Bedankt voor de goede zorgen

Mensen in de zorg zijn hardwerkende mensen. Ze staan klaar en zorgen voor ons en voor de mensen die wij liefhebben. Vaak in moeilijke tijden. ‘Bedankt voor de goede zorgen!’

En er zijn zo veel mooie mensen die iedere dag klaarstaan voor anderen. Die zorgen voor anderen. Het zijn de mensen die zo graag van betekenis zijn voor anderen. Geweldig. Leg daarom uit waarom ze van betekenis voor jou of voor je geliefden zijn.

Zien en waarderen van wat de ander doet, geeft zo veel energie. Een oprechte dankjewel kan snel worden uitgesproken en kan een levenlang van waarde blijven.

Bedankt voor de goede zorgen

Beste …,

Ik schrijf je dit / ik vertel je dit, omdat ik je graag wil laten weten hoeveel jij voor mij hebt betekend. Wat jij allemaal voor me hebt gedaan en vooral ook met de energie, liefde en toewijding waarmeer jij voor me klaar stond, dat is echt ongelofelijk. En dit terwijl ik door een heel moeilijke tijd ging en ook niet altijd de gemakkelijkste was. En dan druk ik me nog zacht uit.

Nee, jij was er altijd voor me. Met een luisterend oor, begrip en liefdevolle aandacht. Respect hoor, want het is wel hard werken en lang niet altijd gemakkelijk. Dat heb ik wel gezien.

Ook mijn familie en vrienden hebben dit gezien en zien jou als inspirerend voorbeeld voor vriendelijkheid, zorgzaamheid en compassie. Dank je wel voor wie jij bent en wat je hierin betekent voor zo veel mensen.

Wij hebben allemaal mogen voelen en ervaren wat jij voor andere mensen doet. Echt blijf dit alsjeblieft doen, want je bent meer dan geweldig.

Vanuit een oneindige waardering voor wie je bent en wat je doet, wil ik je graag nogmaals intens bedanken. Ik vertrouw erop dat jij deze dank ook doorgeeft aan je team, je collega’s en alle mensen die er voor jou zijn.

Bedankt voor de goede zorgen

En uiteraard is het natuurlijk ook bijzonder waardevol om mensen in de zorg te bedanken die iedere dag weer klaarstaan voor jouw geliefden, jouw familie en vrienden.

Beste….

Heel hartelijk dank voor al je goede zorgen. Mijn vader/moeder/broer/zus is door een ongelofelijk onzekere periode gegaan in een achtbaan van emoties met pijn, woede, verdriet en diepe, diepe angsten. En daar waar wij het soms heel moeilijk vonden om hier voor open te staan, zagen we dat jij iedere dag weer het verschil voor hem/haar maakte. Elke dag stond je voor hem/haar klaar.

Daar hebben wij zo ongelofelijk veel respect en waardering voor. Echt heel bijzonder. Wat fijn dat jij er bent. Dank je wel!

Dankzij jou kunnen ook wij deze moeilijke periode veel beter doorstaan.

Het is zo waanzinnig belangrijk en zeker ook heel erg fijn om onze zorgverleners volop te waarderen. Waanzinnig bedankt!

Wenskaarten dank je wel

wenskaarten

’36 prachtige kaarten om iemand te bedanken of te verrassen.’

 

Voorbeeld zinnen en teksten:

-> Hoe druk je het ook had, jij stond voor mij klaar en deed net even dat kleine beetje extra wat voor mij het verschil maakte.

-> Jouw deskundigheid en hartverwarmende zorg waren voor mij een lichtpunt in donkere tijden.

-> Jij doet zo veel meer dan het feitelijk zorgen voor patienten. Jouw bezieling en drive om van betekenis te zijn heb ik in al mijn porien gevoeld.

-> Op een of andere manier voelde jij altijd aan wat ik nodig had.

-> Jij bent het inspirerende voorbeeld voor iedereen in de zorg en ver daarbuiten. Diep respect voor wat jij doet en de manier waarop.

-> Dankjewel voor al je geduld met me. Hoewel mijn humeur veel te wensen over liet, kreeg ik bij jou altijd het gevoel dat ik er mocht zijn.

-> Toen ik je de eerste keer ontmoette, realiseerde ik me nog niet hoeveel geluk ik met jou had. Dat jij er voor me was. Als jij ooit in je leven mijn hulp nodig hebt, zal ik er voor je zijn.

-> Je bent een engel. Iemand die levens redt. Lichamelijk, ja dat is je werk, maar zeker ook mentaal en emotioneel.

-> Jij verdient veel meer dan je krijgt.

-> Dank je wel dat je een zorgverlener bent die ook echt klaarstaat voor de patiënt. Altijd.

-> Ik heb bijzonder veel respect en waardering voor je. Je bent een held, een zorgverlener naar mijn hart.

Voor Positiviteit

Op de sociale media plaatsen we iedere dag nieuwe spreuken, quotes, gezegdes. Originele, bijzondere positieve spreuken. Laat je verrassen…

Voor Positiviteit op Facebook

Twitter

Instagram

 

Tips, verhalen en gedichten
Ook delen wij graag tips vanuit de positieve psychologie, korte verhalen en positieve gedichten.

3 gedachten over “Bedankt voor de goede zorgen”

  1. Aan ALLE ZORGVERLENERS IN NEDERLAND, Je bent een engel. Iemand die levens redt. Lichamelijk, ja dat is je werk, maar zeker ook mentaal en emotioneel./sterkte in deze STRIJD.

  2. Ik wilde alle zorg verleners hartelijk bedanken voor alle in zet ,die hun alle doen Sapo dank jullie.

  3. En toen werd het stil…..bij heel veel mensen in Nederland. Maar niet bij jullie verzorgenden, onze spil!!! We bouwen nu op jullie hulp, in voor en tegenspoed… hartelijk bedankt, het geeft ons rust en vooral veel moed. Om door te gaan met wat wordt opgedragen…. het is zwaar en angstig, maar blijven ons zelf telkens weer uitdagen. Een beter voorbeeld aan jullie is er niet…wij trekken ons aan jullie op, en VERGETEN jullie niet!!!!! Nu niet en nooit meer….mijn gevoel hier over is veranderd en zeg BEDANKT, nog een keer.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00