10 redenen om je geluk te ontwikkelen

Als je aan ouders vraagt: “Wat wil je dat je kinderen later worden?”,dan zegt het merendeel: “Oh, dat maakt me niet uit… als ze maar…. gelukkig worden.” Op zich natuurlijk een prachtige reactie. Geweldig om dit een ander te gunnen. En de vraag is natuurlijk dan altijd: “Wat doe je er zelf voor om gelukkig(er) te zijn?” Vandaag geef ik je 10 prachtige redenen om je geluk te ontwikkelen. Gewoon om het belangrijkste ook echt het belangrijkste te maken.

1. Je verdient het.
Je bent op deze wereld om een mooi en fijn leven te hebben. De plek om gelukkig te zijn is hier. Het uur om gelukkig te zijn is nu.
2. Je hebt het in je.
Je hebt het in je om gelukkig te zijn. Luister naar je eigen energie en vind de antwoorden in jezelf. Het geluk zit in jezelf. Het kon zich niet beter verstoppen.
3. Je kunt het.
Het is mogelijk om je eigen geluk te ontwikkelen. De wetenschap van de positieve psychologie is inmiddels zo ver gevorderd dat we weten wat mensen gelukkig maakt.
Ontwikkel je geluk4. Je haalt het beste uit jezelf en uit je eigen leven.
Dat is zo’n fijne, rustgevende gedachte. Weten en ervaren dat je er zelf echt een mooi leven van aan het maken bent. Je creëert zelf steeds meer positieve gewoontes.
5. Je bent een voorbeeld, een bron van inspiratie.
Niets is zo aanstekelijk als passie, plezier, betekenis en geluk. Hier een inspiratiebron voor anderen in zijn, dat is echt het allermooiste. Alleen als je zelf gelukkig bent, kun je het echt goed doorgeven.
6. Je kunt steeds gemakkelijker loslaten.
Door je eigen ontplooiing weet je wat echt belangrijk is en wat er eigenlijk niet toe doet. Het toelaten van wat je zelf echt wil, geeft je alle ruimte en energie om keuzes te maken en het onbelangrijke los te laten.
7. Je opent en gaat steeds meer nieuwe dingen ervaren.
Je eigen kwetsbaarheid wordt gaaf en bijzonder. Je wordt veerkrachtiger. Je leeft je leven met lef. Je maakt fouten en leert. Het werkt verfrissend.
8. Je ervaart meer levensvreugde.
Door bewuste waardering voor wat er is, ervaar je veel meer moois. Je zintuigen gaan open en je proeft van het leven. Je plukt de dag.
9. Je weet dat je zelf aan zet bent.
Geluk is geen kant en klaar product. Het is het gevolg van je eigen handelen. Je weet zelf dat een positievere mindset je verder helpt. Het is heerlijk als eigen keuzes en eigen inspanningen tot momenten van genot en voldoening leiden.
10. Je zelfvertrouwen, je zelfliefde en je liefde voor anderen floreert.
Als je jezelf positief verandert, verandert de hele wereld mee. Door meer van jezelf te houden gaan alle deuren naar de ander wagenwijd open.

Echt, het brengt je zo ongelofelijk veel als je kiest om je geluk te ontwikkelen. En ik doe niets liever dan een inspiratiebron zijn voor jouw geluk. Daarom heb ik een prachtig online trainingsprogramma gecreëerd waarvan de waarde in geld absoluut niet uit te drukken is.


Volgende bericht

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00