Zelfvertrouwen 100


In 6 weken meer zelfvertrouwen

 

Ben jij jouw aarzelingen en onzekerheden eigenlijk wel een beetje beu? En ben je toe aan meer vertrouwen in jezelf?

Wil je niet langer onnodig klein overkomen? En zie je uit naar een dieper geloof in jezelf en vertrouwen in je eigen kunnen? Het moment waarop je opstaat, echt voor jezelf opkomt en laat zien waar je zelf toe in staat bent.

En zou je dat graag op een originele, vernieuwende en veilige manier aan willen pakken?

Stap dan nu in het avontuur waar je alleen maar beter van kunt worden:

De online training

Tijd voor persoonlijke groei!

Niemand van ons wordt geboren met angsten en onzekerheden. Jouw vertrouwen in jezelf, jouw overtuigingen en identiteit zijn gebaseerd op alles wat in het verleden tegen je gezegd is. Alle woorden van je ouders, je leraren, je vrienden, je familie en… jezelf. Vanaf het moment van geboorte tot nu. En je kunt hierin door blijven gaan… Of je kunt er nu echt voor kiezen een positievere weg in te slaan. 

 

Wat kun je leren? Hoe kun je meer zelfvertrouwen opbouwen?

We kunnen veel leren van mensen die in hun leven en in hun carrière diepe dalen hebben gekend en deze hebben overwonnen. Mensen die altijd in de schaduw hebben gestaan en op een gegeven moment een nieuwe keuze hebben gemaakt. Een keuze die de richting van hun verdere leven heeft bepaald. Mensen die daarna in een stroomversnelling van persoonlijke ontwikkeling, geluk en zakelijk succes zijn gekomen.

We kunnen ook enorm veel leren van de nieuwe wetenschappelijke stroming in de psychologie: de positieve psychologie. Afgelopen jaren is er waanzinnig veel belangrijk wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het welzijn, het geluk van mensen. De allerbeste experts van deze wereld, de top-wetenschappers bieden inzicht in wat voorafgaat aan geluk…!

Waarom dit online trainingsprogramma?
-> zelfstandig leren op het moment dat het je zelf uitkomt
-> je gaat stap voor stap je eigen gedachten en overtuigingen verbeteren
-> je leert hoe je op een positieve manier vooruitgang kunt boeken en structurele verbeteringen zelf kunt realiseren
-> je ontdekt hoeveel kracht er in je schuilt!
-> je groeit in zelfvertrouwen, het overwinnen van moeilijkheden en in je vermogen om los te laten -> ook mooi!
-> het is een vernieuwend en verfrissend avontuur voor persoonlijke ontwikkeling

 

En hoe ziet dat er praktisch uit?
-> een uniek programma van 6 weken
-> iedere week een uitdagende opdracht direct in je mailbox
-> je krijgt dagelijks korte, originele inspiratie en motivatie voor structurele, positieve verandering
-> de gelegenheid om vragen te stellen

Waarom bied ik je dit aan?
Ik – Mark Verhees- wil zelf een positieve bijdrage leveren aan mijn leefomgeving. Ik geloof in de kracht van positieve keuzes maken en deze blijven herhalen. Iedereen kan zich hierin ontwikkelen. Door zelf de geheimen van een goed leven en de kennis van de positieve psychologie in mijn eigen leven toe te passen is mijn leven fantastisch verbeterd.

Ik ervaar veel meer persoonlijke vrijheid, plezier en lef om te leven. Dit maakt ook dat ik veel gemakkelijker stappen zet en groei. Positief veranderen is mogelijk vanuit een kleine, dagelijkse bewustwording en een wekelijkse uitdaging.

Mensen zeggen vaak tegen me: ‘Wauw, jij durft! Als jij iets wil, ga je er gewoon voor. Niet dat alles lukt, maar je gaat er wel voor. Je leert er veel van en je realiseert in een korte tijd prachtige resultaten.’

Over Mark
Mark Verhees is expert positiever denken, leven, werken. Hij heeft ‘Voor Positiviteit’ opgericht, twee boeken gepubliceerd en geeft inspirerende trainingen en lezingen. Hij heeft een passie voor positiviteit. Online bereikt Mark met Voor Positiviteit elke dag meer dan 600.000 mensen

Anderen over Mark:

‘Ik heb je boek hoofdstuk voor hoofdstuk gelezen op momenten dat ik er met mijn aandacht volledig bij was. Heb net de laatste pagina gelezen. Ik vind het een FANTASTISCH boek. Wat heb je dit mooi, treffend, puur en kwetsbaar opgeschreven. Ik ben er op een mooie manier door geëmotioneerd.’

 

Groot respect voor je keuze om zo met positiviteit om te gaan. Zeer inspirerend!!’ 

 

‘Zo gaaf om van jouw positiviteit te leren. Oprecht mens!’

Wat kost het?
-> Meedoen aan deze uitdaging, deze cursus zelfvertrouwen kost je eenmalig 37 euro
-> Met alle genoegen bied ik je een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

 

Wat krijg je terug voor deze investering in jezelf?
-> De nieuwste inzichten vanuit de positieve psychologie
-> Een compleet vernieuwende en unieke aanpak voor de ontwikkeling van een krachtig geloof in jezelf en je eigen kunnen
-> Positieve prikkels om zelf je eigen leven te verbeteren
-> Focus op energie-gevende verbeteringen en creatieve oplossingen
-> Inspiratie waardoor je angsten en onzekerheden los kunt laten
-> De voldoening over je eigen persoonlijke groei en bloei

Zie het als een investering in je eigen geluk. Gun jezelf deze persoonlijke ontwikkeling.

Ja-ik-doe-mee

Praktische details
-> Iedere week krijg je een uitdaging direct in je mailbox. Je kunt nu al meteen aan het programma beginnen.
-> Je kunt de opdrachten zo uitgebreid uitvoeren als je wilt, maar reken op een half uur per opdracht.
-> Je doet de opdrachten in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt.
-> Naast de weekmail met de uitdaging krijg je de daaropvolgende dagen per email een korte inspiratie, motivatie behorend bij het thema van de week; de inspiratie, motivatie wordt op originele wijze aangeboden.
-> Je krijgt de gelegenheid tot het stellen van persoonlijke vragen.
-> Na aanmelding, betaling sta je direct als deelnemer geregistreerd. Je krijgt dan een bevestigingsmail en een factuur (per e-mail).

Vragen?
Als je gedurende het programma meer inspiratie en inzichten of persoonlijk advies wil, kun je me mailen. Ik help je heel graag verder.

Als je persoonlijk steviger in je schoenen wil staan, als je met meer overtuiging wil werken aan wat jij graag wil bereiken, dan begint dit bij hoe je over jezelf denkt. Bij hoe je naar jezelf kijkt. Dit heeft vele aspecten en alleen een totaaloplossing vanuit een positieve aanpak zal je echt structureel verder helpen.

Het is een unieke methode waarin we heel oplossingsgericht te werk gaan. Hierdoor geeft dit programma je zo veel meer energie, motivatie en inspiratie. Geniet er van.

Ik kijk er ontzettend naar uit om dit avontuur met je aan te gaan!

Warme groet,

Mark Verhees
Voor Positiviteit

Ja-ik-doe-mee

Wat anderen zeggen:

~ Super veel geleerd en echt vooruit gegaan door deze cursus. Ik kan het iedereen aanraden. Het is zo fijn om nog elke dag te merken wat ik aan deze cursus heb gehad. Met een lach en een traan ben ik er doorheen gegaan en ben een ander mens geworden. Top! Zeker een aanrader 🙂 (Lianne)

~ Lieve allemaal zo mooi! Zoveel mooie en soms intense momenten tijdens de cursus Zelfvertrouwen. Het heeft me geleerd om naar mezelf te kijken. Wie ben ik, en wie wil ik zijn en wat is voor mij belangrijk en waar mag ik dankbaar voor zijn. Je eigen cirkel leren vullen met positiviteit en aan andere durven vragen om je kwaliteiten en goede eigenschappen op te schrijven. Leren geven maar ook vooral leren ontvangen. Jezelf waarderen om te groeien, het beste uit jezelf te halen. Iedereen is uniek! Dank je Mark voor dit mooie programma. (Marja)

~ De basis voor een mooi leven ligt in jezelf. Door deze cursus krijg je boven wat er in jou zit. Mark Verhees is een kanjer die met zijn positiviteit op een prachtige manier jou (weer) in jouw kracht weet te zetten. Deze cursus hielp mij verder. Ook Mark zijn andere cursussen en seminars zijn een aanrader. Net als zijn boek en scheurkalender en positieve spreuken via de e-mail. Ik ben gewoon een grote fan! Ik vind het heerlijk om te zien, maar zeker te ervaren hoe Mark anderen weet te stimuleren het beste van zichzelf (weer) boven te krijgen. Gun jezelf deze cursus, het is de kleine investering zoveel meer dan waard. (Anita)

~ Ik begrijp jullie onzekerheid van wat als………, daar is precies de cursus voor, meer zelfvertrouwen! Ik ben in januari gestart met de cursus ontwikkel je geluk en ga nu de cursus zelfvertrouwen doen. Door de cursus ontwikkel je geluk is mijn zelfvertrouwen ontzettend omhoog gegaan, maar weet dat ik hier nog sterker in mag gaan worden. Door de cursus Ontwikkel je geluk, weet ik dat Mark hier gewoon goed in is, in wat hij doet. Als dat niet zo zou zijn, zou ik deze cursus ook niet gaan beginnen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mijzelf te komen, met deze cursus gaan we nog meer de diepte in, puur gericht op zelfvertrouwen, hoe mooi is dat! Natuurlijk neemt Mark de verantwoordelijkheid op zich, maar zelf moet je ook die verantwoordelijkheid nemen. Het is niet voor niets, dat je hieraan wilt werken om er sterker uit te komen en te geloven in jouzelf, want we zijn het waard, wat is 37.00 euro (als je het kan missen)als je handvatten daarvoor krijgt en je er sterker uit gaat komen, mits je er zelf ook voor gaat en zoals ik Mark ken met zijn cursus, is dat de beste stap die je kan nemen. Ik hoop dat je die stap zet, puur voor jouzelf, want als ik zie waar ik nu sta, ben ik al een hele stap verder gekomen en dat gun je gewoon iedereen, uit het hart gesproken, omdat jullie het allemaal waard zijn

~ Het is fijn om iedere dag mail te ontvangen, in je eigen tempo met je groei bezig te zijn. Ik vond het fijn om te leren en ook fijn als bevestiging dat ik op de goede weg zit. (Angela)

~ Na de cursus “Ontwikkel je geluk” me nu ingeschreven voor “Zelfvertrouwen”. Zoveel geleerd de afgelopen 100 dagen, dankbaarheid, vriendelijkheid, positiviteit, loslaten enz……Wat een geweldig uitdaging was dat voor mij, het heeft me veel gebracht. Zoals rust, accepteren, niet oordelen en mild zijn voor mijzelf. Het stukje zelfvertrouwen wil ik graag toevoegen. Als dit mij net zoveel brengt als de vorige cursus dan ben ik heel blij en tevreden. Ik ben benieuwd Mark, ik heb er zin in!!! (Anne)

~ Ik heb deze online training gedaan en voor de mensen die twijfelen kan ik alleen maar zeggen: doen. Ik wist in het begin ook niet goed wat ik er van kon verwachten maar wist wel dat ik meer zelfvertrouwen wilde. De opdrachten zijn leuk en uitdagend maar het heeft mij vooral veel meer inzichten opgeleverd. Juist door de opdrachten te doen en te ervaren is mijn zelfvertrouwen gegroeid en is nog steeds aan het groeien.

~ Mark zijn trainingen zijn echt super, ik heb de zelfvertrouwen training vorig jaar zelf gedaan, en het was een groot succes. Ik kan hem echt aan iedereen aanraden. Als je twijfelt, heb ik maar 1 ding te zeggen, gewoon doen, ik beloof je dat het goed voor jezelf is! Investeer in jezelf. (Bart)

Ja-ik-doe-mee

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

100 gedachten over “Zelfvertrouwen

 • catharina

  Ik ben vorige jaar aan mijn hersenentumor weggehaald ik had er een van vijf cm het is heel zware operatie geweest de tumor heeft er jaren gezeten ik heb al die tijd gewerkt tot de laaste dag dat ik te horen kreeg dat ik een hersenen tumor had stort je wereld in op dat moment ik ben met spoed geholpen mijn karakter is daardoor verandert wat logisch is het heeft lang onder druk gestaan m’n omgeving heeft er soms moeite mee maar de tumor is goedaardig dat betekent dat ik jaar mag wegblijven maar blijf wel onder controle en ik hou het zelf goed in de gaten en ik herken de klachten ook sneller bij twijfel trek ik aan de bel dit is m’n verhaal

 • Mark Verhees Bericht auteur

  Beste Marja,

  Bedankt voor je bericht. Ik bied de training aan omdat deze steengoed is. In 6 weken kun je op een heel fijne, prettige manier werken aan jouw zelfvertrouwen. Het is een prachtige training waar al vele mensen enorm veel profijt van hebben gehad. Kies er voor, ga er mee aan de slag en verbaas jezelf!

  Succes!

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 • M.Bouman

  Beste Mark Verhees,

  Ik ben zeker positief in het leven en ik ben elke dag dankbaar, alleen mijn zelfvertrouwen heb ik niet en dat is best heel vervelend . Want mensen walsen echt over me heen en het doet me ook zeer van binnen als mensen zo zijn. Ik wil juist dat mensen mij niet raken. Laatst was een trein conducteur onterecht tekeer tegen me waar alle mensen bij stonden. Daar heb ik enorm last van. Een ander is het gelijk vergeten,ik niet ,ik klap totaal dicht. En ben er dagen mee aan het malen in mijn hoofd. Dit is al een voorbeeld. Wat kunt u voor mij doen en heb ik wat aan die cursus van 37 euro.

  Ik wil graag een eerlijk antwoord van u hebben zodat ik de juist handgreep heb om aan te werken.

  Alvast bedankt,

  Met vriendelijke groet,
  Marja Bouman

 • marion

  hoi mark,
  mijn zelfvertouwen is ook heel minimaal. maar wat ik zou willen bereiken is dat ik bijv. durf te dansen op een feestje. dat ik er ook durf te staan. kan ik dat met deze cursus ook bereiken? dat ik me niet steeds druk maak om wa anderen van me denken.wat dat is wel iets specifieks dat ik wil leren. lekker mezelf zijn en ook plezier kunnen maken zonder bezig te zijn wat iemand van me denkt.

 • Marion

  Zelfvertrouwen, iets waar ik al jaren mee worstel. De knoop doorgehakt en zojuist betaald. Ik ben heel benieuwd…

 • Roland

  Ik heb amper zelfvertrouwen… Nét genoeg om me hiervoor aan te melden.
  Met angst en beven… ik ben benieuwd wat het gaat worden…

 • Mark Verhees

  Beste Ingrid,

  Op basis van wat je zegt, zou de training zeer waardevol voor je kunnen zijn. Het is laagdrempelig en je kunt er toch heel veel uit halen door met de uitdagingen aan de slag te gaan.

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 • Ingrid

  Op dit moment ben ik herstellende van een burn-out. Ik merk dat ik mezelf helemaal opnieuw moet terugvinden. Vroeger had ik overal zin in en nu kan ik mezelf soms niet motiveren. Verder kan ik zenuwachtig zijn voor zaken, wat nergens op slaat. Ik heb het gevoel dat het allemaal komt doordat ik het vertrouwen in mezelf (lichaam en geest) wat ben kwijt geraakt. Ik loop inmiddels ook bij een psychotherapeut. Zou deze cursus wat voor mij zijn? of is dat teveel ?

 • Heuvelmans

  Allemaal goed en wel is ook n goed initiatief daar velen met onzekerheden rondopen , maar de vraag is het echt helpend en ondersteunend, herval je niet in oude gewoonten na de cursus, en wat als je terug onzeker voelt na maanden , na de cursus, en vooral wat ik her niet zie staan , wat is het kostenplaatje, daar in deze wereld niets meer gratis is, en degene die juist het nodig hebben en het financieel erg moeilijk hebben , daarom wil ik zeker bijkomend informatie om het financiële aspect en ook begeleiding van personen die misschien al te labiel zijn , hoe zit dat in elkaar,
  v.g. Julien Heuvelmans

 • Laura de Swart

  Dank voor uw reactie.

  Het lijkt me een interessante cursus!

  Groeten,
  Laura de Swart-Verhagen

 • Mark Verhees

  Beste Laura,

  De kosten van de cursus staan vermeld in de tekst, namelijk 37 euro. Dit is een eenmalig bedrag wat je voorafgaand aan de training overmaakt. Betaling gaat via IDeal.

  Hoop hiermee je vragen beantwoord te hebben. Anders kun je me uiteraard ook altijd mailen.

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 • Laura de Swart

  Wat zijn de kosten voor de cursus? Komen er nog extra’s bij? Hoe gaat het met de betaling?
  Waar zeg ik ja op, als ik op de button klik ‘ja ik doe mee’
  Ik vind het vreemd dat daar niets over vermeld wordt, alleen in antwoorden van deelnemers.
  Graag meer duideljkheid hierover.

 • Mark Verhees

  Beste Remy,

  Bedankt voor je vraag. Het is onmogelijk om de resultaten SMART te omschrijven, aangezien het om persoonlijke ontwikkeling gaat. Dit is bij iedereen anders. Vertrekpunt verschilt ook enorm per persoon. Bovendien is het resultaat afhankelijk van wat je zelf bereid bent om te doen.

  Iedere week krijg je een uitdaging. En iedere dag krijg je inspiratie voor deze week-uitdaging. Er is dus een duidelijk programma, wat ik niet vooraf ga vertellen. Als je behoefte hebt aan meer zelfvertrouwen en bereid bent om hier voor jezelf in te investeren, weet ik zeker dat je zelfvertrouwen een hele mooie impuls gaat krijgen. Dat blijkt ook wel uit de ervaringen (en reacties) van eerdere deelnemers.

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 • remy

  Beste Mark,
  Het is een schitterend idee om met een online cursus het zelfvertrouwen weer op te bouwen. Ik leest ook in de veler reacties dat de mensen er ook erg enthousiast over zijn.
  De cursus bestaat uit zes weken.
  Is er ook een inhoudelijk overzicht van deze cursus? Welke methoden worden gebruikt en wat kan ik verwachten met de dagelijkse opdrachten. Is het de bedoeling dat je voor je zelf een opdracht verzint of zit er daadwerkelijk een programma achter. Kun je dit SMART omschrijven. Waar sta ik over 6 weken? Wat kan ik verwachten qua verandering in mijn zelfvertrouwen?
  Hoe meetbaar is de groei in je zelfvertrouwen? Is het een spiegel voor je houden en vragen wie je bent, waar je staat en waar je naar toe wilt? Kun je mij hier een reactie op geven? Nogmaals, het initiatief vind ik heel mooi. De inhoud is voor mij alleen nog wat onduidelijk. Ik zie je reactie graag tegemoet. Groet Remy

 • Toos Snijers

  Hallo Mark, ja ik kan wel zeggen dat ik blij ben met deze cursus.
  Ik heb er veel van geleerd,waardoor mijn zelfvertrouwen is gegroeid, durf nu meer grenzen te stellen, waar ik heel blij mee ben.
  Ik heb alleen een vraag, hoe kan ik iemand anders aanmelden bij jullie?????
  Vriendelijke groet Toos

 • Jose Vrerink-Rooijackers

  Hallo allemaal,
  Heb me net ingeschreven en ga er voor 100% voor. Ben wel heel benieuwd maar ik kan het. Gr Jose

 • Danie IJzerman

  Hallo Mark,
  Het is zondag middag ik zit voor mij uit te staren en voel mij leeg en moe, ik ben 64 weduwe ik heb in 1999 een zeer ernstige burn out gehad en ben nooit meer de oude geworden, wat een mooie woorden ik zou jou graag willen geloven. Maar ik ben zo vaak bedrogen en met veel nieuw moed ergens aan begonnen maar het lijkt of het niet binnen komt. Ik wil door het lezen van al die verhalen die wel goed eruit zijn gekomen geloven, en zou heel graag het weer willen proberen, wil je mij een les toe sturen ik ga er graag in mee dit is totaal nieuw voor mij,
  Na alle sesies bij een psygeloge en wacht tijden daar mee gepaard ben ik zeer benieuwd of dit mij uit mijn depressie haalt..m.v.g Danie IJzerman

 • Mark Verhees

  Beste Marcel,

  Dat gaan we niet doen. Je kiest er voor of je kiest er niet voor. Allebei is prima. Het programma is prachtig. Mijn overtuiging hierin blijkt wel uit de niet-goed-geld-teruggarantie die ik eenieder aanbied.

  Fijne dag!

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 • Marcel

  Ik wil graag les 1 meedoen, en als het me bevalt (en dat zal wel gegeven je positieve maar helaas wat vage reacties op alle vragen) betaal ik daarna de 37 Euro voor de overige lessen. Ik reken erop dat je voldoende vertrouwen in je eigen lesprogramma hebt om hiermee akkoord tegaan. Groet Marcel

 • Jessy

  Hooi Mark!
  Ik wil graag meedoen aan deze cursus, maar op dit moment zal het mij niet luken…
  Ik ben nog onzeker in de Nederlandse taal.
  En mijn ziekte laat me mijn beperking zien…
  Ik heb straks een rolstoel nodig, en dat is voor mij verschrikkelijk omdat ik altijd alles zelf heb gedaan. Ik was in Duitsland zelfs filiaalleidster…
  Nu heb ik hulp nodig….
  Ik probeer nog steds mijn zelfvertrouwen te houden, maar op dit moment is het echt lastig….