Betekenis

~ Niets in het leven heeft een betekenis, behalve de betekenis die we er zelf aan geven. (Anthony Robbins)

Ik heb deze woorden goed tot mezelf door laten dringen. Best heftig en ook best hoopvol. Eén van de bijzonderheden van het mens zijn is ons vermogen om iedere gebeurtenis een verheffende of een verwoestende betekenis te geven. Welke waarde, welk label willen we er zelf aan hangen? Hoe ga jij om met wat er gebeurt? Waar ga je voor?

~ Verder gaan betekent niet dat je vergeet. Het betekent alleen dat je accepteert wat plaatsvond en besluit door te gaan met leven.

~ Je hebt geen controle over alles wat er gebeurt, maar je kunt besluiten dat wat er gebeurt je niet beperkt. (Maya Angelou)

~ Het leven is 10% wat er gebeurt met je en 90% hoe je hierop reageert.

~ Ik heb besloten om gelukkig te zijn, omdat het goed is voor mijn gezondheid. (Voltaire)

Hier ga ik vandaag mee aan de slag. Welke betekenis geef ik aan wat er in mijn leven gebeurt? Hoe kleur ik het zelf in. Een mooie betekenisvolle uitdaging.

* Totaal-overzicht spreuken
* Quotes leven (overzicht)
*
Spreuken over eenvoudige vragen

1 gedachte over “Betekenis”

  1. Iedere persoon is anders, iedere persoon dat je lief hebt heeft in jou hart een plaats… iedere persoon heeft dus ook een andere betekenis: bij de ene is dit liefdevol met liefde of vriendschap… bij een ander is dit meer om haat of berouw. Hoe je het nu ook draait of keert… 1 ding weet ik zeker… jij bent voor mij een persoon met een grote betekenis… een betekenis van liefde. Ik hou van jou <3 xd

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00