Ontwikkel je geluk 88


Ben jij op zoek naar meer plezier, flow en positieve energie?

Wil je graag de kwaliteit van jouw leven (verder) verbeteren?

En zou je dat graag op een originele, vernieuwende en uitdagende manier aan willen pakken? 

Stap dan nu in het avontuur waar je alleen maar beter van kunt worden:

 

Het trainingsprogramma in 100 dagen

Tijd voor persoonlijke groei!

Jouw levenswijsheid en ervaring hebben jou gebracht tot wie je nu bent. Mooie en minder mooie dingen zijn je in het leven overkomen. Ze hebben je gevormd. Je hebt in de loop der jaren veel geleerd, vele oplossingen bedacht. En dat is goed. Hoewel je altijd gelukkig wilt zijn, weet je dat dit niet altijd eenvoudig is. Als gelukkig zijn gemakkelijk was, was iedereen gelukkig. Je weet inmiddels dat je er zelf iets voor moet doen. 

Wat kun je leren? Hoe kun je jezelf ontwikkelen?

We kunnen veel leren van gelukkige en succesvolle mensen die aan het einde van hun leven terugkijken en aangeven wat nu echt het belangrijkste was. Wat ze meer in hun leven hadden willen doen. Wat hen gelukkig en succesvol heeft gemaakt. De geheimen van een goed leven.

We kunnen ook enorm veel leren van de nieuwe wetenschappelijke stroming in de psychologie: de positieve psychologie. Afgelopen jaren is er waanzinnig veel belangrijk wetenschappelijk onderzoek gedaan naar wat mensen meer plezier en betekenis in hun leven geeft. De allerbeste experts van deze wereld, de top-wetenschappers bieden inzicht in wat voorafgaat aan geluk…!

Waarom dit online trainingsprogramma?
-> zelfstandig leren op het moment dat het je zelf uitkomt
-> heerlijk bezig zijn met wat jou uniek, bijzonder en prachtig maakt
-> het glas halfvol zien en genieten van de kleine dingen
-> loslaten wat je niet nodig hebt en de vrijheid voelen om eigen keuzes te maken
-> de energie en de kracht in jezelf ervaren en verder ontwikkelen
-> een positieve impact hebben op de mensen in je eigen omgeving
-> het is een avontuur voor persoonlijke ontwikkeling

 

En hoe ziet dat er praktisch uit?
-> een uniek programma van 100 dagen
-> 14 uitdagende opdrachten direct in je mailbox (1 opdracht per week)
-> je krijgt dagelijks korte, originele inspiratie en motivatie voor structurele, positieve verandering

Waarom bied ik je dit aan?
Ik – Mark Verhees- wil zelf een positieve bijdrage leveren aan mijn leefomgeving. Ik geloof in de kracht van positieve keuzes maken en deze blijven herhalen. Iedereen kan zich hierin ontwikkelen. Door zelf de geheimen van een goed leven en de kennis van de positieve psychologie in mijn eigen leven toe te passen is mijn leven fantastisch verbeterd.

Afgelopen jaren heb ik 1.000 dagen achter elkaar een positief bericht geplaatst op deze website. Dit heeft de kwaliteit van mijn leven structureel verhoogd. Positief veranderen is mogelijk vanuit kleine, dagelijkse bewustwordingen.

Mensen zeggen vaak tegen me: ‘had ik maar 1% van je positiviteit’. Nou, dat kan nu. Dat ga ik je geven en nog veel meer ook! Het ont-dekken en ont-wikkelen van je eigen geluk is misschien wel het meest waardevolle wat je kunt doen.

Over Mark
Mark Verhees is expert positiever denken, leven, werken. Hij heeft ‘Voor Positiviteit’ opgericht, twee boeken gepubliceerd en geeft inspirerende trainingen en lezingen. Hij heeft een passie voor positiviteit. Online bereikt Mark met Voor Positiviteit elke dag meer dan 600.000 mensen

Anderen over Mark:

‘Ik heb je boek hoofdstuk voor hoofdstuk gelezen op momenten dat ik er met mijn aandacht volledig bij was. Heb net de laatste pagina gelezen. Ik vind het een FANTASTISCH boek. Wat heb je dit mooi, treffend, puur en kwetsbaar opgeschreven. Ik ben er op een mooie manier door geëmotioneerd.’

 

Groot respect voor je keuze om zo met positiviteit om te gaan. Zeer inspirerend!!’ 

 

‘Zo gaaf om van jouw positiviteit te leren. Oprecht mens!’

Wat kost het?
-> Meedoen aan deze uitdaging, dit trainingsprogramma kost je 47 euro
-> Met alle genoegen bied ik je een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

 

Wat krijg je terug voor deze investering in jezelf?
-> De nieuwste inzichten vanuit de positieve psychologie
-> Fijne, positieve verrassingen en verrijkingen
-> Prikkels om je eigen geluksfactoren te ont-dekken en te versterken
-> Focus op wat je leven zin geeft. Inspiratie om je leven positief te veranderen.
-> Heerlijke voldoening over je eigen persoonlijke groei en bloei.

 

Zie het als een investering in je eigen geluk. Gun jezelf deze persoonlijke ontwikkeling.

Ja-ik-doe-mee

Praktische details

-> Je kunt nu meteen beginnen. Het programma is klaar en ligt op je te wachten. Je krijgt direct een mooie uitdaging in je mailbox.

-> Je kunt de opdrachten zo uitgebreid uitvoeren als je wilt, maar reken op een half uur per opdracht.

-> Je doet de opdrachten in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt, op jouw manier.

-> Bij iedere uitdaging krijg je gedurende de 6 daaropvolgende dagen per email een korte inspiratie, motivatie. Deze mails horen bij het thema van de week. De inspiratie, motivatie wordt op originele wijze aangeboden.

-> Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen.

-> Na aanmelding, betaling sta je direct als deelnemer geregistreerd. Je krijgt dan een bevestigingsmail en een factuur (per e-mail). En je kunt meteen beginnen!

 

Vragen?
Als je accu leeg is of als je meer inspiratie en inzichten wil om je leven verder te verbeteren, kun je me altijd mailen. Je krijgt hulp, advies, ondersteuning. 

Om prachtige dingen te bereiken is het goed om doelgericht in actie te komen. Ont-wikkel je geluk. Grijp je kans!

Ik kijk er ontzettend naar uit om dit avontuur vol uitdagingen en inspiratie met je aan te gaan!

Warme groet,

Mark Verhees
Voor Positiviteit

Ja-ik-doe-mee

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

88 gedachten over “Ontwikkel je geluk

 • Mark Verhees

  Ik krijg -mede door mijn nieuwste boek De Vibe- bijzonder veel vragen over deelname aan deze training. Je kunt op ieder moment beginnen! Meld je aan en grijp je kans. Het is een prachtige online training.

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 • sjoukje koudenburg

  Beste Mark,

  Ik heb met veel enthousiasme je boe ‘The Vibe’ gelezen en heb nu veel zin om je online trainingsprogramma te volgen.
  Klopt het dat deze is uitverkocht?

  Vriendelijke groeten,

  Sjoukje

 • Mark Bericht auteur

  Beste Bart,

  Als het boek je goed bevalt, zul je de online training ook zeer waarderen. Het is een prachtige training, die je helpt, stimuleert en inspireert om het positieve in je eigen leven te versterken. Het volgen van de training is heel anders dan het lezen van een boek. Ook qua inhoud.

  Nog veel leesplezier!

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 • Bart

  Ik heb net het boek ‘De Vibe’ gekocht.
  Ga ik veel dubbele dingen lezen/doen wanneer ik 8 januari ook de training zou beginnen?

  Het boek is tot nu toe trouwens erg goed leesbaar.

 • Carolien Hurkmans- v.d. Mark

  Beste Mark,

  Ook ik heb veel interesse om in januari mee te doen. Heb dinsdagavond het boek in ontvangst genomen en zit met een big smile te lezen en na te genieten. Dank je wel! Het was mooi, heel mooi!

 • Monique Twickler

  Hoi Mark,

  Ik was dinsdag in The Flint en raakte nog meer geïnspireerd dan ik al was. Ik ben al een eind op weg in je boek De Vibe en wil heel graag de online training ‘Ontwikkel je geluk’ doen, maar zie dat deze niet meer beschikbaar is. Komt daar binnenkort weer een mogelijkheid voor? Wil je me hierover informeren? Dank!

  Wat wel leuk is om te vertellen: Mijn oudste zoon was dinsdag mee bij toeval, omdat degene die mee zou gaan niet kon. Hij twijfelt al een jaar of hij zou blijven werken of toch die HBO-opleiding gaat doen. Ondertussen bleef hij zitten waar hij zat en ondernam niks. Jaap vertelde dat hij zich jarenlang voelde alsof hij in een voortrazende trein zat, naar 8 haltes verderop keek en niet meer zag wat er buiten gebeurde. Dit kwam hard binnen bij mijn zoon. In de auto terug zei hij: ‘Zo voel ik me ook!’ Hij twijfelde echter nog steeds, want hij kan nu een auto betalen en op vakantie, en hoe moet het dan straks als hij niks meer verdient. Kortom: uitvluchten. Ik zei hem dat overal wel een oplossing voor zou komen en dat ik hem graag wilde helpen. Maar ik kon hem niet overtuigen. Wel zei hij de volgende dag dat hij zou gaan informeren naar studies. Heel toevallig: aankomende zaterdag is de open dag van de HBO in de buurt (amsterdam)….nog toevalliger: ’s middags wordt iedereen op zijn werk gevraagd even te blijven en wordt gemeld dat het bedrijf failliessement moet aanvragen en dat ze niet betaald krijgen. Harde mededeling, maar ik kon hem nu wel overtuigen van het feit dat er dus nu blijkbaar voor hem besloten is….en dat het zo heeft moeten zijn. Toeval bestaat niet…. Mooi gevolg van zijn bezoek aan De Flint! 😉

  Ik hoor graag van je!

  Groetjes,
  Monique

 • Mark Verhees

  Hoi Eugenie,

  Dat ligt helemaal aan jezelf. Als je er vol mee aan de slag gaat, is het een geweldige training. Dan kun je in 100 dagen enorm groeien.

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 • Eugenie Jeurgens

  Hoi Mark,
  Net de zelfvertrouwen training afgesloten, heel mooi sommige opdrachten ook logisch voor mij zoals ik ben, in het leven sta.
  Ik sta positief in het leven, ik heb heel veel levenservaring vooral ook negatieve maar ik laat me niet klein krijgen! Wat denk je: is deze cursus goed voor mij en heeft het een toegevoegde waarde? Je zal natuurlijk ja zeggen maar kan je het onderbouwen? Ik moet namelijk ook naar de financiële kant kijken, helaas… Alleenstaande moeder van twee pubers en een onbetrouwbare betalende ex. Ik ga me daar niet verder over uitwijden. Hopelijk begrijp je mijn vraag? Het moet een goede investering zijn!
  Veel groeten en nog dank je wel, mijn zelfvertrouwen is wel gegroeid en nog steeds,
  Eugenie