'Wauw!'

In 6 weken meer zelfvertrouwen

De online training Zelfvertrouwen

Training gegeven door:

Mark Verhees is een expert op het gebied van positiviteit. Een expert in wat leidt tot een gelukkiger en succesvoller leven.


Hij heeft zelf heel wat onzekerheden overwonnen door de toepassing van positieve psychologie in zijn eigen leven.


Inmiddels volgen meer dan 600.000 mensen zijn 'Voor Positiviteit'. Zijn quotes, scheurkalenders, boeken, trainingen en online programma's hebben vele mensen blijvend positief beïnvloed.

'Het werkt heel bevrijdend.'

Tijd voor persoonlijke groei!

Niemand van ons wordt geboren met angsten en onzekerheden. Jouw vertrouwen in jezelf, jouw overtuigingen en identiteit zijn gebaseerd op alles wat in het verleden tegen je gezegd is. Alle woorden van je ouders, je leraren, je vrienden, je familie en… jezelf. Vanaf het moment van geboorte tot nu. En je kunt hierin door blijven gaan… Of je kunt er nu echt voor kiezen een positievere weg in te slaan.

Wat kun je leren? Hoe kun je meer zelfvertrouwen opbouwen?

We kunnen veel leren van mensen die in hun leven en in hun carrière diepe dalen hebben gekend en deze hebben overwonnen. Mensen die altijd in de schaduw hebben gestaan en op een gegeven moment een nieuwe keuze hebben gemaakt. Een keuze die de richting van hun verdere leven heeft bepaald. Mensen die daarna in een stroomversnelling van persoonlijke ontwikkeling, geluk en zakelijk succes zijn gekomen.


We kunnen ook enorm veel leren van de nieuwe wetenschappelijke stroming in de psychologie: 

de positieve psychologie. Afgelopen jaren is er waanzinnig veel belangrijk wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het welzijn, het geluk van mensen. De allerbeste experts van deze wereld, de top-wetenschappers bieden inzicht in wat voorafgaat aan geluk…!

'Door zelf de geheimen van een goed leven en de kennis van de positieve psychologie in mijn eigen leven toe te passen is mijn leven fantastisch verbeterd.'

Waarom dit online trainingsprogramma?

zelfstandig leren op het moment dat het je zelf uitkomt

je gaat stap voor stap je eigen gedachten en overtuigingen verbeteren

je leert hoe je op een positieve manier vooruitgang kunt boeken en structurele verbeteringen zelf kunt realiseren

je ontdekt hoeveel kracht er in je schuilt!

je groeit in zelfvertrouwen, het overwinnen van moeilijkheden en in je vermogen om los te laten -> ook mooi!

het is een vernieuwend en verfrissend avontuur voor persoonlijke ontwikkeling

De online cursus zelfvertrouwen

Een vernieuwend en verfrissend avontuur voor persoonlijke ontwikkeling!

En hoe ziet dat er praktisch uit?

een uniek programma van 6 weken

iedere week een uitdagende opdracht direct in je mailbox

je krijgt dagelijks korte, originele inspiratie en motivatie voor structurele, positieve verandering

de gelegenheid om vragen te stellen

Meedoen aan deze uitdaging, deze cursus zelfvertrouwen kost je éénmalig 37 euro


Met alle genoegen bied ik je overigens een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie!


Wat kost het?

Wat krijg je terug voor deze investering in jezelf?

De nieuwste inzichten vanuit de positieve psychologie

Een compleet vernieuwende en unieke aanpak voor de ontwikkeling van een krachtig geloof in jezelf en je eigen kunnen

Positieve prikkels om zelf je eigen leven te verbeteren

Focus op energie-gevende verbeteringen en creatieve oplossingen

Inspiratie waardoor je angsten en onzekerheden los kunt laten

De voldoening over je eigen persoonlijke groei en bloei

Zie het als een investering in je eigen geluk. 

Gun jezelf deze persoonlijke ontwikkeling.

in 6 weken meer zelfvertrouwen!

Praktische details

-> Iedere week krijg je een uitdaging direct in je mailbox. Je kunt nu al meteen aan het programma beginnen.


-> Je kunt de opdrachten zo uitgebreid uitvoeren als je wilt, maar reken op een half uur per opdracht.


-> Je doet de opdrachten in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt.


-> Naast de weekmail met de uitdaging krijg je de daaropvolgende dagen per email een korte inspiratie, motivatie behorend bij het thema van de week; de inspiratie, motivatie wordt op originele wijze aangeboden.


-> Je krijgt de gelegenheid tot het stellen van persoonlijke vragen.


-> Na aanmelding, betaling sta je direct als deelnemer geregistreerd. Je krijgt dan een bevestigingsmail en een factuur (per e-mail).

Vragen?

Als je gedurende het programma meer inspiratie en inzichten of persoonlijk advies wil, kun je me mailen. Ik help je heel graag verder.


Als je persoonlijk steviger in je schoenen wil staan, als je met meer overtuiging wil werken aan wat jij graag wil bereiken, dan begint dit bij hoe je over jezelf denkt. Bij hoe je naar jezelf kijkt. Dit heeft vele aspecten en alleen een totaaloplossing vanuit een positieve aanpak zal je echt structureel verder helpen.


Het is een unieke methode waarin we heel oplossingsgericht te werk gaan. Hierdoor geeft dit programma je zo veel meer energie, motivatie en inspiratie. Geniet er van!


Ik kijk er ontzettend naar uit om dit avontuur met je aan te gaan!


Warme groet,


Mark Verhees

inspiratie@voorpositiviteit.nl

met deze unieke, oplossingsgerichte training. Leuk!

Wat anderen zeggen:

'Super veel geleerd en echt vooruit gegaan door deze cursus.'

'Ik kan het iedereen aanraden. Het is zo fijn om nog elke dag te merken wat ik aan deze cursus heb gehad. Met een lach en een traan ben ik er doorheen gegaan en ben een ander mens geworden. Top! Zeker een aanrader.' 🙂 (Lianne)

'Lieve allemaal zo mooi!' 

'Zoveel mooie en soms intense momenten tijdens de cursus Zelfvertrouwen. Het heeft me geleerd om naar mezelf te kijken. Wie ben ik, en wie wil ik zijn en wat is voor mij belangrijk en waar mag ik dankbaar voor zijn. Je eigen cirkel leren vullen met positiviteit en aan andere durven vragen om je kwaliteiten en goede eigenschappen op te schrijven. Leren geven maar ook vooral leren ontvangen. Jezelf waarderen om te groeien, het beste uit jezelf te halen. Iedereen is uniek! Dank je Mark voor dit mooie programma.' (Marja)

'Ik beloof je dat het goed voor jezelf is!' 

'Mark zijn trainingen zijn echt super, ik heb de zelfvertrouwen training vorig jaar zelf gedaan, en het was een groot succes. Ik kan hem echt aan iedereen aanraden. Als je twijfelt, heb ik maar 1 ding te zeggen, gewoon doen, ik beloof je dat het goed voor jezelf is! Investeer in jezelf.' (Bart)

'De basis voor een mooi leven ligt in jezelf.' 

'Door deze cursus krijg je boven wat er in jou zit. Mark Verhees is een kanjer die met zijn positiviteit op een prachtige manier jou (weer) in jouw kracht weet te zetten. Deze cursus hielp mij verder. Ook Mark zijn andere cursussen en seminars zijn een aanrader. Net als zijn boek en scheurkalender en positieve spreuken via de e-mail. Ik ben gewoon een grote fan! Ik vind het heerlijk om te zien, maar zeker te ervaren hoe Mark anderen weet te stimuleren het beste van zichzelf (weer) boven te krijgen. Gun jezelf deze cursus, het is de kleine investering zoveel meer dan waard.' (Anita)

'Als ik zie waar ik nu sta, ben ik al een hele stap verder gekomen en dat gun je gewoon iedereen, uit het hart gesproken, omdat je het waard bent.' (Erica)

'Het is fijn om iedere dag mail te ontvangen, in je eigen tempo met je groei bezig te zijn. Ik vond het fijn om te leren en ook fijn als bevestiging dat ik op de goede weg zit.' (Angela)

'Ik heb er zin in!!!' 

'Na de cursus “Ontwikkel je geluk” me nu ingeschreven voor “Zelfvertrouwen”. Zoveel geleerd de afgelopen 100 dagen, dankbaarheid, vriendelijkheid, positiviteit, loslaten enz……Wat een geweldig uitdaging was dat voor mij, het heeft me veel gebracht. Zoals rust, accepteren, niet oordelen en mild zijn voor mijzelf. Het stukje zelfvertrouwen wil ik graag toevoegen. Als dit mij net zoveel brengt als de vorige cursus dan ben ik heel blij en tevreden. Ik ben benieuwd, ik heb er zin in!!!' (Anne)

'Door te doen en te ervaren is mijn zelfvertrouwen gegroeid.' 

'Ik heb deze online training gedaan en voor de mensen die twijfelen kan ik alleen maar zeggen: doen. Ik wist in het begin ook niet goed wat ik er van kon verwachten maar wist wel dat ik meer zelfvertrouwen wilde. De opdrachten zijn leuk en uitdagend maar het heeft mij vooral veel meer inzichten opgeleverd. Juist door de opdrachten te doen en te ervaren is mijn zelfvertrouwen gegroeid en is nog steeds aan het groeien.' (Robert)

Ik wil in 6 weken meer zelfvertrouwen!

©2019 Voor Positiviteit