Ontwikkel je geluk

Ontwikkel je geluk

Zit je regelmatig niet lekker in je vel? Of heb je last van stress en moeite met loslaten? En wil je eigenlijk meer plezier, flow en positieve energie?

Blijf je soms te lang hangen in wat niet goed is gegaan? Of ervaar je te veel hinder van negativiteit om je heen? En dit terwijl je vooral graag bezig wil zijn met wat je gelukkig maakt.

Wil je het positieve graag veel langer vasthouden en versterken? Wil je jezelf blijven ontwikkelen? En zou je dat graag op een originele, vernieuwende en uitdagende manier aan willen pakken…

Stap dan nu in het avontuur waar je alleen maar beter van kunt worden!

De online training Ontwikkel je geluk

mark verhees

Training gegeven door Mark Verhees.

Mark is een expert op het gebied van positiviteit. Een expert in wat leidt tot een gelukkiger en succesvoller leven.

Hij heeft zelf heel wat onzekerheden overwonnen door de toepassing van positieve psychologie in zijn eigen leven.

Inmiddels volgen meer dan 600.000 mensen zijn ‘Voor Positiviteit’. Zijn quotes, scheurkalenders, boeken, trainingen en online programma’s hebben vele mensen blijvend positief beïnvloed.

'Ontdek het geheim van bewust getrainde positiviteit.'

Tijd voor persoonlijke groei!

Jouw levenswijsheid en ervaring hebben jou gebracht tot wie je nu bent. Mooie en minder mooie dingen zijn je in het leven overkomen. Ze hebben je gevormd. Je hebt in de loop der jaren veel geleerd, vele oplossingen bedacht. En dat is goed. Hoewel je altijd gelukkig wilt zijn, weet je dat dit niet altijd eenvoudig is. Als gelukkig zijn gemakkelijk was, was iedereen gelukkig. Je weet inmiddels dat je er zelf iets voor moet doen.

Wat kun je leren? Hoe kun je jezelf ontwikkelen?

We kunnen veel leren van gelukkige en succesvolle mensen die aan het einde van hun leven terugkijken en aangeven wat nu echt het belangrijkste was. Wat ze meer in hun leven hadden willen doen. Wat hen gelukkig en succesvol heeft gemaakt. De geheimen van een goed leven.

We kunnen ook enorm veel leren van de nieuwe wetenschappelijke stroming in de psychologie: de positieve psychologie. Afgelopen jaren is er waanzinnig veel belangrijk wetenschappelijk onderzoek gedaan naar wat mensen meer plezier en betekenis in hun leven geeft. De allerbeste experts van deze wereld, de top-wetenschappers bieden inzicht in wat voorafgaat aan geluk…!

‘Door zelf de kennis van de positieve psychologie in mijn eigen leven toe te passen is mijn leven fantastisch verbeterd.’

Waarom dit online trainingsprogramma?

De cursus Ontwikkel je geluk

Door Mark Verhees, auteur van bestsellers De Vibe en Eenvoudiger leven

En hoe ziet dat er praktisch uit?

Wat kost het?

Meedoen aan deze uitdaging, deze training kost je éénmalig 47 euro

Met alle genoegen bied ik je overigens een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Wat krijg je terug voor deze investering in jezelf?

Zie het als een investering in je eigen geluk. Gun jezelf deze persoonlijke ontwikkeling.

Praktische details

-> Je kunt nu meteen beginnen. Het programma is klaar en ligt op je te wachten. Je krijgt direct een mooie uitdaging in je mailbox.

-> Je kunt de opdrachten zo uitgebreid uitvoeren als je wilt, maar reken op een half uur per opdracht.

-> Je doet de opdrachten in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt, op jouw manier. Wel zo fijn.

-> Bij iedere uitdaging krijg je gedurende de 6 daaropvolgende dagen per email een korte inspiratie, motivatie. Deze mails horen bij het thema van de week. De inspiratie, motivatie wordt op originele wijze aangeboden.

-> Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen.

-> Na aanmelding, betaling sta je direct als deelnemer geregistreerd. Je krijgt dan een bevestigingsmail en een factuur (per e-mail). En je kunt meteen beginnen!

Vragen?

Als je accu leeg is of als je meer inspiratie en inzichten wil om je leven verder te verbeteren, kun je me altijd mailen. Je krijgt hulp, advies, ondersteuning.

Om prachtige dingen te bereiken is het goed om doelgericht in actie te komen. Ont-wikkel je geluk. Grijp je kans!

Ik kijk er ontzettend naar uit om dit avontuur vol uitdagingen en inspiratie met je aan te gaan!

Warme groet,

Mark Verhees
inspiratie@voorpositiviteit.nl

met deze unieke, prachtige training

Wat anderen zeggen

5/5

‘Het vertrouwen in mijzelf teruggekregen’
‘De grootste reden voor mij om mee te doen was de negatieve spiraal waarin ik was beland. Ik zat er door omstandigheden helemaal door heen en was op zoek naar een manier om weer mijn plezier terug te krijgen mijzelf terug te vinden. Als ik nu terugkijk, zie ik dat er zo veel is veranderd. Heb op vele fronten stappen gemaakt en ben er nog volop mee bezig. Het heeft mij handvaten gegeven om gedachten patronen te doorbreken om dingen anders te gaan benaderen. Het heeft mij tot nu opgeleverd dat ik vertrouwen terug heb gekregen in mijzelf en dat ik mij prettiger voel bij een andere manier van benaderen van bepaalde situaties. Ik ben nog volop in ontwikkeling en ben er van overtuigd dat het mij nog meer gaat opleveren dan het nu al doet. De map met de opdrachten ligt nog steeds op tafel en kijk er nog erg vaak in.’

‘Hoe mis kon ik het hebben?’
‘Allereerst was ik al geïnspireerd door de teksten op fb. Daardoor kocht ik de scheurkalender. Toen ik las over de cursus dacht hiervan kan ik leren en anders als het niets is. Tja dan is het jammer van de 50€. Verwachtingen waren laag. Haha, hoe mis kon ik het hebben? Ik zie mezelf en ik ben mezelf weer. Ik zie dagelijks geluk momenten. Keer negatief relatief snel om in positief. Geef het positieve veel aandacht waardoor het groeit. Ik ben zelfverzekerder geworden. Geloof in mezelf. En heb geleerd om voor mezelf op te komen / grenzen te stellen. En als het even minder gaat heb ik handvatten genoeg om snel te herstellen. Ook volg ik inmiddels mijn passie hobby matig en dat levert zoveel energie op. Heerlijk om te doen.’

‘Het geeft me een heel opgeruimd gevoel’
‘Ik zat al een tijd niet lekker in mijn vel. Gedoe op het werk, een vriendschap verbroken van 15 jaar en naarmate je ouder word denk je toch vaak aan vroeger. Ik was bezig het boek te lezen Ontdek je eigen kracht. Erg inspirerend maar ik miste het voor de dagelijkse praktijk. En toen zag ik op fb de aankondiging van de start van Ontwikkel je geluk. Ik heb geen moment getwijfeld dit was voor mij bestemd. Ben elke dag nog blij dat ik me heb ingeschreven.

Een andere kijk op mijn leven dat heeft het mij zeker gebracht. Dat ik niet achterom hoeft te kijken want ik ben geworden door wat ik heb meegemaakt en daar dacht ik dat ik het mee moest doen. Ik heb geleerd dat ik dit zelf kan veranderen op vele manieren en daar ben ik dankbaar voor ik pas het dagelijks toe. Ook voor de spiegel zoals ik geleerd heb op die dag heb ik me meerdere keren gezegd dat ik er wezen mag en er toe doe. Dit is iets wat nu heel vanzelf sprekend is. Ik ben gelukkig echt lach veel meer en geniet van kleine dingen. Durf te zeggen wat ik er van vind en kom voor me zelf op. Dat is helemaal nieuw voor mij en geniet er van. Denk dieper na over gebeurtenissen en de cirkel en de bubbel zijn mijn favoriet dat geeft een heel opgeruimd gevoel. Samen met mijn man heb ik het regelmatig over de opdrachten en wat er geschreven word. Hier kunnen we heel goed over praten en dat vind ik heel waardevol.’

‘Daarom las ik elke morgen de mail’
‘Ik heb meegedaan omdat ik nooit wil ophouden met groeien , in genieten en ruimte voor mezelf creëren. Dat is me het afgelopen jaar aardig gelukt! Mede door jouw elke dag terugkerende oppepper! Ik geloof in je echtheid. In je liefde voor mensen ook, je motivatie om de mensen gelukkig te maken. Daarom las ik elke morgen de mail! Ik wil je zeggen: je bent goed bezig. Dank je wel voor je wijze lessen. Ik ben gelukkiger geworden.’

‘Hierdoor is er een stroom van allerlei positieve dingen ontstaan’
‘Had tijdens en na mijn burn out voor mezelf al besloten dat het nu mijn tijd werd…alleen hoe?! Had al een cursus mindfulness gedaan, maar wilde nog wel meer handvatten… Dat het voor mij laagdrempelig was qua prijs en online, speelde ook mee. Lekker 1 opdracht per week om aan te werken, dus heel erg overzichtelijk!
En ik heb er echt zo ontzettend veel van geleerd… De flow waar ik al wel een beetje in zat, heb ik kunnen uitbouwen. Ik zie bijna alleen maar positieve dingen. Hierdoor is er een stroom ontstaan van allerlei positieve dingen. Ik sta relaxter in mn werk, kan loslaten wat anderen ergens wel niet van zullen denken en geniet van kleine dingen en kleine stapjes voorwaarts! Hierdoor is er liefde in mijn leven gekomen…wat ik graag wilde, maar ook eng vond omdat ik nadacht over de consequenties. Dat doe ik steeds minder , waardoor ik t ook aan mijn schoonfamilie heb kunnen en durven vertellen en hun reactie is me eigenlijk meer dan meegevallen!!’

‘Ik vond dat het tijd werd voor mijzelf.’
‘Ik wilde weer gelukkig zijn. Ik volgde je berichten online. Zo las ik de start van ‘Ontwikkel je geluk’. Die kans heb ik met beide handen aangenomen. Ik ben mijzelf en mijn eigenwaarde aan het hervinden. Ik heb geleerd dat rust voor mij heel waardevol is. Dat ik mag genieten van dingen die ik leuk vind. Dat doe ik ook weer. Ik heb geleerd dat ik mijzelf niet groot hoef te houden. Ik durf mijzelf nu kwetsbaar op te stellen. Ik heb geleerd trots te zijn op wie ik ben, wat ik doe en wat ik heb opgebouwd.’

5/5

Een prachtige training met blijvende positieve impact in je leven.

positieve inspiratie voor meer geluk

© Voor Positiviteit 2021 

93 gedachten over “Ontwikkel je geluk”

 1. Ik heb net het boek De vibe gekocht en begonnen met inlezen en geïnspireerde en enthousiast geworden.
  Ik wil verder in mijn persoonlijke ontwikkeling als mooi mens moeder, echtgenote, Vriendin, en heb interesse om de online cursus te gaan volgen. Is deze nog actueel?

 2. Beste Marian,
  Bedankt voor je bericht. Momenteel worden de online cursussen niet ondersteund door een Facebook-groep. Wel kun je mij ten allen tijden mailen en vragen stellen.
  Met vriendelijke groet,
  Mark Verhees

 3. Goedemorgen,
  Een paar jaar geleden ben ik aan je cursus begonnen.
  Ik ben na een dag of 40 helaas afgehaakt.
  Nu ben ik vastbesloten om er aan te beginnen en wel tot het eind door te gaan.
  Begrijp ik goed dat als je nu aan de cursus begint dat er geen gesloten facebook pagina beschikbaar is ?
  Want dan ga ik gewoon alleen aan de slag ?

  Mvg Linda den Ouden

 4. BESTE MARK…
  IK VOLG JE AL EEN HELE POOS….DE DAGELIJKSE BERICHTJES OP TWITTER…NIET TE VERGETEN DE SCHEURKALENDER DIE WE AL VELE JAREN DAGELIJKS LEZEN,INCL. MANLIEF (TOILET) (ALS HET BERICHTJE MIJ AANTREKT SCHRIJF IK HET IN EEN SPECIAAL KLEIN *MARK´S SPREUKEN BOEKJE*…OOK JE BOEK ¨DE VIBE¨’BEN IK ERG ENTHOUSIAST OVER….DE KADO BOEKJES DANK JE WEL + IK VIND JE LIEF WAREN ERG IN TREK…DE AGENDA 2018 (DIE IK VOOR HET EERST GEBRUIK)….DOOR MIJN VISUÉLE BEPERKINGEN HAD IK ALTIJD EEN AANGEPASTE AGENDA…MAAR HAD DIT JAAR DE BESLISSING GENOMEN OM DE AGENDA VAN JE TE BESTELLEN MET DE MOOIE /POSITIEVE SPREUKJES…HEEL MOOI INGEDEELD…ALLEEN JAMMER DAT DE DAGEN +SPREUKEN ETC. MET EEN LICHTE KLEUR ZIJN GEDRUKT….MISSCHIEN EEN SUGGESTIE…DE VOLGENDE MET ZWARTE OF DONKERE INKT? HEEL VEEL SUCCES MET DE MOOIE DINGEN DIE JE DOET!! ELSBETH 78jr

 5. Beste Joan,

  Wat heerlijk dat je zo geniet van het boek!

  Ik verzorg ook live trainingen. Al staan er op dit moment geen gepland. Als dit wel het geval is, zal ik dit uiteraard via deze site en sociale media kenbaar maken.

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 6. Beste Mark,

  Ben jouw boek aan het lezen, ben na 4 hoofdstukken al helemaal enthousiast. Verzorg jij naast de online training ook groeps/klassikale trainingen??

  Groeten,

  Joan

 7. Ik krijg -mede door mijn nieuwste boek De Vibe- bijzonder veel vragen over deelname aan deze training. Je kunt op ieder moment beginnen! Meld je aan en grijp je kans. Het is een prachtige online training.

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 8. Beste Mark,

  Ik heb met veel enthousiasme je boe ‘The Vibe’ gelezen en heb nu veel zin om je online trainingsprogramma te volgen.
  Klopt het dat deze is uitverkocht?

  Vriendelijke groeten,

  Sjoukje

 9. Beste Bart,

  Als het boek je goed bevalt, zul je de online training ook zeer waarderen. Het is een prachtige training, die je helpt, stimuleert en inspireert om het positieve in je eigen leven te versterken. Het volgen van de training is heel anders dan het lezen van een boek. Ook qua inhoud.

  Nog veel leesplezier!

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 10. Ik heb net het boek ‘De Vibe’ gekocht.
  Ga ik veel dubbele dingen lezen/doen wanneer ik 8 januari ook de training zou beginnen?

  Het boek is tot nu toe trouwens erg goed leesbaar.

 11. Beste Mark,

  Ook ik heb veel interesse om in januari mee te doen. Heb dinsdagavond het boek in ontvangst genomen en zit met een big smile te lezen en na te genieten. Dank je wel! Het was mooi, heel mooi!

 12. Hoi Mark,

  Ik was dinsdag in The Flint en raakte nog meer geïnspireerd dan ik al was. Ik ben al een eind op weg in je boek De Vibe en wil heel graag de online training ‘Ontwikkel je geluk’ doen, maar zie dat deze niet meer beschikbaar is. Komt daar binnenkort weer een mogelijkheid voor? Wil je me hierover informeren? Dank!

  Wat wel leuk is om te vertellen: Mijn oudste zoon was dinsdag mee bij toeval, omdat degene die mee zou gaan niet kon. Hij twijfelt al een jaar of hij zou blijven werken of toch die HBO-opleiding gaat doen. Ondertussen bleef hij zitten waar hij zat en ondernam niks. Jaap vertelde dat hij zich jarenlang voelde alsof hij in een voortrazende trein zat, naar 8 haltes verderop keek en niet meer zag wat er buiten gebeurde. Dit kwam hard binnen bij mijn zoon. In de auto terug zei hij: ‘Zo voel ik me ook!’ Hij twijfelde echter nog steeds, want hij kan nu een auto betalen en op vakantie, en hoe moet het dan straks als hij niks meer verdient. Kortom: uitvluchten. Ik zei hem dat overal wel een oplossing voor zou komen en dat ik hem graag wilde helpen. Maar ik kon hem niet overtuigen. Wel zei hij de volgende dag dat hij zou gaan informeren naar studies. Heel toevallig: aankomende zaterdag is de open dag van de HBO in de buurt (amsterdam)….nog toevalliger: ’s middags wordt iedereen op zijn werk gevraagd even te blijven en wordt gemeld dat het bedrijf failliessement moet aanvragen en dat ze niet betaald krijgen. Harde mededeling, maar ik kon hem nu wel overtuigen van het feit dat er dus nu blijkbaar voor hem besloten is….en dat het zo heeft moeten zijn. Toeval bestaat niet…. Mooi gevolg van zijn bezoek aan De Flint! 😉

  Ik hoor graag van je!

  Groetjes,
  Monique

 13. Hoi Eugenie,

  Dat ligt helemaal aan jezelf. Als je er vol mee aan de slag gaat, is het een geweldige training. Dan kun je in 100 dagen enorm groeien.

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 14. Hoi Mark,
  Net de zelfvertrouwen training afgesloten, heel mooi sommige opdrachten ook logisch voor mij zoals ik ben, in het leven sta.
  Ik sta positief in het leven, ik heb heel veel levenservaring vooral ook negatieve maar ik laat me niet klein krijgen! Wat denk je: is deze cursus goed voor mij en heeft het een toegevoegde waarde? Je zal natuurlijk ja zeggen maar kan je het onderbouwen? Ik moet namelijk ook naar de financiële kant kijken, helaas… Alleenstaande moeder van twee pubers en een onbetrouwbare betalende ex. Ik ga me daar niet verder over uitwijden. Hopelijk begrijp je mijn vraag? Het moet een goede investering zijn!
  Veel groeten en nog dank je wel, mijn zelfvertrouwen is wel gegroeid en nog steeds,
  Eugenie

 15. Hallo Mark. Ik heb na het lezen vd vele reacties ook hierin voor mezelf gekozen. Ik kan nog wel een flinke steun in de rug gebruiken!
  Ik wil graag meedoen aan de cursus!

 16. Hallo Mark,
  Ik volg nu een poosje je dagelijkse positieve berichtjes via mijn E-mail en ben begonnen aan de scheurkalender 2016 en heb je boek Vóór Positiviteit net uit gelezen.
  Met deze drie positieve dingen begint mijn nieuwe dag. Het geeft me een soort van hou vast en een inpuls om mijn dag goed te beginnen.

  Lees nu over de mogelijkheid om de cursus 100 dagen positiviteit te kunnen volgen en dat lijkt mij een hele goede en waardevolle aanvulling op mijn therapie die ik nu ruim een jaar volg bij een Beeldend therapeute.
  Ik ga me aanmelden voor de cursus en ben heel benieuwd wat het me zal gaan brengen.
  Een fijne dag en groet.
  Ans.

 17. Hallo toekomstige cursisten,

  het is echt een hele goede cursus die uitstekend is opgebouwd met veel leuke opdrachten

  Je moet het zelf doen deze cursus maar het werkt echt!

  groeten van een gelukkige linda 🙂

 18. Beste Petra,

  Je kunt het gewoon thuis doen, op het moment dat het jou uitkomt. Dat is een groot voordeel van deze prachtige training. Ja, dus!

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 19. Beste mark
  Is deze cursus ook geschikt voor mensen die door handicap en/of ziekte aan huis en/of bed gebonden zijn?

 20. Beste Annemiek,

  Blijf in ieder geval ook goed voor jezelf zorgen. Alleen dan kun je er ook echt voor anderen zijn.

  Volgens mij kun je wel heel goed de positiviteit gebruiken. Daar heb je alleen maar baat bij.

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 21. Hallo Mark. Ik zit op dit moment in één erg onzekere periode en weet dat er een hele zware periode aan gaat komen. Is dit een goed moment om de training te gaan volgen? Kan nu niet zoveel extra erbij gebruiken. Maar zoek iets om er zelf niet aan onderdoor te gaan. Anderen hebben me nu heel hard nodig.

 22. hallo Mark
  Wij hebben reeds per mail contact gehad en geef me zo meteen op als deelnemer. Ik ga er met vertrouwen aan werken en ik weet, dat als ik je ooit extra nodig zou moeten hebben, ik je ook kan benaderen.
  Met dank
  Wil

 23. Welkom Ivon! Goede keuze om er zelf iets moois van te gaan maken.

  De prachtige online training gaat je hier heel mooi bij helpen.

  Fijne dag!

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 24. Ik heb mij net opgegeven en heb er zin in!
  Was al begonnen met de scheurkalender op 1 januari en kan nog wel meer positieve ontwikkeling gebruiken in mijn onzekere ik ?.

 25. Beste mensen,

  Grada, dit is zeker een prachtige cursus voor jou. Je zult merken dat je in een hele andere, veel positievere flow gaat komen!

  Gijs, welkom. Het wordt prachtig.

  Jacques, zie bijvoorbeeld de reacties op Facebook:
  https://www.facebook.com/4positiviteit/photos/pb.139571849442587.-2207520000.1451502242./953105734755857/?type=3&theater
  In bovenstaande reacties staan overigens ook meerdere reacties van eerdere deelnemers.

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 26. Hallo Mark,
  Fijn dat ik met de groep mee mag doen. Heb verschillende projecten gedaan waaronder NLP en sta natuurlijk open voor positivisme. In mijn huidige rol als stagebegeleider, studieloopbaanbegeleider en docent op met MBO denk ik dat ik er leuke tools kan uithalen en kan brengen. Ik heb er zin in om te starten in een nieuw kalenderjaar. Fijne dagen en een spetterend begin gewenst. Met vriendelijke groeten, Gijs Rink

 27. Hoi Mark, ik ben bijna 70, heb een relatie van 38 jaar achter de rug met een narcist,mijnkinderen hebben daar ook sporen van overgehouden, Ik wil posititief zijn, maar elke x krijg ik een deksel op mijn neus, Ze proberen alles naar hun hand te zetten, en als ik daar een x wat tegengas aan geef, heb ik het weer gedaan, en geven ze mij een rot gevoel.negeren mij.hoe blijf ik positief. Is dit een cursus voor mij. Hoop op je antwoord.

 28. Hey Mark,
  Denk dat hier voor mij ook nog wel wat te leren valt. Ten eerste: Een relatie waar ik maar niet een streep onder kan zetten, maar ook niks in ontvang of nog energie moet stoppen om er wat van te maken. Ten tweede: Laatste tijd lichamelijk veel klachten, terwijl ik sport maar nu al maanden bij de fysio loop, maar lichamelijk niet in balans schijn te komen. De zorgen zijn soms te veel. Mijn eigen positiviteit houd me op de been, maar geloof dat ik erg wankel sta op dit moment ( misschien tegen een burn out / overgangsklachten, ik weet het soms allemaal ff niet meer ) en ik hoop door deze cursus weer wat meer kracht op te kunnen bouwen, zou deze het kunnen zijn?

 29. Beste Marleen,

  Fijn dat je er bij bent. Welkom! Je aanmelding is in principe gewoon goed verlopen en ik heb je ook een mail hierover gestuurd. Mogelijk is deze in je spambox terecht gekomen. Zou je hier even naar willen kijken?

  Alvast bedankt.

  Hartelijke groet,

  Mark Verhees

 30. Beste Mark,

  Via jouw site heb ik me aangenald voor de cursus ‘Ontwikkel je geluk’. Ik heb ook al betaald, maar geen bevestiging ontvangen, hoop dat je mij hier antwoord op kunt geven.

  Marleen Eskes

 31. Bedankt voor jullie reacties!

  Lida, wat een mooie, positieve insteek. Je kunt inderdaad altijd groeien.

  Carianne, ja, het is zeker toegankelijk voor doven en slechthorenden. Heel geschikt.

  Hartelijke groet,

  Mark Verhees

 32. Eingelijk wil ik wel meedoen, maar vraag me af of het helpt. Iedereen roept we hebben allemaal wel een levensreis met leuke en minder leuke ervaringen.. vraag me af wanneer mensen een mijl in mijn schoenen lopen waar ze zullen eindigen.. maargoed dat op een zijspoor.
  Heb al teveel gezien en meegemaakt in mijn jonge levensjaren om positief te kunnen blijven denken in het algemeen. Niet dat ik een depressief persoon ben, integendeel juist! Ik heb positief leren kijken als geen ander. Had ik een keus?? Maar ik ben wel erg sceptisch, argwanend, sarcastisch en onzeker over mijn functioneren in het leven dat het mij bijvoorbeeld op de werkvloer belemmerd.
  Ik denk wel vaak in doomscenarios.
  Hierdoor beland ik vaak van de drup in een volgeregende ton waar ik in dreig te verzuipen.

 33. Beste Mark,

  Is dit ook toegankelijk voor doven en slechthorenden? Ik heb interesse!

  Groet, Carianne.

 34. beste Mark,

  Ook ik heb mij aangemeld en ben heel benieuwd wat het mij gaat opleveren alhoewel ik best wel positief in het leven sta
  kan je er altijd nog meer bij leren.

  gr.lida

 35. Lieve Mark, ik heb mij zojuist ingeschreven! Ik zie er erg naar uit, dank je wel voor je inspiratie en postieve invloed! X

 36. Hoi Silvia,

  Bedankt voor je vraag. Je hoeft niet in de ellende te zitten om hier aan mee te doen. Ieder mens kan zijn geluk ontwikkelen. Het is een van de meest zinvolle dingen die we kunnen doen. (En in mijn ogen moeten doen.) Wat wil je nog meer dan gelukkig zijn?

  Je bent van harte welkom!

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 37. Hallo Mark,

  Kan je hier ook al aan meedoen als je nog maar kort in de ellende zit?
  Ik kan het niet van me afzetten, maar moet positief verder. Niet alleen voor mezelf, maar ook mijn 2 jonge dochters van 4 en bijna 2. Ze hebben me heel hard nodig, omdat ik bijna de volledige zorg alleen draag.

  Silvia

 38. Beste Mark, bedankt voor je programma ‘ontwikkel je geluk’! Ik heb hierdoor hele mooie stappen gezet en heb zin in het vervolg! Hartelijke groeten, Angela

 39. Hallo Mark,
  Vandaag heb ik me ingeschreven. Ik ben benieuwd naar de cursus.
  Wil graag positiever in het leven staan en dit ook meegeven in de opvoeding van mijn kinderen.
  Groet, Angelique

 40. zooo dit heeft zo moeten zijn. In een vreselijke dip zitten,toevallig op deze site terecht komen en nog geen dag later begint de cursus. Aangemeld en zin in !! (en ergens zin in hebben is al heel wat op het moment ;=]

 41. Ik ben een zeer positief ingesteld persoon, en dat is wat mij op de been heeft gehouden afgelopen 2 jaar in mijn relatie met een negatief/zwart denkend persoon.Toch heeft dit sporen achtergelaten geestelijk en zelfs lichamelijk.Tijd dat ik daar nu mee aan de gang ga en daarom lijkt deze cursus mij op het lijf geschreven..ik haal al zoveel energie uit de dagelijkse spreuken die gebruik ik als mijn dagelijkse gebed.Ik zie het als een ‘investering in mezelf’ en vind het daarom bij voorbaat al meer dan de moeite waard.
  nog een vraagje..is er een spreukenboek???Dat wordt mijn Bijbel!!

 42. Ik ga ook meedoen.
  Vooral omdat ik ook heel gevoelig ben en me naar beneden laat trekken door humeurige mensen.
  Ik bem benieuwd wat voor effect het zal hebben.

 43. Beste Cora en Ilona,

  Bedankt voor jullie reacties. Ik ben zelf super positief en ook voor mij is deze training enorm waardevol. Door de focus, de verbinding en ook de nieuwe inzichten vanuit de positieve psychologie. De vraag van Ilona is heel interessant. Er is minimaal 1 week in het programma waarin we alleen maar met dit onderwerp bezig zijn. De uitdaging is om bij jezelf na te gaan of je bereid bent om verder te leren en je verder te ontwikkelen. Ik weet zeker dat deze training je verder helpt.

  Ik wens jullie veel wijsheid.

  Vriendelijke groet,
  Mark Verhees

 44. ik sluit mij aan bij wat Ilona zegt. Ik sta ook positief gestemd in het leven. Voegt deze cursus dan iets toe? En zo ja, kun je dat toelichten?

 45. Het lijkt me zeer interessant. Nu ben ik het afgelopen jaar al vele malen positiever gaan denken en kan inmiddels wel zeggen dat ik een vrij positief mens ben. Nu ben ik wel een gevoelig persoon en wanneer er meerdere negatieve mensen in mijn omgeving zijn merk ik dit helaas toch ook aan mijn eigen humeur ook al blijf k zelf dan wel positief denken. Kan ik dat ook d.m.v de cursus leren? Zo ja, kan je dat toelichten? Ik denk namelijk ook tijdens dat soort momenten positief en probeer dat ook op die mensen over te brengen maar ik wordt zelf uiteindelijk toch wat down.

 46. Heb me net opgegeven, lijkt me erg leuk!
  @naamgenoot hierboven: Zelf heb ik veel ervaring met stuk gelopen liefdesrelaties. Maar nooit de moed verloren, ben er alleen maar sterker door geworden en mezelf beter leren kennen. Dus schroom niet, doe lekker mee met deze cursus.

 47. Na 5 jaar vol kapot gegane relaties hoop ik de positiviteit te vinden om alles positief te maken..

 48. Bedankt voor je reactie Mark,

  Ik heb me vandaag nog aangemeld en heb er veel zin in.

  Groet,
  Tineke

 49. Ik ga me opgeven. Na 2 jaar vol “ellende” hoop ik de kracht te vinden om alles positief om te draaien. Ben zeer benieuwd! Groetjes Monique

 50. Hoi Mark,

  Allereerst de allerbeste en positiefste wensen voor het nieuwe jaar!!

  Ik heb me zojuist opgegeven voor deze training.
  De spreukenkalender2015 ligt klaar om mee te nemen naar mijn werk.
  Na de training “positief leven, denken en werken” heb ik ook hier weer zin in.

  Groetjes Lilian.

 51. Absoluut, Lisanne. Het is hoog tijd om dat te veranderen. Daar is deze training echt een prachtige impuls voor!

  Je krijgt inspiratie, motivatie en de juiste uitdagingen die je altijd kunt blijven gebruiken.

  Hartelijke groet,

  Mark Verhees

 52. Goedemorgen, ik ben “belast” met depressiviteit. Ik zou heel graag de wereld weer wat zonniger willen zien en vooral wat zonniger over mezelf willen denken! De gedachten dat ik niks kan niks waard ben en ga zo maar verder wil ik graag inruilen voor meer zelfvertrouwen! Is daar deze cursus ook goed voor of raad u mij iets anders aan? Graag hoor ik van u.

 53. lijkt me heerlijk allemaal; weg met al die last die ik mijzelf opleg;
  vertrouwen op mijn innerlijk kompas.

 54. Beste Mark, via een collega kwam ik in aanraking met Voor Positiviteit. Ik was meteen enthousiast over de spreuken en wat ze met me deden. Vandaar nu mijn aanmelding voor je online cursus. Ik heb er zin in en hoop dat het me steeds verder kan brengen richting een positievere levenshouding!
  Gr. José

 55. In het kader van mijn opleiding tot coach lijkt het me deze cursus een geweldige verrijking voor mijn innerlijke groei. Daarnaast heb ik de hoop dat de cursus bijdraagt bij het positief ondersteunen van toekomstige cliënten

 56. We zitten nu nog midden in de uitdaging voor een positiever gezinsleven. Dit heeft mij zo enthousiast gemaakt om bewuster mijn keuzes te maken en bezig te zijn met mijn gezin, dat ik meteen zin heb in nog zo’n uitdaging; dan vooral voor mijzelf. Ik ben nu een paar jaartjes thuis met de kinderen, maar ga over 9 maanden weer aan het werk. Ik kan me die opstelling nog niet zo goed voorstellen en zit er best mee in mijn maag. Een beetje hulp en kracht om positief te blijven en keuzes te maken waar ik echt achtersta kan ik goed gebruiken!
  Ik doe weer mee!

  Groetjes, Renske

 57. Ik heb me gisteren aangemeld voor deze cursus en heb er zin in! Ik heb besloten om van 2015 mijn jaar te maken en deze cursus gaat me daar vast bij helpen.
  Ik kijk ernaar uit!

  groetjes
  Claudia

 58. Ik volg momenteel de cursus. Het is zeker de moeite waard, je krijgt veel stof die je direct in de praktijk kan toepassen, het is goed opgebouwd. Twijfel niet, geef je gewoon op. Je zal er geen spijt van hebben, integendeel, je zal er door groeien.

 59. Ik doe ook graag mee. Op dit moment lijkt mijn wereld alleen maar uit negativiteit te bestaan. Mijn eigen instelling wil ik positief maken, met -ik hoop- het resultaat ook positiever behandeld te worden.

 60. Positief denken geeft een positief gevoel, dat weet ik. Daarom wil ik graag nog meer leren over deze manier van leven en doe ik graag mee aan deze cursus. Ik ben van nature een positieve instelling, die (helaas) soms vertroebeld wordt door negatieve berichten en ervaringen in mijn omgeving. Daar wil ik, op een positieve manier, mee leren omgaan!

 61. Graag doe ik mee aan deze curcus. Ik ben eenhoorntje op facebook.
  Ben op vakantie en heb niet altijd goed bereik op lokatie. Kun je mij inschrijven volgs mij is het nu 6 augustus.
  Eventueel pb via facebook. Mvg michelle alias eenhoorntje

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00