Lezingen en workshops

Online lezing

Sinds kort is het mogelijk een online lezing te organiseren onder leiding van Mark Verhees. Op een fijne, interactieve en toegankelijke manier. Laat je team of afdeling inspireren door de positieve energie en verhalen van Mark!

Een fijne reactie om te delen:
‘Dat is waarvoor we het georganiseerd hebben. Reacties dat dit een fijne energieboost is in deze gekke tijd. Met name doordat het voor iedereen begrijpelijk en toepasbaar is. Ik sprak iemand die aan de slag gaat met een eigen gereedschapskist… TOP! Ook de bewustwording van de 1 om 3 om in balans te zijn hoor ik veel terug.’

Heerlijk. Mark is al enthousiast. Heeft jouw team behoefte aan positieve inspiratie, laat het ons weten op inspiratie@voorpositiviteit.nl

 

Agenda

Momenteel staat het onhold, maar zodra het weer veilig kan geeft Mark Verhees het seminar Persoonlijk Leiderschap weer. Mogelijk zijn hier nog enkele plekken voor beschikbaar. Binnenkort zullen hier nieuwe data verschijnen.

Lezingen en workshops

De positieve psychologie is fascinerend. Het maakt levens van mensen beter. Het schept fantastische mogelijkheden om beter met elkaar samen te werken en om op een positievere manier om te gaan met veranderingen. Mark Verhees ervaart het als zijn roeping om te laten zien, horen en voelen wat positiviteit kan betekenen. Daarom geeft hij zo graag lezingen, workshops en trainingen over:

-> Omgaan met verandering

-> Persoonlijk Leiderschap

-> De kracht van positieve psychologie

-> Creativiteit en ondernemerschap

Omgaan met verandering
in een wereld waarin alles razendsnel verandert

Het lijkt een grote uitdaging… en toch valt dit best wel mee.

Daar waar organisaties veranderen, maken mensen zich zorgen. Daar waar tijden veranderen, vinden mensen dit te snel gaan. Daar waar onzekerheid troef is, kun je maar op één plek zekerheid vinden.

Als de mensen in jouw organisatie de zekerheid en het vertrouwen niet kunnen vinden, is het tijd om daar wat constructiefs mee te doen.

Een workshop / lezing die voor vertrouwen en beweging zorgt. Van ‘waarom moet mij dit nou altijd overkomen’ naar ‘hoe kan ik hier nu zelf beter mee omgaan’. Als je verwacht dat alles positief is en zal zijn, dan is dat naïef. Als je op een positieve manier met zowel tegenslagen als mogelijkheden om leert gaan, dan is dat persoonlijk leiderschap. En alleen dat geeft vertrouwen.

Alles draait om 3 perspectieven…

 1. hoe je met problemen, je eigen invloed en verantwoordelijkheden omgaat
 2. hoe je tijd, vaardigheden en groeimogelijkheden benut
 3. en welke zekerheden tot gewenste resultaten leiden.

Vertrouwen is de sleutel.

Thema’s tijdens deze workshop of lezing:
– de kracht in jezelf vinden terwijl de wereld verandert
– laten zien wat in goede handen is
– de bron van bijna alles

– groei-mindset en de ontwikkeling van vaardigheden
– positief omgaan met tijd
– de relatie tussen inspanning en belofte

– wat als alles eigenlijk heel eenvoudig is
– wat altijd werkt, goed doen
– een dagelijkse discipline voor gegarandeerd succes

Op een positieve manier omgaan met de perspectieven persoon, tijd en ruimte geeft je energie, kracht en overtuiging. Een helder pad wat iedereen kan bewandelen.

 

Mooie reactie:
“Hartelijk dank voor je presentatie gisteren. Je hebt de groep echt weten te boeien en het feit dat we voor alle deelnemers een spreukenboekje bij je bestellen zegt genoeg. Je voorbeelden waren heel pakkend en verhelderend. Dat sterkte je verhaal.”
(Stichting Opmaat)

 

Persoonlijk leiderschap
Actiefoto-Mark-Verhees-1Positief zijn in een moeilijke situatie is niet naief. Het is leiderschap. Een goede toepassing van positieve psychologie leidt tot persoonlijk leiderschap. De nadruk hierbij ligt op wat je zelf kunt betekenen, welke toegevoegde waarde je hebt en biedt en hoe je hierin kunt groeien. Persoonlijk leiderschap gaat over hoe je vanuit je eigen kracht een prachtige bijdrage levert aan je organisatie. Zeker ook in tijden van verandering.

Boek mij als sprekerHet is een waanzinnig mooi programma over positieve emoties, loslaten, denken in mogelijkheden, ontdekken van je eigen kracht en handelen van binnenuit. Vele wetenschappelijke onderzoeken en tips vanuit o.a. de positieve psychologie zijn in het programma verwerkt.

In welke vorm?
Lezingen: van 20 minuten tot 2 uur
Workshops: van 1 uur tot 4 uur
Tarieven: op aanvraag

Zie ook profiel en mogelijkheden via het Sprekershuys. Professioneel en goed.

Maak het mogelijk!

Mooie reacties:
Mark Verhees kwam naar het Huis voor Zingeving om te vertellen over zijn boek ‘Voor positiviteit’. Zijn verhaal bleek een aangename combinatie van inspirerende verhalen en het delen van ervaringen, aangevuld met persoonlijke en ontroerende momenten. Mark stelt mensen op hun gemak en betrekt ze bij zijn verhaal. Door zijn eerlijke en open manier van vertellen raakt hij mensen en geeft ze iets moois mee.

Ik had het genoegen om een lezing van Mark Verhees te kunnen bijwonen bij de Vereniging van Zelfstandig Uitgevers. Mark vertelde enthousiast over zijn werk, wat niet verwonderlijk was want hij was aangekondigd als ‘Positiviteitsgoeroe’. Maar vooral ook de oprechte en authentieke antwoorden op vragen over zijn grote aantal volgers op Facebook en Twitter bleken eye-openers voor het aanwezige publiek. Duidelijk een man met een missie, en een die zijn boodschap met plezier kan overbrengen! (Jan-Willem Gerth – voorzitter VZU)

volle bak 1

4 gedachten over “Lezingen en workshops”

 1. Beste Sjoukje,

  De organisator van deze bijeenkomst heeft deze dagen uitgesteld naar volgend jaar. Dat betekent dus dat de bijeenkomst niet meer door gaat en dus ook niet meer terug te vinden is.

  Hartelijke groet,
  Mark Verhees

 2. Beste Mark,

  Eerder heb op facebook eens aangegeven in eegen in juni,juli een lezing te geven tijden een event met meerdere sprekers.
  Ik kon helaas niet terugvinden om wel event dit gaat, zou je me dit kunnen mailen?

  Bedankt!

  Hartelijke groeten,

  Sjoukje Koudenburg

 3. Ha Mark mooi om nu je verhalen te lezen. Ik ben zelf initiatiefnemer en actief op mijn eigen FB pagina Zorg met het hart, waar ik verhalen en gedichten plaats om zo te laten zien hoe mooi de zorg eigenlijk is. Inmiddels gaan meer mensen op de pagina meeschrijven, neemt het aantal volgers maar ook andere lezers toe. Maar de zorg heeft positiviteit nodig.
  Mede om deze reden ga ik je online cursus volgen en natuurlijk ook voor mezelf.
  Wellicht ontmoeten we elkaar een keer.
  Groeten en tot ziens Mirjam Weber

 4. dag … al enige tijd fan van jullie site! Daarom dit volgende vraagje: ik ben op zoek naar spreuken rond pensioen (die heb ik van doen!), maar vind deze niet direct op jullie site! Kunnen jullie me misschien hierbij helpen aub? Dank alvast!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00