Een grote verandering

Omgaan met een grote verandering in je eigen leven is een uitdaging. Een uitdaging die je het beste serieus kunt nemen. Speciaal voor het omgaan met een grote verandering en het nemen van de juiste besluiten heb ik enkele zeer fraaie quotes verzameld. Uitspraken die mij helpen bij mijn uitdaging.

~ Een grote verandering in je leven maken is best eng. Maar weet je wat nog beangstigender is? Spijt.

~ ‘Het is onmogelijk’, zei trots. ‘Het is riskant’, zei ervaring. ‘Het is zinloos’, zei rede. ‘Probeer het’, fluisterde het hart.

~ Als je ergens voor gaat, heb je kans om te verliezen. Als je niet gaat, heb je al verloren. (Barack Obama)

~ Laat degene die je omlaag halen los. Omgeef jezelf met mensen die het beste in je naar boven halen.

~ Je verlegt je eigen grenzen als je meer aandacht geeft aan je dromen dan aan iedere beperking die op je pad komt.

Elke dag positieve energie

Leestip7 tips voor meer zelfvertrouwen (meest populaire blog)

1 gedachte over “Een grote verandering”

  1. Groei op allerlei gebieden is wat het leven jou te bieden heeft, dit zijn de kansen die voorbij komen. Soms dagelijks, soms minder frequent. En laat nou verandering groei betekenen :). Groeien betekent soms pijn (denk aan opgroeiende kinderen die letterlijk groeipijnen kunnen ervaren). De groeipijnen in onze volwassenen toestand kunnen ankermomenten zijn, waarom ga je verandering en dus groei aan. Voor groei is moed nodig, soms geduld, doorzettingsvermogen wellicht? Maar bovenal is groeien zeker de moeite waard, en dus verandering ook. Verandering van spijs doet eten, nietwaar. En als je niet zo voor verandering bent, weet dat als je alles blijft doen zoals je tot nog toe gewend was, dat de resultaten dan ook zullen blijven zoals ze nu bij jou bekend zijn. Ik wens je dan ook veel groeimomenten, en vergeet niet ervan te genieten. Het gaat tenslotte om de reis (het proces), en niet alleen om het resultaat!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00