Dank je wel dat je tijd voor mij hebt vrijgemaakt.

-> Het was zo fijn om… met je te praten, te sparren, ideeën met je uit te wisselen.

 

Lees hieronder verder voor tips en meer info.

Bedankt voor de samenwerking compliment

Wat je allemaal samen hebt gedaan en overwonnen meenemen

-> Ik wil graag mijn dankbaarheid uitspreken over hoe we dit samen hebben opgelost. Naar mijn mening zijn we er echt samen voor gaan staan en hebben bergen werk verzet. Moet je kijken wat we allemaal hebben overwonnen en waar we nu staan. Geweldig. (een overzicht in tijd, inspanning en resultaat)

-> Ik vind het fijn om te weten en te ervaren dat ik niet alleen sta met mijn problemen. Je biedt altijd een luisterend oor en hebt zulke verfrissende ideeën.

-> Dank je wel voor alle moeite die je genomen hebt, de inspanningen die je gedaan hebt om… (het belonen van inspanningen)

-> Mijn oprechte waardering voor hoe je dit hebt aangepakt… Chapeau!

-> Sta alsjeblieft open voor mijn dank aan jou. Je verdient dit.

-> Dank je wel voor je hulp, je inspiratie, je aanmoediging, je tips en ideeën, je tijd. Je was voor mij als zonneschijn in de winter. (gebruik een metafoor om het effect duidelijk te maken)

-> Ik heb het als bijzonder prettig ervaren om met jou te mogen samenwerken. Dank je wel voor het grenzeloze vertrouwen wat je in me had. Zelfs op momenten dat ik aan het blunderen was. (contrast gebruiken)

-> Dank je wel voor je mail. Fijn om van je te horen.

-> Ik waardeer het enorm. Ik waardeer… je vriendelijke woorden, etc. Het doet me goed. (hoe het voelt)

-> Wauw, dank je wel dat je me de mogelijkheid geeft om…. Dat betekent zo veel voor me.

Bedankt voor de samenwerking!

Het dankjewel-boekje

‘Ik heb het boekje aan een aantal lieve collega’s gegeven om hen te bedanken voor de fijne manier waarop we samenwerken. Ze vonden het allemaal geweldig om te krijgen en ik heb er zelf ook één gehouden!! Geweldig!!’ (Henny)

Belangrijke tips uit de positieve psychologie:

-> Spreek je waardering en dankbaarheid persoonlijk uit. Niet in het bijzijn van mensen waarvoor de waardering niet bedoeld is.

-> Waardeer vooral de inspanningen die iemand doet. Ook om te leren en te groeien. Dit werkt in de toekomst beter door dan waardering over resultaten.

De populaire scheurkalender

Scheurkalender 2023

Nu in de voorverkoop met gratis verzending plus korting. Voor iedere dag een mooie portie positieve energie.

Bedankt voor de samenwerking - boekentip

Het boek ‘Geven en Nemen‘ van Adam Grant

Waarom krijgen sommige mensen zoveel voor elkaar en andere niet? leestipIn dit boek komt hoogleraar psychologie Adam Grant tot een even eenvoudige als cruciale conclusie: er zijn mensen die geven, mensen die nemen en mensen die matchen. Opmerkelijk genoeg zijn de mensen die het meeste bereiken geen nemers of matchers, het zijn gevers.

Met een overtuigende combinatie van de laatste onderzoeksresultaten en boeiende persoonlijke verhalen biedt Geven en nemen een revolutionaire benadering van het fenomeen succes en de kracht van geven. Aangezien de meeste mensen geen geboren gevers zijn, legt Grant niet alleen uit waarom gevers winnen, maar onthult hij ook hoe ze dat doen.

Voor Positiviteit

Op de sociale media plaatsen we iedere dag nieuwe spreuken, quotes, gezegdes. Originele, bijzondere positieve spreuken. Laat je verrassen…

Voor Positiviteit op Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Tips, verhalen en gedichten
Ook delen wij graag tips vanuit de positieve psychologie, korte verhalen en positieve gedichten.

1 gedachte over “Bedankt voor de samenwerking”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00