Gewoon je best blijven doen

Het is soms zo heerlijk om heel simpel te blijven denken en handelen. Ik kan me wel eens druk maken over doelen, resultaten, verwachtingen. Over de top van de berg die ik wil beklimmen. En eigenlijk doet die top er dan helemaal niet toe. Het draait om de stap die ik nu wil zetten. Doorzettingsvermogen is een van de grootste en meest bepalende sleutels tot succes.

stappen zettenGewoon simpelweg door blijven gaan. Mijn volhardendheid. Mijn passie blijven volgen. Leren en het beste van mezelf blijven geven. Als je doorzet tot iets gelukt is, kun je niet mislukken.

En als het niet op manier A lukt, dan maar manier B. Mijn gedachten over mijn eigen mogelijkheden zijn bepalend. De uitdaging is dus om mijn gedachten te blijven versterken en de mogelijkheden te blijven zoeken.

~ Besef jezelf dat je resulaten nooit ineens bereikt. Gun jezelf tijd. Je bent werk in uitvoering. Ga stap voor stap vooruit.

Dit bericht was onderdeel van de challenge om 1.000 dagen achter elkaar iedere dag een positief bericht te plaatsen. De challenge die mijn leven heeft veranderd.

Zie de boeken ‘Voor Positiviteit‘ en ‘De Vibe

Volgende bericht

2 gedachten over “Gewoon je best blijven doen”

  1. Hoi Mark,

    Ik zag je zojuist op Omroep Gelderland voorbij komen, op de 3e dag van de vierdaagse. Zet ‘m op en veel plezier!

    Groeten Angela

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00