Hoe je op een eenvoudige manier echt veel positiever wordt…

Het is mijn ambitie om een gelukkigere samenleving te realiseren. En geluk begint bij jezelf. Vroeger vond ik geluk nogal een groot woord. ‘Wie ben ik om daar iets over te zeggen?’, dacht ik dan. Tegenwoordig is dat anders. Nu ik al zo veel jaren met positiviteit en de wetenschap van de positieve psychologie bezig ben, durf ik wel te stellen dat je geluk voor een belangrijk deel afhankelijk is van je eigen keuzes.

Profielfoto-Mark-VerheesEven heel kort terug in de tijd. Als je mijn boek hebt gelezen, dan weet je dat ik op een hele eenvoudige manier met positiviteit ben begonnen. Ik ben wetenschap in mijn eigen leven gaan toepassen. Zelf doen en ervaren. Het begon allemaal met een hele eenvoudige website. Heel klein. Op deze site plaatste ik 1.000 dagen achter elkaar een positief bericht! Duizend dagen…

Voor mijn persoonlijke ontwikkeling is dat een van de beste dingen die ik afgelopen jaren gedaan heb. 1.000 dagen positiviteit verbetert je manier van denken, leven en werken structureel. Absoluut. Zoals met alles zit de kracht in de herhaling. Oefening baart kunst. Vanuit herhaling creeer je gewoontes.

Elke dag met positiviteit bezig zijn… het is mijn passie en inmiddels absoluut mijn expertise. Heerlijk! Het heeft me nu al veel meer gebracht dan ik had durven dromen.

De belangrijkste, meest eenvoudige tip die ik voor je heb is dan ook: schrijf iedere dag een positief bericht. Wees creatief. Het mag over iets kleins gaan, iets waar je van genoten hebt. Of het mag over iemand gaan die je bewondert. Het mag gaan over wat je echt graag wil. Alles is goed, als het maar oprecht positief is.

Ik kan je garanderen dat je wensen sneller uit gaan komen dan verwacht. Dat je meer kunt betekenen en realiseren dan je kunt dromen. En dat je met steeds meer levensenergie door het leven gaat. Kortom, dat je gelukkiger wordt met deze hele simpele en voor iedereen uit te voeren tip!

Mocht jij meer diepgang willen voor je eigen ontwikkeling… dat kan! Mocht jij een echt mooie uitdaging van 100 dagen aan willen gaan, meld je dan zo spoedig mogelijk aan voor het programma Ontwikkel je geluk. Het is absoluut te mooi om te laten schieten!

Reserveer nu je plek. Meld je aan. Gun het jezelf.


Dit bericht was onderdeel van de challenge om 1.000 dagen achter elkaar iedere dag een positief bericht te plaatsen. De challenge die mijn leven heeft veranderd.

Zie de boeken ‘Voor Positiviteit‘ en ‘De Vibe

Volgende bericht

1 gedachte over “Hoe je op een eenvoudige manier echt veel positiever wordt…”

  1. Geluk is een positief gevoel die we moeten koesteren want je kan er makkelijk in verdrinken.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00