Overal positiviteit

Enige tijd geledenBoek in Thailand 171013 kreeg ik via Twitter het bericht dat mijn boek in de lobby van een hotel in Thailand lag. Blijkbaar had een Nederlander het daar achter gelaten. De persoon die het boek daar had gevonden, heeft vervolgens het boek gelezen en weer achtergelaten voor de volgende Nederlander (of Belg).

Nu sprak ik vorige week een bijzondere man die mijn boek had gekocht, er mee op vakantie was gegaan en het boek daar, in Thailand, had achtergelaten. Hij vond het helemaal passen bij het boek om de positieve boodschap door te geven. Wauw, wat gaaf. Grote glimlach op mijn gezicht.

Mogelijk dat er nog meer Nederlanders tijdens hun verblijf lekker positief verrast worden. Dat is toch prachtig.

Als het boek doorgegeven wordt, hoeven er ook veel minder boeken gedrukt te worden. Ik word daar ook blij van. Ik vind het uiteraard geweldig als het boek veelvuldig gelezen wordt. Daar heb ik het voor geschreven. Dat is mijn positieve bijdrage.


Dit bericht was onderdeel van de challenge om 1.000 dagen achter elkaar iedere dag een positief bericht te plaatsen. De challenge die mijn leven heeft veranderd.

Zie de boeken ‘Voor Positiviteit‘ en ‘De Vibe

Volgende bericht.


Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00