Voor Positiviteit Podcast

Podcast Voor Positiviteit

De podcast waar je energie van krijgt. Mark Verhees, oprichter van Voor Positiviteit, gaat in gesprek met gave inspirerende mensen en deelt eigen positieve verhalen en inzichten vanuit de positieve psychologie. Authentiek, echt en uit het leven gegrepen. Veel luisterplezier!

Abonneer je nu!

Podcast 13 : Sterker dan stress

Podcast Voor Positiviteit

Mark Verhees gaat in gesprek met Sonja Kimpen. In België verkocht zij meer dan 1 miljoen boeken over een positieve mindset en gezond leven. In haar bestseller ‘Sterker dan stress’ legt ze heel positief uit wat jouw beste antwoord op stress is. Super inspirerend.

Podcast 12 : Levenslust

Podcast Voor Positiviteit

‘Levenslust’, het nieuwe boek van Mark Verhees. Waar wil je mee verbonden zijn? Net als zijn bestsellers ‘Eenvoudiger leven’ en ‘De Vibe’ weer heerlijk positieve inspiratie. https://www.voorpositiviteit.nl/levenslust/

Podcast 11 : Goede vragen stellen en fijnere gesprekken voeren

Podcast Voor Positiviteit

Elke Wiss, bestsellerauteur van ‘Socrates op sneakers’ over het stellen van goede vragen en de kracht van verhalen. Elke vertelt uitgebreid over het socratische gesprek, vanuit nulstand luisteren en perspectivistische lenigheid. Bovendien heeft ze het al over haar nieuwste boek ‘En ze filosofeerden nog lang en gelukkig’.

Podcast 10 : Eenvoudiger leven

Podcast Voor Positiviteit

Mark Verhees, auteur van Eenvoudiger leven, vertelt over het cultiveren van optimisme, het voeden van je geest en het creëren van een automatische positieve mindset. Het antwoord op levensuitdagingen zoals onzekerheid, wat anderen denken, omgaan met kritiek en tegenslag, afleiding en ongeduld. Heerlijk.
Mark is bestsellerauteur met ‘De Vibe‘ en ‘Eenvoudiger leven‘.

Podcast 9 : Schrijf je gelukkig

Christine Pannebakker, een vrolijke, grenzeloos gelukkige, vrije dame vol vuur en inspiratie. Journaliste, auteur met 7 bestsellers (!) en schrijfcoach.

Christine vertelt openhartig over haar drijfveren. Nieuwsgierigheid waarmee ze poorten wil openen die voor iedereen gesloten blijven. Toen ze 7 jaar oud was, wist ze al dat ze auteur wilde worden. Op 22 jarige leeftijd had ze wereldwijd beroemde mensen als Yasser Arafat, Shimon Peres, Buchi Emecheta, Paulo Coelho en Isabel Allende al gesproken. Ze schreef toen al haar eerste bestseller ‘Wie ben ik’ die in 1 jaar tijd 150.000 keer over de toonbank ging.

Vanuit een brandend verlangen en nieuwsgierigheid naar wie je echt bent, daagt ze anderen uit grenzeloos gelukkig te zijn en daarover te schrijven. Je ziel op tafel, deel jouw verhaal.

Met vragen als ‘Wat drijft je? Wie zijn je voorbeelden? En waarom wil je zelf een voorbeeld zijn? Wie ben je als mens?’ gingen alle deuren voor haar open. 

Openhartig vertelt ze over het ontstaan van haar schuldgevoel, haar nieuwsgierigheid en een ontembaar verlangen vanuit een mooi basisgevoel van ‘Je bent fantastisch en we gaan het nog mooier maken.’ Waar ben jij een ja voor?

Dankjewel Christine voor jouw prachtige energie en wijsheden!

Podcast 8 : Vrij zijn in je gedachten

Coen van Veenendaal, een ongelofelijk inspirerende man als het gaat over vrijheid in je gedachten. Een wereld vol inspiratie, nieuwsgierigheid en verwondering. In het klein. Hoe hij zijn dag begint en hoe hij dit ervaart, is verrassend vrij. 

Zonder verwachtingen kun je je veel gemakkelijker verwonderen.

Waar krijg je energie van? En hoe zit dit als je gedurende lange tijd aan het vasten bent? Met prachtige verhalen over iconische figuren zoals Mahatma Gandhi.

Als je jouw doel voelt en jouw zielenaspiratie gevonden hebt, dan is het leven prachtig en waardevol.

Inspiratie en hoop zijn de begrippen die Coen drijven.

Luister naar de aflevering op Youtube

Erik Smithuis, succesvol ondernemer, auteur en veelgevraagd spreker over schoonheid, persoonlijke ontwikkeling, groeien vanuit je intuïtieve systeem, affirmaties, zijn tocht naar Santiago de Compestela en het gesprek met zijn 93-jarige zelf.

Luister naar de aflevering op Youtube

Mark Verhees, oprichter van Voor Positiviteit, gaat met je op zoek naar de ultieme kracht van positieve psychologie. Een wetenschappelijk gezien bewezen onderdeel wat je gelukkiger maakt. Een bijzondere ervaring! Mark is bestsellerauteur met ‘De Vibe‘ en ‘Eenvoudiger leven‘.

Luister naar de aflevering op Youtube

Edwin Selij, bestseller-auteur en eigenaar van het grootste hypnose-instituut van Europa praat op een prachtige wijze over die ene zin waarmee je jezelf verlost van angst, depressie, ziekte en problemen.   

Luister naar de aflevering op Youtube

Astrid Davidzon, bestsellerauteur met haar ‘Prima is perfect”. Een energiek en verrassend gesprek over perfectionisme, faalangst, verbinding, echt luisteren, holding space en dankbaarheid. Veel luisterplezier!

Podcast Joseph Oubelkas

Luister naar de aflevering op Youtube

Joseph Oubelkas, bestsellerauteur met zijn ‘400 brieven van mijn moeder’. Een energieke en inspirerende man die plotseling en onterecht werd opgepakt en vastgezet in een Marokkaanse gevangenis. In erbarmelijke omstandigheden herpakte hij zich met behulp van de liefdevolle brieven van zijn moeder. Luister naar zijn waanzinnig inspirerende verhaal.

Podcast Giel Beelen

Luister naar de aflevering op Youtube

Giel Beelen, een reiziger op ontdekkingstocht. Een prachtig openhartig gesprek met een onzekere BN’er, die diepzinnige ontdekkingen doet in zijn leven en daar heel open over praat. Over persoonlijke groei, innerlijke wijsheid en zijn prachtige platform Kukuru. En over de keuze tussen radio of met volle energie gaan voor nieuwe dromen.

Podcast Voor Positiviteit

Luister naar de aflevering op Youtube

Mark Verhees, oprichter van Voor Positiviteit praat openhartig over een jaar van extremen. Over verdriet, onzekerheid en zijn tekortkomingen. En over de omschakeling naar positiviteit, dankbaarheid, passie en trots. Mark is bestsellerauteur met ‘De Vibe‘ en ‘Eenvoudiger leven‘.

Abonneer je nu!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00