# 453 Een bloemetje

Een man stopte bij een bloemenwinkel. Hij wilde een bosje bloemen laten bezorgen bij zijn moeder die 200 kilometer verderop woont.

Toen hij uit zijn auto stapte, zag hij een jong meisje zitten op de stoeprand. Ze was bedroefd en zat te snikken. De man vroeg aan het meisje wat er mis was en ze antwoordde: “Ik wilde een rode roos kopen voor mijn moeder, maar ik heb slechts 60 cent en een roos kost twee euro.”

De man glimlachte en zei: “Kom maar. Ik koop die roos voor je.” Ze gingen naar binnen en de man kocht de roos en bestelde via de bezorgservice een bosje bloemen voor zijn eigen moeder.

Toen ze vertrokken, bood de man het meisje een lift. Ze wilde naar haar moeder. Zo gezegd, zo gedaan. Het meisje leidde haar naar het kerkhof, waar ze de roos plaatste bij een onlangs geplaatste grafsteen.

De man keerde vervolgens terug naar de bloemenwinkel. Hij annuleerde de bezorgservice, kocht een bos bloemen en reed de 200 kilometer naar het huis van zijn moeder.


Dit bericht was onderdeel van de challenge om 1.000 achter elkaar iedere dag een positief bericht te plaatsen. De challenge die mijn leven heeft veranderd.

Zie de boeken ‘Voor Positiviteit‘ en ‘De Vibe

Volgende bericht.


Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00