Ambitie

Vanuit mijn kennis en ervaring met positieve psychologie heb ik afgelopen jaren een brandend verlangen ontwikkeld. Bij mij is het verlangen ontstaan om online zo veel mogelijk mensen te motiveren en inspireren tot positieve verandering. Ik ben gaan inzien dat een online programma vele mooie voordelen kan hebben. Zoals het gefaseerd aanbieden van positieve prikkels, kennis en uitdagingen. Het thuis kunnen leren en direct toepassen van de kennis en ervaring. En het leren op tijdstippen die jou goed uitkomen.

Ontwikkel je gelukMijn enthousiasme voor een online programma is enorm gegroeid. Ik ben hele ambitieuze doelen gaan stellen voor mezelf. Dit heeft er toe geleid dat ik ben gaan investeren in tijd, in kennis en in moderne online systemen. Ik ben anders gaan denken. Ik ben hier groots in gaan denken. Ik wil en ga grenzen verleggen.

Grootse doelen vragen om een grootse aanpak. Ik wil met het programma ‘Ontwikkel je geluk’ enorm uitpakken. Ik wil deelnemers aangenaam gaan verrassen. Op allerlei terreinen. De uitdaging voor mij is dat het zo gaaf is dat iedere deelnemer er vol enthousiasme en overtuiging over gaat praten. En dat er vanzelf een hele positieve flow ontstaat.

Ik geloof in het zelf leveren van een hele positieve toegevoegde waarde. Ik kan er volledig op vertrouwen dat mijn eigen geloof in ‘Ontwikkel je geluk‘ echt opgepakt wordt. Laat je verrassen!


Dit bericht is onderdeel van de challenge om 1.000 dagen achter elkaar iedere dag een positief bericht te plaatsen. De challenge die mijn leven heeft veranderd.

Zie de boeken ‘Voor Positiviteit‘ en ‘De Vibe

Volgende bericht.


Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00