# 488 Essentie

Een vrouw komt thuis en ziet drie oude mannen voor het huis zitten. Ze vraagt of ze binnen willen komen. De mannen geven aan dat ze niet gelijktijdig het huis in gaan. “Waarom niet?”, vraagt de vrouw.

Een van de mannen legt uit: “Zijn naam is Rijkdom, hij is Succes, en ik ben Liefde. Ga alstublieft naar binnen en bespreek met uw naasten wie van ons u in uw huis wilt hebben.”

De vrouw gaat naar binnen en vertelt haar echtgenoot wat er buiten besproken was. Die reageert dolblij. “Laten we Rijkdom uitnodigen.” De vrouw wil echter liever gaan voor Succes.

Hun schoondochter, die alles heeft aangehoord, vraagt: “Zou het niet beter zijn om Liefde uit te nodigen? Het huis zal gevuld worden met liefde.” Het echtpaar besluit het advies van schoondochter te volgen.

Eenmaal buiten nodigt de vrouw Liefde uit om binnen te komen. Liefde staat op en wordt direct gevolgd door Rijkdom en Succes. “Huh”, zegt de vrouw, “Ik heb alleen Liefde uitgenodigd…”

“Dat klopt”, zeggen Rijkdom en Succes in koor. “Als je een van ons had uitgenodigd, dan zouden de andere twee buiten zijn gebleven…
Maar je hebt Liefde uitgenodigd en daar waar Liefde gaat, daar gaan wij ook.”


Dit bericht was onderdeel van de challenge om 1.000 achter elkaar iedere dag een positief bericht te plaatsen. De challenge die mijn leven heeft veranderd.

Zie de boeken ‘Voor Positiviteit‘ en ‘De Vibe

Volgende bericht.


Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00