Het beste uit jezelf halen

Hoe haal je het beste uit jezelf? Een mooie vraag over een fascinerend onderwerp. Gelukkig biedt de positieve psychologie vele mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen en je persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Lees over de 10 stappen voor persoonlijk leiderschap en geef het door.

1. Pluk de dag

Vandaag heb je een nieuwe dag gekregen. Geniet er van. Koester de heerlijke momenten. Wees een bron van energie voor jezelf en voor anderen. Wees dankbaar en zeg voluit ja tegen het leven.

2. Geef royaal

Lever toegevoegde waarde. Geef royaal en maak het positieve verschil. Iedereen heeft liefdevolle mogelijkheden om te geven en van betekenis te zijn. Wie goed doet, goed ontmoet.

3. Zorg voor je lichaam

Je lichaam is de enige plaats waar je in moet leven. Wees er goed voor. Je lichaam is een bron van positiviteit. Je lichaam is in staat hele positieve stoffen aan te maken voor een heerlijk, bevrijdend gevoel.

4. Leef samen

het beste uit jezelf halenIk ben, omdat wij zijn. Het leven is zo veel mooier in positieve verbondenheid met anderen. Gewenst zijn en geliefd zijn. Liefde, vriendschap, er voor elkaar zijn. Het brengt het beste in je boven.

5. Denk positiever

Het leven kent plussen en minnen. Het overwinnen van moeilijke momenten levert achteraf altijd de meeste voldoening op. Leer je lessen. En richt je aandacht zeker ook op de dingen die goed gaan, die geweldig zijn.

6. Ontdek wat goed werkt

Wijsheid ontstaat door zelf te voelen en te ervaren. Eenieder is uniek. Weten wat jou verder helpt en op welk moment, is essentieel. Kijk goed naar de inspirerende voorbeelden die jouw denkwereld verruimen.

7. Ken jezelf

Ontdek wat echt belangrijk voor je is. Je eigen normen en waarden. Je talenten en kwaliteiten. Blijf zoeken wat je echt raakt. Totdat je het diep van binnen weet.

8. Groei

Droom en verlang. Denk vaak na over wat je echt graag wilt. Verlangen maakt je sterk en biedt een prachtige voedingsbodem voor verandering, voor groei. Als je je richt op eigen groei, zul je resultaten behalen.

9. Wees jezelf

Persoonlijk leiderschap gaat in essentie over jezelf zijn. Van binnenuit handelen. Focus op waarom je iets doet. Je bent op je best als je bent wie je bent. Volg je hart.

10. Laat los

Loslaten geeft je de vrijheid om de dingen te doen die echt belangrijk voor je zijn. Vrijheid begint bij jezelf. Accepteer wat is. En stel vervolgens de juiste prioriteiten. Maak de wereld mooier met jouw eigen positieve intentie.

Meer blogs over het beste uit jezelf halen

De 5 geheimen van een goed leven
Vraag  mensen die hun levenlang gelukkig zijn geweest naar de geheimen van een goed leven. Ontdek wat voor moois ze te zeggen hebben.

Omgaan met onnodige negativiteit
Soms kom je in situaties terecht waar je helemaal niet wil zijn. Met plezier geef ik je 10 positieve perspectieven voor hoe je om kunt gaan met onnodige negativiteit. Kies je eigen perspectief.

Positieve houding
5 dingen om los te laten en om op een positieve manier verder te gaan. Jouw positieve beslissingen die zorgen voor een positieve houding.

Aanrader

De vibe

Boek ‘De Vibe’
Een heerlijk boek over het zelf realiseren van een gelukkiger en succesvoller leven. Een boek wat prettig leest en je in een heerlijke vibe brengt.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00