Voor Positiviteit Podcast

Podcast Voor Positiviteit

De podcast waar je energie van krijgt. Mark Verhees, oprichter van Voor Positiviteit, gaat in gesprek met gave inspirerende mensen en deelt eigen positieve verhalen en inzichten vanuit de positieve psychologie. Authentiek, echt en uit het leven gegrepen. Veel luisterplezier!

Abonneer je nu!

Coen van Veenendaal, een ongelofelijk inspirerende man als het gaat over vrijheid in je gedachten. Een wereld vol inspiratie, nieuwsgierigheid en verwondering. In het klein. Hoe hij zijn dag begint en hoe hij dit ervaart, is verrassend vrij. 

Zonder verwachtingen kun je je veel gemakkelijker verwonderen.

Waar krijg je energie van? En hoe zit dit als je gedurende lange tijd aan het vasten bent? Met prachtige verhalen over iconische figuren zoals Mahatma Gandhi.

Als je jouw doel voelt en jouw zielenaspiratie gevonden hebt, dan is het leven prachtig en waardevol.

Inspiratie en hoop zijn de begrippen die Coen drijven.

Luister naar de aflevering op Youtube

Erik Smithuis, succesvol ondernemer, auteur en veelgevraagd spreker over schoonheid, persoonlijke ontwikkeling, groeien vanuit je intuïtieve systeem, affirmaties, zijn tocht naar Santiago de Compestela en het gesprek met zijn 93-jarige zelf.

Luister naar de aflevering op Youtube

Mark Verhees, oprichter van Voor Positiviteit, gaat met je op zoek naar de ultieme kracht van positieve psychologie. Een wetenschappelijk gezien bewezen onderdeel wat je gelukkiger maakt. Een bijzondere ervaring! Mark is bestsellerauteur met ‘De Vibe‘ en ‘Eenvoudiger leven‘.

Luister naar de aflevering op Youtube

Edwin Selij, bestseller-auteur en eigenaar van het grootste hypnose-instituut van Europa praat op een prachtige wijze over die ene zin waarmee je jezelf verlost van angst, depressie, ziekte en problemen.   

Luister naar de aflevering op Youtube

Astrid Davidzon, bestsellerauteur met haar ‘Prima is perfect”. Een energiek en verrassend gesprek over perfectionisme, faalangst, verbinding, echt luisteren, holding space en dankbaarheid. Veel luisterplezier!

Podcast Joseph Oubelkas

Luister naar de aflevering op Youtube

Joseph Oubelkas, bestsellerauteur met zijn ‘400 brieven van mijn moeder’. Een energieke en inspirerende man die plotseling en onterecht werd opgepakt en vastgezet in een Marokkaanse gevangenis. In erbarmelijke omstandigheden herpakte hij zich met behulp van de liefdevolle brieven van zijn moeder. Luister naar zijn waanzinnig inspirerende verhaal.

Podcast Giel Beelen

Luister naar de aflevering op Youtube

Giel Beelen, een reiziger op ontdekkingstocht. Een prachtig openhartig gesprek met een onzekere BN’er, die diepzinnige ontdekkingen doet in zijn leven en daar heel open over praat. Over persoonlijke groei, innerlijke wijsheid en zijn prachtige platform Kukuru. En over de keuze tussen radio of met volle energie gaan voor nieuwe dromen.

Podcast Voor Positiviteit

Luister naar de aflevering op Youtube

Mark Verhees, oprichter van Voor Positiviteit praat openhartig over een jaar van extremen. Over verdriet, onzekerheid en zijn tekortkomingen. En over de omschakeling naar positiviteit, dankbaarheid, passie en trots. Mark is bestsellerauteur met ‘De Vibe‘ en ‘Eenvoudiger leven‘.

Abonneer je nu!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00