De kracht van inspiratie – seminar 11


Zelfontplooiing is de wens om meer en meer te worden wat men is, om alles te worden wat men kan worden. Het gaat er om dat je werkt aan jezelf en jezelf daarbij ontplooit in wie je in wezen al bent: je benut je potentieel ten volle. Zelfontplooiing is de hoogst haalbare behoefte. (Abraham Maslow)

Op zoek naar een echt inspirerende, stimulerende dag? Coen van Veenendaal staat bekend als een bijzonder inspirerende man. Bovendien heeft hij afgelopen jaren en zelfs afgelopen weken vele bijzondere ervaringen opgedaan. Ervaringen die waanzinnig waardevol zijn. Coen heeft Mark Verhees (oprichter 4positiviteit) enorm geinspireerd en gestimuleerd om zijn hart te volgen. Mark heeft door zijn eigen hart te volgen inmiddels een prachtig traject afgelegd. En er ligt nog zo veel moois in het verschiet.

Samen maken ze van dit seminar een onvergetelijke dag…

Een dagprogramma over…

 • je angsten loslaten
 • vertrouwen
 • vrijheid
 • intense ervaringen
 • je eigen dromen
 • je eigen ongekende vermogen
 • ultieme voldoening
 • lef
 • en doen!

Voor wie?
De ervaring leert dat de groepen divers zijn van samenstelling. Iedereen is welkom! Eenieder die graag een volgende stap wil maken in zijn/haar leven. Op weg naar ultieme voldoening.

Er hebben al vele mooie mensen deelgenomen. Lees hun reacties.

Mooie reacties:
~ ‘Ik loop niet vandaag… ik vlieg nog steeds 🙂 ‘

~ ‘Ik was vooraf hoopvol dat het seminar mij nieuwe inzichten zou gaan geven, maar had nooit verwacht dat het zo’n impact zou hebben. Ondertussen zijn we een paar dagen verder en het seminar houdt me nog steeds bijna fulltime bezig.’

~ ‘Het wonder van 1 maart 2013 vind ik een briljante omschrijving van de onvergetelijke dag die we afgelopen vrijdag samen mochten beleven.’

~ ‘Ik steun juliie in jullie proces. Onvoorwaardelijk.’

~ ‘Kan niet goed uitleggen wat er vrijdag veranderd is, maar dat hoeft ook niet… Ik voel me in ieder geval weer mijn krachtige zelf.’

~ ‘Ik heb gekregen waar ik voor gekomen ben; voldoening, nieuwe leerdoelen en enorm veel energie om dromen uit te laten komen. Kortom, ik vind het echt een aanrader.’

~ ‘Het was top vandaag en meer dan genoeg mogelijkheden in het verschiet!!!!’

~ ‘Hoe inspirerend was vandaag zeg! Wow!’

~ ‘Nogmaals bedankt voor de goede zorgen. Haal hier veel inspiratie uit om te delen met mijn medewerkers.Heeft mij enorm aangesproken en heb het er nog dagelijks over. Ik ken veel mensen die zouden willen deelnemen.’

~ ‘Dit is jouw kans om in een inspirerende omgeving aan de slag te gaan met je eigen dromen. Het ontdekken en het verwezenlijken ervan.’

Door wie?
Coen van Veenendaal zet zich al vele jaren op een hele bijzondere en inspirerende wijze in voor de strijd tegen kanker. Coen zijn eigen persoonlijke levensverhaal biedt bovendien hele bijzondere aanknopingspunten om vol inspiratie door het leven te gaan en leiderschap te tonen ook als de weg niet altijd over rozen gaat.
Mark Verhees, oprichter www.voorpositiviteit.nl en zelfstandig ondernemer 4positiviteit. Mark is wie hij is. Enthousiast, krachtig en zeker ook kwetsbaar. Mark heeft een passie voor het leveren van een positieve bijdrage aan zijn leefomgeving. Hij heeft inmiddels twee boeken uitgebracht en bereikt dagelijks met zijn positieve berichten meer dan 200.000 mensen.

Wanneer, waar, hoe laat?
Er is geen volgend seminar gepland op dit moment. Mocht je wel graag zo’n prachtige dag bij willen wonen, meld je interesse dan per email.

Kosten
123 euro (excl. BTW) = 149 euro (incl. BTW)
Bedrag is inclusief eten en drinken, locatie, middelen.

Meld je nu aan
Gun jezelf deze waanzinnig inspirerende dag.


Nog een bijzonder bericht over dit seminar
-> Ingezonden blogbericht van deelnemer

[vimeo]http://vimeo.com/11206734[/vimeo]

Vrolijke groet,

Mark Verhees
4positiviteit


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 gedachten over “De kracht van inspiratie – seminar

 • Jacob Jan van Baalen

  Hallo Mark (en Coen en andere deelnemers!),

  Dank voor het enorm fijne, inspirerende en soms ook emotionele seminar van vandaag. Dit is een belangrijk nieuw begin voor de rest van mijn zinvolle leven.

  Vriendelijke groet,
  Jacob Jan

 • Joia Stoutjesdijk

  Beste Mark,

  Ik kreeg deze link via Peter Oskam. Hartstikke goed dat je je uit laat lachen .. herkenbaar 😉
  Wil je graag twee linken geven.

  http://www.blijf-incontact.nl
  ik schreef een boek over het in contact zijn en blijven als kanker een rol speelt. Voor iedereen in de omgeving van de patient zowel persoonlijk, professioneel als hulpverlening veel tips. Mogelijk iets voor de hoogleraar. Mijn grote droom: ik vind dat elke medisch student dit boek moet lezen!

  http://www.hetvergetengoud.nl
  Anneke de Waal boekt op dit moment prachtige resultaten met voeding, healing en kanker.

  Heel veel succes met jouw dromen en doelen en ik kom graag een keer naar een seminar.

  Harte groet,
  Joia

 • Bert

  Wat fantastisch dat jullie door gaan en dat Coen weer een seminar geeft. Echt een aanrader. Veel succes en alle geluk!

 • Marrianne

  Gisteren, 14 juni 2013 de seminar Grensverleggend Leven mee mogen maken, en wow, wat was dit een bijzondere, mooie, emotionele, liefdevolle ervaring.

  Het was een geweldige, leerzame, emotionele dag, een dag dat je ook vertrowewn moet hebben in de medemens, vertrouwen in jezelf….. Geloven in jezelf…..

  Deze dag erna ben ik er nog volop mee bezig, de hele dag ben je nog aan het (be)denken wat er gisteren is gebeurd, wat je hebt meegekregen, nummers die van toepassing zijn, waar je nu heeeeeeeel anders naar luistert…
  1 en al positief!!
  WAUW!! <3 <3

  Lieve groet,
  Marrianne

 • Kim Veldpaus

  Helaas op 1 maart al andere plannen, die niet van datum kunnen veranderen, anders had ik na vandaag graag deelgenomen. Heb vandaag wederom een inspiratiesessie van de Alpe d’HuZes bijgewoond en wat kom je opgeladen vol positive engergie dan weer thuis…met dank aan Coen van Veenendaal, Peter Kapitein en alle andere deelnemers in de zaal en hun verhalen!
  Misschien toch 26april maar eens mee doen…

  Groetjes Kim