Een heerlijk inspirerende dag!

Een heerlijk inspirerende dag!

Hoe je het beste uit jezelf haalt…

Ben jij ervan overtuigd dat er meer mogelijk is voor jou? Dat je meer uit jezelf kunt halen? Maar word je voor je gevoel toch vaak door wat dan ook tegengehouden? Door je omgeving of door wat er gebeurt.

Stel je iets belangrijks soms onnodig lang uit en wacht je tot het perfect is voordat je begint? Of ben je snel afgeleid en kost het dan weer veel moeite om de draad op te pakken?

Twijfel je regelmatig of je wel het juiste doet? En val je dan terug in oude patronen? Gedemotiveerd omdat resultaten te lang uitblijven? Dat is logisch, maar niet noodzakelijk. Er is een andere manier. En die begint gelukkig bij jezelf.

Wees nieuwsgierig. Er schuilt veel meer in je dan je durft te denken. Ontdek hoe je het beste uit jezelf haalt. Ga mee van goed naar geweldig.

Kom naar het… Seminar Persoonlijk Leiderschap!

Ontdek hoe het voor jou werkt

mark verhees

Seminar gegeven door: Mark Verhees, een echte expert op het gebied van positiviteit. Een bron van inspiratie voor wat leidt tot een gelukkiger en succesvoller leven.

Hij heeft zelf heel wat onzekerheden overwonnen door de toepassing van positieve psychologie in zijn eigen leven.

Inmiddels volgen meer dan 600.000 mensen zijn ‘Voor Positiviteit’. Zijn quotes, scheurkalenders, boeken, trainingen en online programma’s hebben vele mensen blijvend positief beïnvloed.

‘Simpel en doeltreffend.’

Tijd voor persoonlijke groei!

Er is waarschijnlijk niets wat je leven en je carrière meer beïnvloed dan jouw eigen besluit en vastberadenheid om persoonlijk te groeien en beter te worden in wat voor jou het allerbelangrijkste is. Zowel op het gebied van geluk als op het gebied van succes. Maak de keuze voor je eigen ontwikkeling. Je bent nooit te oud om te leren. En er is geen goede reden om uit te stellen, want…

-> dat wij mensen kunnen groeien, dat is zeker en wetenschappelijk bewezen.

-> dat de aanpak die je kiest bepaalt waar je uitkomt, staat ook vast.

-> dat het waanzinnig veel voldoening geeft, zal later blijken. En dan vraag je jezelf alleen maar af waarom je deze richting en aanpak niet eerder hebt gekozen…


Wat kun je leren? Hoe haal je het beste uit jezelf?

We kunnen veel leren van mensen die in hun leven en in hun carrière diepe dalen hebben gekend en deze hebben overwonnen. Mensen die altijd in de schaduw hebben gestaan en op een gegeven moment een nieuwe keuze hebben gemaakt. Een keuze die de richting van hun verdere leven heeft bepaald. Mensen die daarna in een stroomversnelling van persoonlijke ontwikkeling, geluk en zakelijk succes zijn gekomen.

We kunnen ook enorm veel leren van de nieuwe wetenschappelijke stroming in de psychologie: de positieve psychologie. Afgelopen jaren is er waanzinnig veel belangrijk wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het welzijn, het geluk van mensen. De allerbeste experts van deze wereld, de top-wetenschappers bieden inzicht in wat voorafgaat aan geluk…!

‘Door zelf de geheimen van een goed leven en de kennis van de positieve psychologie
in mijn eigen leven toe te passen is mijn leven fantastisch verbeterd.’

Waarom dit seminar persoonlijk leiderschap?

 

Seminar Persoonlijk Leiderschap

Hoe je het beste uit jezelf, je leven en je carrière haalt!

Met belangrijke thema's

Met belangrijke thema’s

 

 ‘Ik heb zo veel zin om dit echt met je aan te gaan en te vlammen.’

Persoonlijk Leiderschap foto

Op een schitterende locatie

Op een schitterende locatie

Welkom bij Vrij!

En hoe ziet dat er praktisch uit?

Wat kost het?

189,- (incl. BTW)

Het bedrag is inclusief eten en drinken, inclusief locatie, gratis parkeren en inclusief middelen!

En met een 100% niet-goed-geld-terug garantie.

Wat krijg je terug voor deze investering in jezelf?

het belangrijkste:

Gun jezelf deze bijzondere dag
en meld je nu aan!

Zelfontplooiing is
de wens om meer en meer
te worden wat men is, om alles
te worden wat men kan worden.
Het gaat er om dat je werkt aan jezelf
en jezelf daarbij ontplooit in wie je in wezen
al bent: je benut je potentieel ten volle.

Zelfontplooiing is de hoogst haalbare behoefte.

(Abraham Maslow)

Jij en ik kunnen veel meer dan we nu denken!

5/5

‘Dank Mark Verhees voor deze bijzonder inspirerende dag! Persoonlijk leiderschap... En dan kom je er achter dat dezelfde inzichten cruciaal zijn in het verminderen van chronische pijn. Nu voor mij de uitdaging om hier zoveel mogelijk mensen mee te bereiken en te helpen!' (Wouter)

'Hartelijk bedankt voor de geweldige dag op een top locatie. Het welkomstwoord, alle levensechte gebeurtenissen en presentatie waren zo rijk dat tijd die dag niet bestond. Het gemak om tussendoor te zitten waar je je prettig voelde en telkens weer lekker kopje koffie etc..., heerlijk. Het voelde een beetje als thuiszijn bij mensen die je niet kent. Ook de diversiteit van beroepsgroepen was heel leuk. Vaak krijgen we een studiedag aangeboden met onderwijsmensen. Dat is natuurlijk ook heel leuk maar bij jou gister sprak ik met mensen uit het leger, bedrijfsleven, zorg enz. dat was verrijkend. Ben heel blij met je PPT en alle materialen, daarmee krijg je de vele info op de juiste plek. Ook de muziek en het filmpje zijn echt top. Dat maakt alles ook tot een afgerond geheel, geweldig!' (Ineke)

Persoonlijk-leiderschap-deelnemer
5/5

Zie het als een investering in je eigen geluk!
Gun jezelf deze persoonlijke ontwikkeling.

en ben benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is!

Jouw plek reserveren of overige vragen

Mocht je graag jouw plek reserveren, omdat je nog even tijd nodig hebt om het te regelen, dan kan dit. Dit is aan te raden. Mail ons dan even. Wij houden dan een plek voor je vrij.

Of mocht je graag op een later moment willen betalen of je werkgever laten betalen, dan kan dit voor ons ook. Mail ons dan even je gegevens en waar de factuur naartoe kan.

Of mocht je genoemde datum absoluut niet kunnen, maar wel graag een volgende keer willen komen, mail ons dan even. Je bent dan de eerste die van ons hoort, mocht er een nieuwe datum komen.

En mocht je nog vragen hebben, dan horen we het uiteraard ook graag. We zullen proberen je zo snel als mogelijk antwoord te geven. Dit kan soms even duren.

Voor een trainingsdag Persoonlijk Leiderschap gegeven door Mark Verhees op je werk, kun je direct contact op met Sprekershuys. Zij kunnen dit professioneel en goed voor je regelen.

Deel en geniet!

'Alles wat je aandacht geeft, groeit.'
Email
WhatsApp

Stuur door

© Voor Positiviteit 2020