Lezingen en workshops 7


De positieve psychologie is fascinerend. Het maakt levens van mensen beter. Het schept fantastische mogelijkheden om beter met elkaar samen te werken en om op een positievere manier om te gaan met veranderingen. Mark Verhees ervaart het als zijn roeping om te laten zien, horen en voelen wat positiviteit kan betekenen. Daarom geeft hij zo graag lezingen, workshops en trainingen over:

 • Positiever werken
 • Persoonlijk Leiderschap
YouTube voorvertoningsafbeelding

Positiever werken
Afgelopen jaren zijn er wereldwijd prachtige resultaten geboekt door organisaties die de essentie van positieve psychologie toepassen in werksituaties. Kleine en grotere positieve veranderingen met ongelofelijk mooie gevolgen. Wat zorgt voor verfrissende, positieve energie? Hoe kun je op een positieve manier omgaan met veranderingen? En waarom komen medewerkers nu wel in beweging en presteren ze steeds beter? Deze lezing of workshop opent de deuren om meer energie en plezier in je werk te krijgen en om (weer) vooruit te kijken en vooruit te gaan. Inspiratie, interactie en creatie. Op naar meer plezier, passie en betekenis, op naar fraaiere resultaten en meer voldoending!

Mooie reactie:
“Hartelijk dank voor je presentatie gisteren. Je hebt de groep echt weten te boeien en het feit dat we voor alle deelnemers een spreukenboekje bij je bestellen zegt genoeg. Je voorbeelden waren heel pakkend en verhelderend. Dat sterkte je verhaal.”
(Stichting Opmaat, mei 2014)

Persoonlijk leiderschap
Actiefoto-Mark-Verhees-1Positief zijn in een moeilijke situatie is niet naief. Het is leiderschap. Een goede toepassing van positieve psychologie leidt tot persoonlijk leiderschap. De nadruk hierbij ligt op wat je zelf kunt betekenen, welke toegevoegde waarde je hebt en biedt en hoe je hierin kunt groeien. Persoonlijk leiderschap gaat over hoe je vanuit je eigen kracht een prachtige bijdrage levert aan je organisatie. Zeker ook in tijden van verandering.

Boek mij als sprekerHet is een waanzinnig mooi programma over positieve emoties, loslaten, denken in mogelijkheden, ontdekken van je eigen kracht en handelen van binnenuit. Vele wetenschappelijke onderzoeken en tips vanuit o.a. de positieve psychologie zijn in het programma verwerkt.

In welke vorm?
Lezingen: van 20 minuten tot 2 uur
Workshops: van 1 uur tot 4 uur
Tarieven: op aanvraag

Zie ook profiel en mogelijkheden via het Sprekershuys. Professioneel en goed.

Maak het mogelijk!

Mooie reacties:
Mark Verhees kwam in november 2013 naar het Huis voor Zingeving om te vertellen over zijn boek ‘Voor positiviteit’. Zijn verhaal bleek een aangename combinatie van inspirerende verhalen en het delen van ervaringen, aangevuld met persoonlijke en ontroerende momenten. Mark stelt mensen op hun gemak en betrekt ze bij zijn verhaal. Door zijn eerlijke en open manier van vertellen raakt hij mensen en geeft ze iets moois mee.

Op 28 januari 2014 had ik het genoegen om een lezing van Mark Verhees te kunnen bijwonen bij de Vereniging van Zelfstandig Uitgevers. Mark vertelde enthousiast over zijn werk, wat niet verwonderlijk was want hij was aangekondigd als ‘Positiviteitsgoeroe’. Maar vooral ook de oprechte en authentieke antwoorden op vragen over zijn grote aantal volgers op Facebook en Twitter bleken eye-openers voor het aanwezige publiek. Duidelijk een man met een missie, en een die zijn boodschap met plezier kan overbrengen! (Jan-Willem Gerth – voorzitter VZU)

volle bak 1


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 gedachten over “Lezingen en workshops

 • Mark Verhees Bericht auteur

  Beste Sjoukje,

  De organisator van deze bijeenkomst heeft deze dagen uitgesteld naar volgend jaar. Dat betekent dus dat de bijeenkomst niet meer door gaat en dus ook niet meer terug te vinden is.

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 • Sjoukje

  Beste Mark,

  Eerder heb op facebook eens aangegeven in eegen in juni,juli een lezing te geven tijden een event met meerdere sprekers.
  Ik kon helaas niet terugvinden om wel event dit gaat, zou je me dit kunnen mailen?

  Bedankt!

  Hartelijke groeten,

  Sjoukje Koudenburg

 • Mirjam

  Ha Mark mooi om nu je verhalen te lezen. Ik ben zelf initiatiefnemer en actief op mijn eigen FB pagina Zorg met het hart, waar ik verhalen en gedichten plaats om zo te laten zien hoe mooi de zorg eigenlijk is. Inmiddels gaan meer mensen op de pagina meeschrijven, neemt het aantal volgers maar ook andere lezers toe. Maar de zorg heeft positiviteit nodig.
  Mede om deze reden ga ik je online cursus volgen en natuurlijk ook voor mezelf.
  Wellicht ontmoeten we elkaar een keer.
  Groeten en tot ziens Mirjam Weber

 • ria vandeginste

  dag … al enige tijd fan van jullie site! Daarom dit volgende vraagje: ik ben op zoek naar spreuken rond pensioen (die heb ik van doen!), maar vind deze niet direct op jullie site! Kunnen jullie me misschien hierbij helpen aub? Dank alvast!

 • Liek Steevensz

  Hoi Mark,

  Vorige week je boek gelezen Voor Positiviteit! Gaaf!
  Ben zelf een aantal jaren geleden begonnen met mijn ‘zoektocht’ naar mijn ‘positieve’ bijdrage aan de wereld. Denk dat ik m zo heel langzaampjes aan het vinden ben.

  Jouw verhaal lezen was als mijn eigen verhaal lezen. Jouw stappen lijken op mijn stappen. Al lezende kwam ik erachter dat ik nog echt wel wat stappen te gaan heb, maar dat mag de gelukspret niet drukken. De essentie van jouw boek is voor mij een onderlegger voor hetgeen ik in mijn eigen massagetherapie- en coachingspraktijk wil gaan gebruiken.

  Geen idee of we op een of andere manier met elkaar in contact kunnen komen, maar zou een absolute wens van me zijn . . .

  Happy Greetzzz
  Liek