Spreuken over zelfvertrouwen

Met een groot vertrouwen in jezelf en in je eigen mogelijkheden en vaardigheden kun je de mooiste dingen realiseren. Zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig en succesvol leven. Geniet van de mooiste spreuken over zelfvertrouwen. En laat je inspireren door de bijzondere mogelijkheden om hierin te groeien.

~ Zelfvertrouwen betekent niet dat je jezelf beter vindt dan ieder ander. Het betekent dat je je niet hoeft te vergelijken met een ander.

~ Accepteer jezelf. Je bent absoluut goed genoeg. Je hoeft je niet te bewijzen. Voor niemand.

~ Als je voor je eigenwaarde afhankelijk bent van anderen, dan heet het anderenwaarde. (Wayne Dyer)

~ Geluk is tevreden zijn met jezelf zonder de goedkeuring van een ander.

~ Zelfvertrouwen krijg je niet door vallen te voorkomen, maar juist door te leren opstaan na de val.

~ Houd eerst van jezelf en alles zal op zijn plek vallen. Zodra je jezelf echt waardeert, kun je mooie dingen realiseren. (Lucille Ball)

spreuken over zelfvertrouwen

Denk je veelvuldig na over wat anderen van je vinden?

Komt kritiek die je krijgt, hard binnen en blijft het lang hangen? Heb je de neiging om jezelf voortdurend te verdedigen? En kost het bereiken van wat je wil veel moeite en vraagt het veel wilskracht? Heb je het gevoel dat je moet vechten? Of sta jij voortdurend voor anderen klaar en krijg je er ongelofelijk weinig voor terug?

Bedenk jezelf dan hoeveel vrijheid het je oplevert als je zelf steviger in je schoenen staat. Als je waardeert wie je bent, kritiek langs je af kunt laten glijden, wat er gebeurt eenvoudig los kunt laten en eenvoudige manieren vindt om terug te krijgen wat je geeft. Als je vol overtuiging gelooft in je eigen kunnen en je totaal geen zorgen hoeft te maken over wat er mogelijk op je pad gaat komen. Vrij zijn. Je bevrijd voelen.

Verbeter je zelfvertrouwen

Onderneem actie. Begin bij jezelf. Begin bij het vertrouwen in jezelf en je eigen manier van denken. Zodra je hier verbeteringen in aanbrengt, gaat alles om je heen mee bewegen. Je perspectief verandert. De ruimte en vrijheid ontstaat.

In 6 weken tijd kun jij prachtige stappen maken. Een super mooi uitgewerkt actieplan wat jou begeleidt en verder helpt. Concreet, helder, doelgericht. Voor een prachtig 2018!

Het is nu tijd voor jou. Gun het jezelf. Volg deze prachtige training.

 

Met een positiever zelfbeeld…

  • wordt het leven een stuk eenvoudiger. Je ziet minder beren op de weg. Loslaten wordt gemakkelijker.

  • heb je de waardering van anderen steeds minder hard nodig. Het wordt dan fijn om waardering te krijgen, maar voelt niet langer als noodzakelijk.

  • haal je jezelf minder vaak onderuit. Dit zorgt ervoor dat je vaker lekker in je vel zit.

  • word je gemakkelijker in de omgang. Mensen hebben graag met je te doen.

  • win je het vertrouwen van anderen. Je straalt het uit.

  • geloof je in jezelf en in je mogelijkheden. Dit heeft grote invloed op waar je uitkomt.

In 6 weken meer zelfvertrouwen

zelfvertrouwen

‘De basis voor een mooi leven ligt in jezelf.’ ‘Door deze cursus krijg je boven wat er in jou zit. Mark Verhees is een kanjer die met zijn positiviteit op een prachtige manier jou (weer) in jouw kracht weet te zetten. Deze cursus hielp mij verder…

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00