Zelfvertrouwen 102


In 6 weken meer zelfvertrouwen

 

Ben jij jouw aarzelingen en onzekerheden eigenlijk wel een beetje beu? En ben je toe aan meer vertrouwen in jezelf?

Wil je niet langer onnodig klein overkomen? En zie je uit naar een dieper geloof in jezelf en vertrouwen in je eigen kunnen? Het moment waarop je opstaat, echt voor jezelf opkomt en laat zien waar je zelf toe in staat bent.

En zou je dat graag op een originele, vernieuwende en veilige manier aan willen pakken?

Stap dan nu in het avontuur waar je alleen maar beter van kunt worden:

De online training

Tijd voor persoonlijke groei!

Niemand van ons wordt geboren met angsten en onzekerheden. Jouw vertrouwen in jezelf, jouw overtuigingen en identiteit zijn gebaseerd op alles wat in het verleden tegen je gezegd is. Alle woorden van je ouders, je leraren, je vrienden, je familie en… jezelf. Vanaf het moment van geboorte tot nu. En je kunt hierin door blijven gaan… Of je kunt er nu echt voor kiezen een positievere weg in te slaan. 

 

Wat kun je leren? Hoe kun je meer zelfvertrouwen opbouwen?

We kunnen veel leren van mensen die in hun leven en in hun carrière diepe dalen hebben gekend en deze hebben overwonnen. Mensen die altijd in de schaduw hebben gestaan en op een gegeven moment een nieuwe keuze hebben gemaakt. Een keuze die de richting van hun verdere leven heeft bepaald. Mensen die daarna in een stroomversnelling van persoonlijke ontwikkeling, geluk en zakelijk succes zijn gekomen.

We kunnen ook enorm veel leren van de nieuwe wetenschappelijke stroming in de psychologie: de positieve psychologie. Afgelopen jaren is er waanzinnig veel belangrijk wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het welzijn, het geluk van mensen. De allerbeste experts van deze wereld, de top-wetenschappers bieden inzicht in wat voorafgaat aan geluk…!

Waarom dit online trainingsprogramma?
-> zelfstandig leren op het moment dat het je zelf uitkomt
-> je gaat stap voor stap je eigen gedachten en overtuigingen verbeteren
-> je leert hoe je op een positieve manier vooruitgang kunt boeken en structurele verbeteringen zelf kunt realiseren
-> je ontdekt hoeveel kracht er in je schuilt!
-> je groeit in zelfvertrouwen, het overwinnen van moeilijkheden en in je vermogen om los te laten -> ook mooi!
-> het is een vernieuwend en verfrissend avontuur voor persoonlijke ontwikkeling

 

En hoe ziet dat er praktisch uit?
-> een uniek programma van 6 weken
-> iedere week een uitdagende opdracht direct in je mailbox
-> je krijgt dagelijks korte, originele inspiratie en motivatie voor structurele, positieve verandering
-> de gelegenheid om vragen te stellen

Waarom bied ik je dit aan?
Ik – Mark Verhees- wil zelf een positieve bijdrage leveren aan mijn leefomgeving. Ik geloof in de kracht van positieve keuzes maken en deze blijven herhalen. Iedereen kan zich hierin ontwikkelen. Door zelf de geheimen van een goed leven en de kennis van de positieve psychologie in mijn eigen leven toe te passen is mijn leven fantastisch verbeterd.

Ik ervaar veel meer persoonlijke vrijheid, plezier en lef om te leven. Dit maakt ook dat ik veel gemakkelijker stappen zet en groei. Positief veranderen is mogelijk vanuit een kleine, dagelijkse bewustwording en een wekelijkse uitdaging.

Mensen zeggen vaak tegen me: ‘Wauw, jij durft! Als jij iets wil, ga je er gewoon voor. Niet dat alles lukt, maar je gaat er wel voor. Je leert er veel van en je realiseert in een korte tijd prachtige resultaten.’

Over Mark
Mark Verhees is expert positiever denken, leven, werken. Hij heeft ‘Voor Positiviteit’ opgericht, twee boeken gepubliceerd en geeft inspirerende trainingen en lezingen. Hij heeft een passie voor positiviteit. Online bereikt Mark met Voor Positiviteit elke dag meer dan 600.000 mensen

Anderen over Mark:

‘Ik heb je boek hoofdstuk voor hoofdstuk gelezen op momenten dat ik er met mijn aandacht volledig bij was. Heb net de laatste pagina gelezen. Ik vind het een FANTASTISCH boek. Wat heb je dit mooi, treffend, puur en kwetsbaar opgeschreven. Ik ben er op een mooie manier door geëmotioneerd.’

 

Groot respect voor je keuze om zo met positiviteit om te gaan. Zeer inspirerend!!’ 

 

‘Zo gaaf om van jouw positiviteit te leren. Oprecht mens!’

Wat kost het?
-> Meedoen aan deze uitdaging, deze cursus zelfvertrouwen kost je eenmalig 37 euro
-> Met alle genoegen bied ik je een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

 

Wat krijg je terug voor deze investering in jezelf?
-> De nieuwste inzichten vanuit de positieve psychologie
-> Een compleet vernieuwende en unieke aanpak voor de ontwikkeling van een krachtig geloof in jezelf en je eigen kunnen
-> Positieve prikkels om zelf je eigen leven te verbeteren
-> Focus op energie-gevende verbeteringen en creatieve oplossingen
-> Inspiratie waardoor je angsten en onzekerheden los kunt laten
-> De voldoening over je eigen persoonlijke groei en bloei

Zie het als een investering in je eigen geluk. Gun jezelf deze persoonlijke ontwikkeling.

Ja-ik-doe-mee

Praktische details
-> Iedere week krijg je een uitdaging direct in je mailbox. Je kunt nu al meteen aan het programma beginnen.
-> Je kunt de opdrachten zo uitgebreid uitvoeren als je wilt, maar reken op een half uur per opdracht.
-> Je doet de opdrachten in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt.
-> Naast de weekmail met de uitdaging krijg je de daaropvolgende dagen per email een korte inspiratie, motivatie behorend bij het thema van de week; de inspiratie, motivatie wordt op originele wijze aangeboden.
-> Je krijgt de gelegenheid tot het stellen van persoonlijke vragen.
-> Na aanmelding, betaling sta je direct als deelnemer geregistreerd. Je krijgt dan een bevestigingsmail en een factuur (per e-mail).

Vragen?
Als je gedurende het programma meer inspiratie en inzichten of persoonlijk advies wil, kun je me mailen. Ik help je heel graag verder.

Als je persoonlijk steviger in je schoenen wil staan, als je met meer overtuiging wil werken aan wat jij graag wil bereiken, dan begint dit bij hoe je over jezelf denkt. Bij hoe je naar jezelf kijkt. Dit heeft vele aspecten en alleen een totaaloplossing vanuit een positieve aanpak zal je echt structureel verder helpen.

Het is een unieke methode waarin we heel oplossingsgericht te werk gaan. Hierdoor geeft dit programma je zo veel meer energie, motivatie en inspiratie. Geniet er van.

Ik kijk er ontzettend naar uit om dit avontuur met je aan te gaan!

Warme groet,

Mark Verhees
Voor Positiviteit

Ja-ik-doe-mee

Wat anderen zeggen:

~ Super veel geleerd en echt vooruit gegaan door deze cursus. Ik kan het iedereen aanraden. Het is zo fijn om nog elke dag te merken wat ik aan deze cursus heb gehad. Met een lach en een traan ben ik er doorheen gegaan en ben een ander mens geworden. Top! Zeker een aanrader 🙂 (Lianne)

~ Lieve allemaal zo mooi! Zoveel mooie en soms intense momenten tijdens de cursus Zelfvertrouwen. Het heeft me geleerd om naar mezelf te kijken. Wie ben ik, en wie wil ik zijn en wat is voor mij belangrijk en waar mag ik dankbaar voor zijn. Je eigen cirkel leren vullen met positiviteit en aan andere durven vragen om je kwaliteiten en goede eigenschappen op te schrijven. Leren geven maar ook vooral leren ontvangen. Jezelf waarderen om te groeien, het beste uit jezelf te halen. Iedereen is uniek! Dank je Mark voor dit mooie programma. (Marja)

~ De basis voor een mooi leven ligt in jezelf. Door deze cursus krijg je boven wat er in jou zit. Mark Verhees is een kanjer die met zijn positiviteit op een prachtige manier jou (weer) in jouw kracht weet te zetten. Deze cursus hielp mij verder. Ook Mark zijn andere cursussen en seminars zijn een aanrader. Net als zijn boek en scheurkalender en positieve spreuken via de e-mail. Ik ben gewoon een grote fan! Ik vind het heerlijk om te zien, maar zeker te ervaren hoe Mark anderen weet te stimuleren het beste van zichzelf (weer) boven te krijgen. Gun jezelf deze cursus, het is de kleine investering zoveel meer dan waard. (Anita)

~ Ik begrijp jullie onzekerheid van wat als………, daar is precies de cursus voor, meer zelfvertrouwen! Ik ben in januari gestart met de cursus ontwikkel je geluk en ga nu de cursus zelfvertrouwen doen. Door de cursus ontwikkel je geluk is mijn zelfvertrouwen ontzettend omhoog gegaan, maar weet dat ik hier nog sterker in mag gaan worden. Door de cursus Ontwikkel je geluk, weet ik dat Mark hier gewoon goed in is, in wat hij doet. Als dat niet zo zou zijn, zou ik deze cursus ook niet gaan beginnen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mijzelf te komen, met deze cursus gaan we nog meer de diepte in, puur gericht op zelfvertrouwen, hoe mooi is dat! Natuurlijk neemt Mark de verantwoordelijkheid op zich, maar zelf moet je ook die verantwoordelijkheid nemen. Het is niet voor niets, dat je hieraan wilt werken om er sterker uit te komen en te geloven in jouzelf, want we zijn het waard, wat is 37.00 euro (als je het kan missen)als je handvatten daarvoor krijgt en je er sterker uit gaat komen, mits je er zelf ook voor gaat en zoals ik Mark ken met zijn cursus, is dat de beste stap die je kan nemen. Ik hoop dat je die stap zet, puur voor jouzelf, want als ik zie waar ik nu sta, ben ik al een hele stap verder gekomen en dat gun je gewoon iedereen, uit het hart gesproken, omdat jullie het allemaal waard zijn

~ Het is fijn om iedere dag mail te ontvangen, in je eigen tempo met je groei bezig te zijn. Ik vond het fijn om te leren en ook fijn als bevestiging dat ik op de goede weg zit. (Angela)

~ Na de cursus “Ontwikkel je geluk” me nu ingeschreven voor “Zelfvertrouwen”. Zoveel geleerd de afgelopen 100 dagen, dankbaarheid, vriendelijkheid, positiviteit, loslaten enz……Wat een geweldig uitdaging was dat voor mij, het heeft me veel gebracht. Zoals rust, accepteren, niet oordelen en mild zijn voor mijzelf. Het stukje zelfvertrouwen wil ik graag toevoegen. Als dit mij net zoveel brengt als de vorige cursus dan ben ik heel blij en tevreden. Ik ben benieuwd Mark, ik heb er zin in!!! (Anne)

~ Ik heb deze online training gedaan en voor de mensen die twijfelen kan ik alleen maar zeggen: doen. Ik wist in het begin ook niet goed wat ik er van kon verwachten maar wist wel dat ik meer zelfvertrouwen wilde. De opdrachten zijn leuk en uitdagend maar het heeft mij vooral veel meer inzichten opgeleverd. Juist door de opdrachten te doen en te ervaren is mijn zelfvertrouwen gegroeid en is nog steeds aan het groeien.

~ Mark zijn trainingen zijn echt super, ik heb de zelfvertrouwen training vorig jaar zelf gedaan, en het was een groot succes. Ik kan hem echt aan iedereen aanraden. Als je twijfelt, heb ik maar 1 ding te zeggen, gewoon doen, ik beloof je dat het goed voor jezelf is! Investeer in jezelf. (Bart)

Ja-ik-doe-mee

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

102 gedachten over “Zelfvertrouwen

  • Mark Verhees Bericht auteur

    Beste Jasmina,
    Het is voor de gehele training. Alles hoort erbij.
    Hartelijke groet,
    Mark Verhees