Zo fijn!

Het nieuwe boek van Mark Verhees is eindelijk klaar. Net als in zijn bestsellers ‘Eenvoudiger leven’ en ‘De Vibe’ weer heerlijk positieve inspiratie.

Levenslust

Een optimistisch leesboek

Waar je op zijn minst goede zin van krijgt en wat je waarschijnlijk naar veel meer moois leidt…

‘Zo trots als jij op mij was, zo trots kan ik op mezelf toch nooit zijn? Dat is toch onmogelijk. Maar misschien wordt het tijd dat ik wat trotser op mezelf word. Dat ik het stokje van je overneem.’

Op dat moment valt er een witte roos naast de kist.

Ma vindt het een goed idee. 

In een jaar tijd verliest Mark Verhees zowel zijn moeder als zijn vader. In plaats van ten onder te gaan aan het verdriet van de dood, gaat hij op onderzoek uit in het leven. Hij ontdekt hoe je verdriet en pijn kunt loslaten en hoe je jezelf kunt verbinden met je grootste dromen en je mooiste leven. Levenslust laat je zien hoe je het leven ten volle omarmt. Ook als het tegenzit.

Warm, openhartig en vol optimisme schrijft Mark Verhees zijn meest kwetsbare boek tot nu toe.

Hij laat je toe in het diepste van zijn ziel.
En stelt jou de vraag:

Waarmee wil jij verbonden zijn?

Mark Verhees is oprichter van Voor Positiviteit en auteur van de bestsellers De Vibe en Eenvoudiger leven.

Ervaar de kracht van positieve psychologie.

Waar wil je mee verbonden zijn?

Het boek werkt als een medicijn voor uitdagingen waar we allemaal mee te maken krijgen.

Het antwoord op levensvraagstukken zoals:

  • iemand verliezen
  • loslaten als mogelijkheid ervaren
  • rust in je hoofd
  • ontdekken wat echt bij je hoort
  • je positieve energie laten stromen
  • jezelf verbinden met je mooiste leven.

Lees alles over hoe je de mogelijkheden van jouw brein benut!

‘Een moedig geschreven boek, open en toegankelijk.’

'We werkten samen aan De vibe, aan Eenvoudiger leven en ik had nu het geluk ook zijn Levenslust te mogen begeleiden. Meer dan ooit had ik kippenvel. Meer dan ooit lachte ik. Meer dan ooit raakte ik geïnspireerd. Hij schrijft je op de eenzame parkeerplaats voor het ziekenhuis. Hij maakt dat je direct zijn Winnaarsboek maakt. Hij maakt dat je opnieuw begint als je zijn laatste zin hebt gelezen. Zijn woorden zijn zowel warme armen als golven van verfrissing.'

Christine Pannebakker (schrijver Vrouwenpower, De week en De maagd is terug)

'Als je, net als ikzelf, in aanraking bent gekomen met het verlies van naasten is het zo inspirerend om te lezen hoe Mark de liefde voor hen heeft gebruikt voor een fijner leven. Dankzij dit boek ben ik weer een stukje gegroeid in het leren om beter van mezelf te houden. Oneindige liefde!'

Giel Beelen (radio-dj, presentator en oprichter Kukuru)
Bestel hier je e-boek

Ingesproken door Mark Verhees

 ‘Het raakt me. Ik vind een weg om dingen los te laten uit het verleden.’

Inhoudsopgave

Voorwoord 7

1. Wanneer het moeilijk is 12
2. Wanneer een ander iets heftigs overkomt 44
3. Als je iets graag wil verwerken 77
4. Als je in een nieuwe fase bent beland 111
5. Wanneer je nieuwsgierig bent naar wat je kunt 142
6. Als je wil ontdekken hoe je meer energie krijgt 177
7. Als je droomland en realiteit wil laten samensmelten 217

Bestel je liever bij je eigen boekhandel?

Super. Bedankt namens de boekhandel!

Dit is voor jou, omdat je het mooie verdient.

‘Men zegt altijd ‘familie kun je niet kiezen’ maar als ik wel zou kunnen kiezen… zou jij mijn grote broer zijn! 

Dit boek komt ook weer toevallig (toeval bestaat niet) voor mij op het juiste moment. Tijdens je seminar heb ik ervaren waar mijn groei zit, namelijk loslaten en stoppen met vechten.

Ik heb altijd een sterke intuïtie gehad, maar ik wist niet hoe ik die moest gebruiken. Ik voelde lichamelijk aan als er iets niet klopte, maar ik dacht dat het aan mij lag. Nu weet ik dat ik niet meer hoef te twijfelen aan mezelf. Ik mag er zijn. Ik mag gezien worden. En met dit boek kan ik hiermee verder aan de slag. Er staan toch weer echt veel vernieuwende dingen in.

Ik heb naast jouw boeken ook heel veel andere boeken gelezen over persoonlijke groei en ontwikkeling maar jouw boeken zijn wel het meest oprecht. En als het zo oprecht voelt dan neem je het ook met beiden handen aan. Men zegt altijd ‘familie kun je niet kiezen’ maar als ik wel zou kunnen kiezen zou jij mijn grote broer zijn! Want dat doet oprechtheid met mensen. Wat jij overbrengt. Het gevoel dat je ze al jaren kent.

Kortom. Je boek is geweldig!! Gefeliciteerd! Geniet ervan. Ik blijf je volgen en ben benieuwd wat jullie nog meer gaan doen in de toekomst.’
(Nadja)

‘Nou Mark .., man man .. Ik denk dat ik mijn mond maar met duct tape dichtplak totdat je zelf kenbaar gemaakt heb dat je nieuwe boek er is. Ik kan gewoon niet stoppen met lezen … en na 2 hoofdstukken al verliefd op de manier hoe jij wederom vol passie schrijft. Zo ontzettend waardevol !!! 
(Sylvia)

Het is zo mooi en teder omschreven. De liefde die jij en je broer ervaren hebben van en met jullie ouders. De tranen wellen geregeld in mijn ooghoeken op. Ik ken dit niet… Maar ik ga oefenen met de gewenste positieve emotie, om deze toe te voegen aan mijn verhaal. En het voelt al lichter nu ik dit neerpen! 

Ik ben heel dankbaar voor je boek en dat ik mag meegenieten van de eerlijkheid en openheid vol positiviteit. Het leest als een trein. Al leg ik het soms bewust even terug aan de kant, omdat er iets in mij geraakt wordt waar ik even bij mag stilstaan. Als ik het inzicht en de leerles begrepen heb kan ik weer verder genieten van jouw boek en aangename schrijfstijl.

Alles is liefde en daar wil ik mee verbonden zijn.
(Peggy)

‘Dit boek voelt als een perfect zittende spijkerbroek.’
(Roland)

‘Ik zit momenteel in Griekenland en lees jouw boek voor de 2e keer nu. Het raakt me net als de 1e keer weer enorm! Kan er eigenlijk niet over uit hoe jij alles zo goed maar vooral zo duidelijk beschrijft. Ben zo blij dat ik je ontdekt heb!!’
(Marianne)

‘Bij het voorwoord heb ik tranen weggepinkt. Dat je dit met ons als lezer wil delen zo mooi en kwetsbaar dat is het mooiste cadeau wat je je lezer kan geven. Het hele boek door heb ik alleen maar liefde gevoeld. Liefde richting je ouders, je vrouw, je broer en zijn familie, je vrienden, je lezers maar ook zeker naar mij toe. Ongelooflijk dat jij met elk woord een liefdevolle verbinding weet te maken met mij als lezer. Ik voelde elk woord. De energie en die liefde was overweldigend.

Dit boek is voor mij een mooi puzzelstukje wat ik kan leggen bij de puzzel die ik momenteel aan het leggen ben om het mooiste en beste uit mezelf te halen. Ook ik vond mezelf nooit goed genoeg. En liet mij erg beïnvloeden door mijn omgeving. Ik wilde het beste uit mezelf halen maar vanuit ik moet, het moet perfect zijn, ik had nooit rust was continu aan het vechten.

Ik ben met mezelf aan de slag gegaan. En laatst zei ik tegen mijn broertje ik kan nu pas zeggen dat ik echt gelukkig ben. Ja en dat ik dat heb mogen zeggen op mijn 40ste ben ik heel trots op.

Wat ik mooi vind is dat jij schrijft dat er altijd negatieve dingen zullen zijn. Maar het is hoe je ermee omgaat. Toen je over reconsolidatie begon dacht ik… ja dit is het dit is waar ik naar zocht.
Zo hier ga ik mee aan de slag. Dat gaat mijn leven nog mooier maken.

Het heeft mij weer zoveel gegeven. En ik weet dat het mij nog meer zal brengen.’
(Kim)

5/5
Bestelbutton levenslust
Voor Positiviteit

‘Ik heb echt gehuild. Zo mooi vond ik het.’

Eenvoudiger leven, Mark zijn vorige boek was maandenlang één van de populairste boeken bij Bol.com. Dit zeggen lezers over het vorige boek:

Gewaardeerde boeken bij Bol

Mark’s nieuwste boek

Deel en geniet!

Dit is voor jou, omdat je het mooie verdient.

Ook in onze winkel verkrijgbaar:

©2022 Voor Positiviteit