Beoefen dankbaarheid

Gelukkige mensen beoefenen dankbaarheid. Ze ontwikkelen zichzelf door vaak stil te staan bij de dagelijks en de betekenisvolle dingen om dankbaar voor te zijn. Ze hebben oog voor de mooie dingen in het leven. De kleine gave dingen.

Dankbaarheid doet goed voor geest en lichaam. De gelukkige mensen maken door dankbaarheid te beoefenen stoffen aan in hun hersenen, die zorgen voor een goed gevoel. Uiting geven aan dankbaarheid is essentieel voor emotionele gezondheid.

Gebeuren er dan geen negatieve dingen? Uiteraard wel. Al kunnen gelukkige mensen zelfs bij negatieve ervaringen en gebeurtenissen ook kijken naar waar ze dankbaar voor zijn.

Gelukkige mensen leven in het nu. Ze genieten van wat er nu is. Ze willen wat ze hebben. Gelukkige mensen zien de zonnige kant gewoon wat vaker. Dankbaarheid is een gevoel van verbazing, erkenning en waardering voor het leven. Door voor dankbaar zijn te kiezen, heb je aandacht hebben voor de mooie dingen.

Nu genieten (top 5, tips, oefeningen, video’s, etc.)


Dit bericht was onderdeel van de challenge om 1.000 achter elkaar iedere dag een positief bericht te plaatsen. De challenge die mijn leven heeft veranderd.

Zie de boeken ‘Voor Positiviteit‘ en ‘De Vibe

Volgende bericht.


Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00