# 045 De wereld in mezelf

“Heel de wereld ligt in de eigen persoonlijkheid besloten. En als je weet hoe je moet kijken en hoe je kunt leren, dan is daar de deur en heb jij de sleutel in handen.”
~ Krishnamurti

Wat een prachtig citaat, zeg! Als ik bang ben, dan betreed ik de wereld vanuit angst. Op momenten dat ik vrolijk ben, vallen de vreugdes van het leven me veel meer op. Wanneer ik verbinding maak met mijn hart, word ik zacht en leef ik vanuit liefde. Heel de wereld ligt in mijn eigen persoonlijkheid besloten. De werkelijkheid verandert bij hoe ik me voel.

Grootse daden komen uit het hart. Vanuit een pure intentie iets moois voor een ander betekenen. De wetten van de wederkerigheid zeggen dat er volop moois terug zal komen. Alsof je in een spiegel kijkt. Alsof je de echo van je eigen stem hoort. Alsof je de warmte van je eigen bedoelingen voelt. De wereld in mezelf.

Vandaag is het een prachtige dag om liefdevol te geven. Mijn glimlach, mijn vriendelijkheid, mijn allerbeste wensen. Voor jou! Geniet er van en maak er zelf ook een prachtige dag van.


Dit bericht was onderdeel van de challenge om 1.000 dagen achter elkaar iedere dag een positief bericht te plaatsen. De challenge die mijn leven heeft veranderd.

Zie de boeken ‘Voor Positiviteit‘ en ‘De Vibe

Volgende bericht.


Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00