Bedankt voor alles

Dankbaarheid is één van de krachtigste positieve emoties. Het ‘bedankt voor alles’, het uitgebreide ‘dankjewel’ wat je tegen de ander zegt, komt vaak heerlijk binnen. Het is een fijne manier om je waardering voor de ander te laten horen. Niet voor niets staat dankbaarheid bovenaan alle lijstjes van positieve psychologen voor een goede samenwerking, hechte vriendschap en voor een gelukkig leven.

Bedankt voor alles

Met veel plezier bieden we je daarom 35 leuke uitspraken en quotes om een ander te bedanken voor alles wat ze voor je gedaan hebben.

Voorbeeldzinnen en teksten; bedankt voor alles

-> Ik ben zo’n geluksvogel met iemand zoals jij in mijn leven. Dank je wel.

-> Dank je wel dat jij een belangrijke reden voor mijn glimlach bent.

-> Ik vind het zo fijn dat jij er altijd voor me bent. Ik zou niet weten wat ik zonder je zou moeten.

-> De beste vrienden zijn degene die in je leven komen en je helpen de zon te zien achter de wolken. Degene die vertrouwen in je hebben als je het zelf kwijt bent geraakt. Dat zijn de vrienden waar ik dankbaar voor ben.

-> Ik weet dat jij altijd het beste met mij voor hebt. Als ik er niet bij ben, ben jij degene die het voor mij opneemt en positief over me praat. Dat betekent zo veel voor me.

-> Je bent er altijd voor me. In goede tijden en in slechte tijden. Dat is voor mij echte vriendschap.

-> Jij weet altijd waarom ik lach, waarom ik huil en waarom ik stil ben. Dat is zo veel waard.

Lees hieronder verder voor meer uitspraken en tips. Bedankt voor alles.

Bedankt voor alles

Dank je wel voor alles

-> Dank je wel voor het grenzeloze vertrouwen wat je in mij bent blijven houden. Zelfs in tijden waarin ik het niet waar heb gemaakt. Dankzij jou ben ik er sterker uit gekomen. Je bent een kanjer.

-> Wat ik zo bijzonder aan je vindt / wat ik zo aan je waardeer is dat je echt naar me wil luisteren. Je stelt goede vragen en luistert dan aandachtig naar mijn antwoord. Ik proef bij jou het verlangen om mij te begrijpen. Dat is zo uniek.

-> Super bedankt voor wie jij bent en wat je allemaal voor me doet. Je bent goud waard.

-> Ik voel me onwaarschijnlijk rijk met een vriend(in) zoals jij aan mijn zij.

-> Wat ik zo mooi aan je vindt, is dat je in alles laat zien hoe belangrijk ik voor je ben. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de berichtjes die je stuurt met de vraag of ik veilig thuis ben gekomen.

-> Jij blijft van mij houden zelfs op de momenten dat ik vergeet om van mezelf te houden. Geweldig bedankt voor deze onvoorwaardelijke steun.

-> Wauw, jij zorgt er altijd voor dat ik me speciaal voel. Dank je wel, kanjer!

-> Ik voel me bij jou altijd vrij om te zeggen, te doen en te vragen wat ik wil. Ik kan echt mezelf zijn bij jou.

-> Bij sommige mensen dekken de woorden ‘bedankt voor alles’ niet de lading. Mijn dank aan jou is bijna niet onder woorden te brengen zo groot.

-> Vanuit de grond van mijn hart wil ik jou daarom bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt.

-> Een goed persoon maakt je leven mooier. Dat is wat jij doet.

-> Dank je wel dat jij een belangrijk onderdeel wil zijn van mijn reis.

Wees dankbaar voor ieder moment

Woorden en zinnen vol dankbaarheid

-> Soms vergeet ik mijn dank te uiten aan de mensen die voor mij echt het verschil maken. Maar soms denk ik daar wel aan. Dit is zo’n moment. Dus dank je wel voor wie jij bent, wat je voor mij allemaal gedaan hebt en wat je voor mij betekent.

-> Dankzij jou geloof ik in de goedheid van de mensheid.

-> De beste dingen in het leven zijn de mensen waar je van houdt, de mooie plekken waar je bent geweest en de geweldige herinneringen die je gedurende de tijd samen hebt opgebouwd.

-> Een bijzonder woord van dank voor de persoon die er altijd voor me is. Ook op de momenten dat ik er niet om vraag. En zelfs op de momenten dat ik er niet op zit te wachten.

-> Weten dat ik vrienden heb die er voor me zijn en die van me houden, levert het beste gevoel van de wereld op. Jullie zijn geweldig!

-> Dank je wel voor de prachtige manieren die je vindt om een geschenk voor mij en mijn leven te zijn.

-> Wees dankbaar voor wat je hebt. En je zult er meer van krijgen. Als je jouw aandacht richt op wat je niet hebt, zul je nooit genoeg hebben.

-> Ik ben zo dankbaar dat je me nooit in de steek hebt gelaten.

-> Toen het leven me zwaar viel, kwam jij in mijn leven en heb jij mij weer redenen gegeven om vooruit te blijven gaan. Duizendmaal dank.

Bedankt voor alles!

Het dankjewel-boekje

‘Ik heb het boekje aan een aantal lieve collega’s gegeven om hen te bedanken voor de fijne manier waarop we samenwerken. Ze vonden het allemaal geweldig om te krijgen en ik heb er zelf ook één gehouden!! Geweldig!!’ (Henny)

Belangrijke tips uit de positieve psychologie:

-> Spreek je waardering en dankbaarheid persoonlijk uit. Niet in het bijzijn van mensen waarvoor de waardering niet bedoeld is.

-> Waardeer vooral de inspanningen die iemand doet. Ook om te leren en te groeien. Dit werkt in de toekomst beter door dan waardering over resultaten.

Voor Positiviteit

Op de sociale media plaatsen we iedere dag nieuwe spreuken, quotes, gezegdes. Originele, bijzondere positieve spreuken. Laat je verrassen…

Voor Positiviteit op Facebook

Twitter

Instagram

 

Tips, verhalen en gedichten
Ook delen wij graag tips vanuit de positieve psychologie, korte verhalen en positieve gedichten.

1 gedachte over “Bedankt voor alles”

  1. bedankt voor de les zat een beetje vol maar een dank je wel is altijd goed als je iemand waardeert

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00