# 105 Trots

Om echt positiever te kunnen leven, is het goed om ons bewust te zijn van de schoonheid van positiviteit. Alles wat je aandacht geeft, groeit. We worden wat we denken. Vandaag volop aandacht voor trots.

Hoe trots mogen we zijn? Een mooie vraag. Trots is een positief gevoel. Je hebt een prestatie geleverd die je op je naam mag schrijven. Het is je gelukt. Je bent geslaagd. Je bent blij met de inspanning en met het resultaat. Gefeliciteerd. Je verdient lof.

Trots zijn stimuleert. Als ik dit kan, kan ik misschien ook… Trots voedt de motivatie om te presteren. Hierdoor zul je ook langer doorzetten bij lastige trajecten. Het is dus belangrijk om je resultaten te vieren en te delen. Dit wil je graag. Doe het.

Juich gerust een ander toe. Trots zijn op een ander is prachtig. Het is een geschenk, een bijzondere blijk van waardering. Trots zijn op een ander versterkt op een liefdevolle manier je onderlinge verbinding.

Het is ook prachtig om trots te zijn als je een ander geholpen hebt. Als we diep van binnen voelen dat onze positieve acties op prijs worden gesteld door een ander.

Wat vervult je met trots?

~ Ik hoop dat je het leven leidt waar je trots op bent. Als je denkt van niet, vind dan de kracht om opnieuw te beginnen.


Dit bericht was onderdeel van de challenge om 1.000 dagen achter elkaar iedere dag een positief bericht te plaatsen. De challenge die mijn leven heeft veranderd.

Zie de boeken ‘Voor Positiviteit‘ en ‘De Vibe

Volgende bericht.


1 gedachte over “# 105 Trots”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00